Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 ... υπαρχουν, ξερω 3, 4 ατομα που απο σχολες αρχιτεκτονων και τοπογραφων εδω, μετα απο 1 - 2 εξαμηνα, εφυγαν εξω για να σπουδασουν το ιδιο...
gtsamour Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Και στην τελική, ακόμα και στο τελευταίο της Αγγλάις δεν διαβάζεις 1 σύγγραμμα και περνάς μάθημα, ούτε παίζει ρόλο αν γραφτείς σε φοιτιτική οργάνωση για να περνάς τα μαθήματα. Άσε φίλε.... γνωρίζω μερικά άτομα που έβγαλαν πανεπιστήμια σαν αυτά που λές στην Αγγλία και ξέρεις κάτι; Ούτε σωστά Αγγλικά δεν έμαθαν, πόσο μάλλον αυτά που "και καλά" σπούδασαν. Το 1 σύγγραμμα μας πείραξε τώρα (που δεν ισχύει και πάντα). Τώρα για τη φοιτητική οργάνωση που λές, δεν είναι ο κανόνας αυτό αν ισχύει κιόλας. Εγώ στη σχολή μου δεν συνάντησα κάτι τέτοιο.
gtsamour Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 ... υπαρχουν, ξερω 3, 4 ατομα που απο σχολες αρχιτεκτονων και τοπογραφων εδω, μετα απο 1 - 2 εξαμηνα, εφυγαν εξω για να σπουδασουν το ιδιο... Να σου πω και κάτι; αυτούς τους παραδέχομαι γιατί τουλάχιστον πέρασαν (αν και δεν είπες ακριβώς που, Αθήνα? που? δεν είναι οι σχολές το ίδιο καλές παντού) γιατί τουλάχιστον είδαν και απήλθαν. Κυρίως αναφέρομαι στη σάρα και τη μάρα που πάει Αγγλία να σπουδάσει οικονομικά, managment, marketing, bussiness administration και άλλα τέτοια φρου φρού κι αρώματα (και να έρθει μετά στη μπατιροελλάδα να τα εξασκήσει). Δεν έχω ακούσει πάντως περίπτωση που κάποιος άφησε πχ την ΑΣΟΕ και πήγε Αγγλία
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 αντε να σου πω που να σου φυγει η περιεργεια, η μια αρχιτεκτονικη θεσσαλονικης πηγε παρισι, οι αλλοι τρεις αρχιτεκτονικη ,τοπογραφων αθηνων πηγαν αγγλια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια γιατι ...μαματε το θεμα ????? Τι σχεση εχει με τα Αγγλικα και μη Πανεπιστημια ???? Δωρεαν ειναι να ανοιξει καποιος αλλο θεμα .Με εχουν ταραξει τα ασκοπα email notification .
gtsamour Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 αντε να σου πω που να σου φυγει η περιεργεια, η μια αρχιτεκτονικη θεσσαλονικης πηγε παρισι, οι αλλοι τρεις αρχιτεκτονικη ,τοπογραφων αθηνων πηγαν αγγλια... Εσύ τώρα πιστεύεις ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση? Ναι ρε Γιάννη έχεις δίκιο, τέλος.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Εσύ τώρα πιστεύεις ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση? Ναι ρε Γιάννη έχεις δίκιο, τέλος. εγω το ανεφερα απλως επειδη ειπε καποιος προηγουμενως οτι ολοι φευγουν μετα την αποτυχια η οταν αυτη ειναι σιγουρη...
gtsamour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί έτσι δεν είναι? Είμαι 33 χρονών και η περίπτωση που αναφέρεις είναι η πρώτη που ακούω.
savvvas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας! Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Την άλλη εβδομάδα λίγουν οι αιτήσεις συμμετοχείς για τον Ιούνιο, και τα αποτελέσματα ακόμη δεν βγήκαν! Αγανακτησα τόσο πολύ, που σήμερα τους έστειλα email(αν και δεν νομίζω πως θα μου απαντήσουν). Ξέρει επιτέλους κανείς, πότε βγαίνουν αυτά τα γαμ*μενα τα αποτελέσματα? Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας! Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Την άλλη εβδομάδα λίγουν οι αιτήσεις συμμετοχείς για τον Ιούνιο, και τα αποτελέσματα ακόμη δεν βγήκαν! Αγανακτησα τόσο πολύ, που σήμερα τους έστειλα email(αν και δεν νομίζω πως θα μου απαντήσουν). Ξέρει επιτέλους κανείς, πότε βγαίνουν αυτά τα γαμ*μενα τα αποτελέσματα? Ευχαριστώ! Για το profissiency μιλας ???? Μα τωρα στις 15/3 δεν δινουν τα τελικα ???
savvvas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Για το profissiency μιλας ???? Μα τωρα στις 15/3 δεν δινουν τα τελικα ??? Ωχ!!!! Μεγάλη μου παράλειψη! Μιλάω για Lower, Κια όχι για profisensy. Ά! Αν και απίστευτο, τελικά μου απαντησαν: Τα αποτελέσματα θα έχουν βγει μέχρι τις 10 μαρτίου. Ωστόσο άκουσα πως θα έχουν βγει την Δευτέρα που μας έρχεται. Καλή τύχη σε όλους!!!!
kage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 κ μενα φετος με πρηξαν να μπαινω στο hau.gr να τους πω ποτε βγηκαν τα αποτελεσματα...εχουν περασει 2-3 βδομαδες απο τοτε π κανονικα επρεπε να βγουν. ασ βαλει καποιος τα οφφ τοπικ σε ενα νεο ποστ σχετικα με αγγλικα πανεπιστημια...
gtsamour Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ελα και 17/3 κληρώνειιιιιιι. 17 σάββατο, όχι 15.
crisadoum Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ναι όντως 17 δίνουμε κι όχι 15 τελικά.κι εμένα με καλούν για προφορικά κυριακή μετά το πασχα.μα κυριακή???
Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 τι παίζει με τα προφορικά?? εγώ γιατί δίνω 10/3?? Σάββατο??? και 17 τα γραπτά??????? δεν μπορούσαν να τα κάνουν μετά τα γραπτά...??:evil: :twisted: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.