Προς το περιεχόμενο

Free 80s Music Videos

webcomments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τακη, καλη η προσπαθεια σου να συγκεντρωσεις τοσα τραγουδια, αλλα μην μας λες οτι δεν ειναι διαφημιση.

Πρωτα απο ολα τα τραγουδια δε σου ανηκουν για να τα χαρισεις, ουτε καν το bandwith των βιντεο που παιζουν, αφου ειναι μεσω του Youtube. Οποτε τι ακριβως "χαριζεις"?

Διαφημιση του site ειναι και εχεις συγκεντρωσει μια λιστα, την οποια αν καποιος ενδιαφερεται μπορουσε ουτως ή αλλως να την βρει στο Youtube...

Συγνωμη που ειμια τοσο επικριτικος, αλλα το ποστ σου μου χτυπησε πολυ ασχημα

Tα Χαρίζω ΟΛΑ

http://webcom.atspace.com

600+ 80s music videos free to download!

Και Ειναι ΔΩΡΟ - ΟΧΙ - ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ τσαμπα ειναι!

Tακης

Δημοσ.

Ωστε εσυ εισαι ο Σωτηρας μας...που θα μας σωσεις απο την ασχημια και τη μιζερια μας..

Κοιτα..εγω στα χαριζω γιατι βρηκα τροπο να τα κατεβαζεις...αμα δεν τα θες υπαρχουν και αλλοι που πολυ ευχαριστως θα τα παρουν γιατι και νομιμο ειναι και τους αρεσει...

Εγω τα hyperlinks σου δινω να εχεις τα 80s να τα χαρεις σπιτι με φιλους και γνωστους..Τωρα αμα τα πουλας τα δινεις κλπ αφου τα κατεβαζεις..ειναι δικο σου προβλημα.. εμενα το youtube δεν εχει απολυτως κανενα προβλημανα εχω προσωπικη συλλογη με τις συνδεσεις που με οδηγουν σε ολα αυτα τα βιντεος...Αμα μπορεις να μαζευεις και εσυ να ανταλλαζουμε..

Ολα θα πανε καλα...μην αγχεστε...

Φιλακια Ο Φιλος Σας Τακης

Δημοσ.

Αλλάζω δέρμα αυτό το Σ/Κ κι έχω τις ζοχάδες μου. Με ένα υπόθετο λύνονται όλα πάντως.

Tα Χαρίζω ΟΛΑ

Όχι τέτοια κουβαρντιλίκια παιδιά. Μην ξοδεύεστε αναίτια. Κρατάτε πισινή, γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί.

Εγώ πάντως στη θέση σου δε θα τα χάριζα...θα ζητούσα 1.87€ για να προσφέρω απλόχερα αυτό το link. Για τον κόπο σου που μπήκες στη διαδικασία να τα ανεβάσεις ένα προς ένα, όχι για τίποτα άλλο. :P

http://webcom.atspace.com

Και Ειναι ΔΩΡΟ - ΟΧΙ - ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ τσαμπα ειναι!

Αφού δεν είναι διαφήμιση, γιατί δε δίνεις κατευθείαν το δεσμό στο youtube, να μη χρειάζεται πρώτα ο κοσμάκης να περνάει από το site σου; Λείπουν τα hits κι αποφάσισες να τα αναπληρώσεις με τα hits των 80's.

Ήρθε ο Santa λίγο πρόωρα φέτος και σε τέτοια ΔΩΡΑ δεν μπορείς να αρνηθείς φυσικά!

Ευχαριστώ που υπάρχεις YouTube.

Δημοσ.

ΟΚ Μην Μπαίνεις Στο Post Mου..Και ΑΝ Δε Θελεις Μην Ψωνίζεις ΤΠΤ...

Is That Clear?

Μη Σε Δυσκολεύω Αλλο Δηλαδη..

Υπόψιν Τα Link Που Exει Η PlayList Μου Με 80s Music Videos Eιναι Απο Τη Google - Youtube Aprooved To Exist! Δεν Υπάρχει Στο Site Μου Ούτε Εμένα Ούτε Των Συνεργατών Μου Ούτε Ενα Βιντεο...

Κι Όμως Τα Δίνω..

Ιδέα Δινω..

Σε Ποιο Μπαρ Ειπες Δουλεύεις? :-D

Δημοσ.

Ρε c Τάκη...σου έχει πει κανένας πως εδώ μέσα τριγυρνάνε μονάχα κρετίνοι κι αφελείς; Έχουμε πήξει στους διαδικτυακούς μικροεμποράκους, που πλέον καρπώνονται ακόμα και την προσφορά των άλλων κι αξιώνουν να τους πεις κι ευχαριστώ.

Σκέφτηκε τώρα ο Τάκης την ώρα που λιαζόταν το φεγγάρι «τι να κάμνω για να τραβήξω ολίγη κίνηση στη σαϊτάρα μου;» και σκαρφίστηκε το μέγιστο αυτό δόλωμα –video που δεν του ανήκουν και δεν προέρχονται από τον ίδιο-, για το οποίο πρέπει να είναι ευγνωμονούσα η οικουμένη και να του κάνει και τεμενάδες.

Χαρίζω και μπαρμπούτσαλα...

ΟΚ Μην Μπαίνεις Στο Post Mου..Και ΑΝ Δε Θελεις Μην Ψωνίζεις ΤΠΤ...

Άσε την παραμύθα Τάκη...θα μας κράξουν. Το παιχνιδάκι όλο ήταν να μπω στο site σου για να τσιμπήσεις κανένα hit παραπάνω. Τα περί πωλήσεων καμιάς μπλουζίτσας είναι δευτερεύοντα.

Δημοσ.

Κι Εγώ Για Να Μη Λέω Τα Προφανή Και Για Να Αποδείξεις Πως Όλα Τα Παραπάνω Τα Έκανες Από Την Καλή Σου Την Καρδιά, Δεν Αλλάζεις Τον Αρχικό Σου Δεσμό, Με Εκείνον Που Δείχνει Κατευθείαν Στην Υπερπροσφορά Σου Στο YouTube;

Αλλά Τι Ζητάω Kι Εγώ, Ε; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...