Προς το περιεχόμενο

blackICE hackies ??

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

toso kairo eixa to zone alarm (to aplo ) entaxei moy edeixne epitheseis alla se logiko orio . simera bazo to black ICE definder kai eno eimai sto geniko bla bla <BR>moy bgazei 8 epithesis apo Severity 212.120.106.252 se liga deytera paei 12 meta 18 kai telos 20 ! einai dikoilogimenes tetoies epithesis ?? <P>------------------<BR>Gary Hobson ( tixeri ekdosi )

Δημοσ.

Εγώ Gary έμαθα για τις επιθέσεις και τα firewalls απο εδώ το insomnia.<BR>Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι άλλα παιδιά θέλουν το firwall να δείχνει πολές επιθέσεις γιατί τότε είναι καλό. ʼλλοι θέλουν να μην τους δείχνει πολλές γιατί τότε το firewall δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται οπότε δεν είναι καλό. Σαν τα antivirus παρακαλάμε να έχουμε virus για να πούμε α! καλό το antivirus.<BR>Τέλος απ'οτι έχουν πει τα παιδιά εδώ οι επιθέσεις είναι σκαναρίσματα άλλων για να δουν αν έχεις κανα trojan εγκατεστημένο. Και το firewall σου δείχνει τα σκαναρισματα. Τώρα αν τα πολλά ή λίγα έχουν να κάνουν με το αν είναι καλό το firewall αυτό είναι άλλη ιστορία.<BR>Πάντως το blackice (που έχω και 'γω) έχει επίπεδο ευαισθησίας που μπορείς να ρυθμίσεις.<BR>΄Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.<BR>Όταν μας δείχνει το blackice ότι κάποιος μας σκαναρει τι κάνουμε;<BR>Τον κάνουμε block attacker; ή τον αφήνουμε όπως έχει;<BR>αν τον κάνουμε block σημαίνει ότι μετά δεν θα μπορέσει να ξανασκανάρει το κομπιούτερ μας;<BR>Ή ξαναμπαίνωντας στο ιντερνετ ο <<φίλος>> θα έχει άλλη IP οπότε δεν τον αναγνωρίζει το blackice. (εκτος αν τον καταλαβαίνει απο τα άλλα στοιχεία)<BR>

Δημοσ.

Μα και το Zone Alarm μερικές φορές γίνεται ενοχλητικό,έχω βαρεθεί να το βλέπω να μου λέει οτι σταμάτησε την πρόσβαση στον Υπολογιστή μου από το τάδε ΙΡ και μετά από λίγο το τάδε ΙΡ. Τελικά τι θέλουμε από ένα καλό Firewall?<P>Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη...<P>Jherry<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...