Προς το περιεχόμενο

Nike VS Puma

Arxon

Nike VS Puma: Ποιά μάρκα προτιμάτε?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Nike VS Puma: Ποιά μάρκα προτιμάτε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η adidas ειναι κορυφη σε ποιοτητα και σαν φιρμα τοσα χρονια.Μετα ακολουθει κατα την ταπεινη μου αποψη η nike και μετα η puma.Παντως σε design η puma παει πολυ καλα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει ολα τα nike κυριως μπασκετικα τα πουμα πιο καθημερινα adiddas παει καιρο3ς και δε θυμαμαι....τωρα εχω puma και ειμαι ετσι κιετσι αν και απο εμφανισει ειναι θεικα εχουν μια κλιση προς τα μπρος και το ποδι αμα εισαι ωρες ορθιο ποναει λιγο...αλλα νταξ...παντως τα πιο ανετα μακραααααααααν παπουτσια που εχω φορεσει ειναι αυτα που σου δινουν στο bowling....αν υπηρχαν στην αγορα (με αλαγμενη εμφανιση βεβαια) θα τα επερνα τρεχοντας! στα @@ αν δεν ειναι της μοδας!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ??? το ποδι μου θα τα γουσταρει πιο πολυ απο τα ματια μου και ποσο μαλλον απο τα ματια των αλλων που ποτε δε καταλαβα αυτους που αγοραζουν ρουχα/παπουτσια κλπ που μπορει να μην τους αρεσουν αλλα ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως αρεσουν σε ΑΛΛΟΥΣ!!....

Δημοσ.

Nike , είχα πάρει πριν 1+ χρόνο αυτά http://www.toutes-les-chaussures.com/images/puma/puma-speed-cat.jpg και είναι ισως τα χειρότερα παπούτσια που έχω πάρει ποτέ,ζήτημα αν τα έχω φορέσει 5-6 φορές .Σε πονάει το πόδι σου (πέλμα) είτε περπατήσεις λίγο είτε απλώς είσα όρθιος και επιπλέον 2-3 φορές παραλίγο να μου "γυρίσει" το πόδι

Δημοσ.

imagenikelogoyq8.png

Τα αγαπημενα μου απο τις αρχες των '80s με το κλασσικο design και οχι τα μεταγενεστερα UFατζιδικα.

Και επισης γιαυτο

απ'οπου πηραν και το ονομα.

Δημοσ.
imagenikelogoyq8.png

Τα αγαπημενα μου απο τις αρχες των '80s με το κλασσικο design και οχι τα μεταγενεστερα UFατζιδικα.

Αυτό ξαναπέστο ,οι περισσότεροι γνωστοί μου αυτό ακριβώς λένε , οτι το έχει παρακάνει η nike με τα space σχέδια ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...