VasKag Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 εχω ενα δικτυακι... 2 pc με ενα switch... μεχρι και χτες για τη μεταφορα αρχειου της ταξης των 170mb ηθελα κατι λιγοτερο απο ενα λεπτο... τωρα για την ιδια δουλεια θελει 5 (!!)... το δικτυο "παιζει" στα 100mbps... καμια βοηθεια στον αν υπαρχει καμια σχετικα ρυθμιση που να "πειραχτηκε"? PS... παρακαλω οποιος μπορει ας ριξει οποιαδηποτε ιδεα γιατι η κατασταση ειναι τραγικη...
PATRINOS06 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 1)firewall??? 2)dwse static IPs kai stous 2.. 3)provlhma me kapoion ap'tous sklhrous... 4)mhpws sth syndesh sou vgazei"limited or no connectivity"??? 5)kane ena repair sth syndesh dokimase ayta kai kane post....
VasKag Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 1) επειδη εχω και adsl router, εχει επανω ενα firewall, αλλα δεν εχουν πειραχθει οι default ρυθμισεις... 2) αν δωσω στατικες ip, πρεπει να αλλαξω τιποτα στο router? γιατι αυτη τη στιγμη εχω "πεταξει" τα 2 pc και το 1 router πανω σε ενα switch για να εχουν ολοι adsl... 3) κανενα προβλημα 4)οχι 5)εγινε.. καμια αλλαγη... μονο τις στατικες ip δεν δοκιμασα μηπως και χρειαζεται να αλλαξω κατι στο router...
tsakonas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 1) γιατι αυτη τη στιγμη εχω "πεταξει" τα 2 pc και το 1 router πανω σε ενα switch για να εχουν ολοι adsl... Afou les oti exeis adsl router mallon ennoeis modem/router swsta? an nai giati den vazeis ekei ola ta pc? an oxi tote den einai adsl router ...einai apla ena router...alla gia na les exei kai firewall mallon einai to prwto. Pes mas kai ta montela plz!
VasKag Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 εχω το microcom AD2636 που ειναι modem/router... απλα εχει μονο μια ethernet... γι' αυτο τα εχω βαλει ολα στο switch...
tsakonas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ti na pw ...to eida kai afto ..... router me ena port...kala den ntrepontai na vgazoun tetoies moufes? mazi kai oi etaireies pou to dinoune! anyway vale static ip se ola ta pc opws einai twra des ta apto status-details sto connection sou. kai kati akoma...pws metafereis arxeia? me sharing folders, FTP, msn ?
capthookb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δεν κοιτάς λίγο τα καλώδιά σου; Δεν παίζει ρόλο αν έχεις dynamic ή static ip.... Για ιούς και τα σχετικά έχεις κοιτάξει;
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ti na pw ...to eida kai afto ..... router me ena port...kala den ntrepontai na vgazoun tetoies moufes? mazi kai oi etaireies pou to dinoune!:? megalh xeftila omws!!!! sto thema mas twra se paromoio systhma eixa provlhmata me ton DHCP server opote opws eipame kai pio prin dwse static IPs......
capthookb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Αν είχε πρόβλημα με την IP δε θα μπορούσε να συνδεθεί με τον υπολογιστή καθόλου, οπότε δε θα είχε πρόβλημα με την ταχύτητα.
varthol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ON - OFF το Router και το switch εμένα ετσι επανέρχωντε όλα στα σωστά τους.Αν ΟΧΙ συνεχίσε και στα PC κλείνωντας πρώτα ολες τις συνδέσεις τους.
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 sto thema mas twra se paromoio systhma eixa provlhmata me ton DHCP server opote opws eipame kai pio prin dwse static IPs...... mou fainetai oti den parakoloutheis ti grafw.....
capthookb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Όταν κάνεις ping από το ένα pc στο άλλο πόσο χρόνο κάνει;
VasKag Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 απο 2 εως 10 ms... καθε φορα βεβαια κανει και διαφορετικα... στο TTL ομως, το ενα δειχνει 64 και το αλλο 128
capthookb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δε δοκιμάζεις να επανεγκαταστήσεις τους οδηγούς των καρτών δικτύου; Τα καλώδια τα κοίταξες; Έχεις τίποτα άλλα να δοκιμάσεις;
VasKag Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 δοκιμασα να βαλω στατικες ip αλλα δε δουλευει το ιντερνετ... πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.