Προς το περιεχόμενο

Θήκη για 2.5'' SATA

Komet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη για σκληρό δίσκο SATA 2.5 ιντσών??

Έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρω.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

εχει και Usb2 έξοδο. Ναι, κάποιες μητρικές, όπως Asrock πχ έχουν βγάλει κάποιες εξόδους Sata έξω απ'το κουτί, όπως είναι και οι Usb ^^

Πολύ καλή φάση το συγκεκριμένο κουτάκι ^^

http://www.pcmoddingmy.com/e107_plugins/content/content.php?content.388

Και 1 review, λέει για σκληρούς κάτω των 100 γίγα δε θέλει εξωτερική τροφοδοσία ^^

Δημοσ.

Komet, an phres ton disko, pes mou poso megalo sklhro boreis na valeis mesa xwris na xreiastoume to ekswteriko kalwdio trofodosias!

Na pairnei reuma mono apo thn usb dhl ( tis 2 usb pou leei )

To review anaferei ws 100gb, esteila e-mail sthn Thermaltake na epivevaiwsei, gia na eimaste sigouroi ti akrivws ginetai!!

Δημοσ.

οχι, σίγουρος δεν είμαι, αλλά όπου κοίταξα δεν λέει για κανεναν φορτιστή.. Το παρήγγειλα. θα δούμε..

Δημοσ.

οκ, κάνε ένα μίνι revieww μόλις σου ρθει, ειδικά δείχνοντας το μέγεθος.

Τι σκληρό θα του βάλεις μέσα??

με ένα ψάξιμο στο σκρουτζ βλέπω οτι συμφέρει ως τα 120 gb γύρω στα 100 ευρώ.

Δημοσ.

λογικά η 2η τροφοδοσία θα παρέχετε πάλι από την USB. το καλωδιο στην μια ακρη θα ειναι USB για το Pc και στην αλλη το DC IN για το σκληρό

Δημοσ.

Λοιπόν, τελικά αγόρασα την θήκη και μπορώ να δώσω απάντηση στισ παραπάνω ερωτήσεις σχετικά με την τροφοδοσία. Μεταφράζω από το manual:

1. Χρησιμοποιούμαι το καλώδιο που έχει τρεις άκρες: mini usb, USB, Y-USB. Βάζουμε το mini-usb στην θήκη, και τα δυο άλλα άκρα σε δύο (ξεχωριστά) USB στο pc/notebook.

2. Αν ο δίσκος δεν αναγνωρισθεί από το σύστημα, προχωρούμε στο 3.

3. Οι προηγούμενες συνδέσεις παραμένουν όπως είναι. Επιπλέον συνδέουμε μέσω του USB extension cable που υπάρχει στην συσκευασία, το διπλό usb, με μια τρίτη θύρα usb του pc/notebook.

4. Αν ο δίσκος δεν αναγνωρισθεί από το σύστημα, προχωρούμε στο 5.

5. Αγοράζουμε ένα AC Adapter (output: +5V, maximum load: 2A) και τον συνδέουμε στο DC ΙΝ. Με αυτή την σύνδεση, χρειάζεται μόνο η σύνδεση της θήκης με μία θύρα USB του υπολογιστή.

Αυτά!

Δημοσ.

τελικά τι σκληρό του έβαλες Κόμετ??

Για πες τι έβαλες και αν θέλει έξτρα ρεύμα τελικά ή όχι!!

Αυτό το αγοράζουμε δε μου άρεσε καθόλου !!...

Δημοσ.

Τελικά μεγάλη μ.....α η θήκη. Της έβαλα έναν καινούριο 120 GB. Έφτασα μέχρι και το βήμα 4 (3 usb) αλλά τίποτα. Έκανε έναν ήχο σαν να προσπαθούσε ο δίσκος να γυρίσει αλλά τίποτα (μετά από μερικές προσπάθειες σταματούσε. Οπότε έπρεπε να του βάλω τροφοδοσία. Ήθελε 5 V, maximum 2 A. Βρήκα έναν μετασχηματιστή που είχα σε usb hub, ο οποίος έλεγε ότι έβγαζε 6 V 2 A. Τον δοκίμασα (μια και δεν νομίζω ότι θα την πείραζε το 1V παραπάνω). Μύρισε όταν την έβαλα, οπότε το έβγαλα αμέσως.

Τώρα όταν τα συνδέω στο usb δεν ακούω τίποτα μέσα. Ελπίζω να μην κάηκε και ο δίσκος!!! Θα τον δοκιμάσω αύριο. Η πλάκα είναι ότι την θήκη την θέλω για 60άρη δίσκο, αλλά έβαλα τον καινούριο (120) πρώτα για να περάσω τα δεδομένα από τον παλιό (60άρη) στον καινούριο.

Δημοσ.

αμα σου μύρισε κι ολας, κάηκε...πήγαινε να στην Αλλάξουν...δε θα χεις πρόβλημα ^^

Να σαι καλά για τα σχόλιο πάντως.. !!

Εγω τελικά θα πάρω Icy Box γιατί θα βάλω ήδη 1ν Sata 200arh που έχω μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...