gomputer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι Θα εφιστούσα την προσοχή σε όλους όσους γίνονται συνδρομητές στην οτενετ να κρατούν αντίγραφο της αίτησης τους διότι στον οτε οι υπάληλοι είναι παντελώς ακατάρτιστοι και ενδέχεται άλλες υπηρεσίες να ζητήσετε, άλλες να απολάυσετε και άλλες να χρεωθήτε. Πιο συγκεκριμένα, έγω ζήτησα και υπέγραψα αίτηση για adsl 1024 όπως και 1024 έλαβα (σημ. που ο Θεός να την κάνει και 1024). Όμως στον λογαριασμό μου χρεώνομαι για 2048 (υψηλή ταχύτητα). Σέ κάθε μου επίσκεψη στο τοπικό μου κατάστημα του ΟΤΕ οι υπάλληλοι επιμένουν ότι έχω 2048 ένω κάνεις δεν μπορεί να διανοηθεί τι απίστευτες και εξωφρενικές απαντήσεις έχω λάβει! Δυστυχώς για μένα, το προιόν το αγόρασα από κατάστημα του ΟΤΕ όπου ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ το οποίο είναι και το αποδειχτικό στοιχείο. Οπότε καταλαβαίνετε σε τι δύσκολη κατάσταση έχω περιέλθει, να αναζητώ το δίκιο μου και να μήν μπορώ να το βρω Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
toshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Pes toys "kiss my ass" kai fyge. Plaka kanw Mporeis na pas kai sta dikasthria kai na diamartyrytheis kai gia tis lathos times kai gia to oti den soy dinoyn to xarti poy theleis-to deytero mporeis na to xrhsimopoihseis kai san stoixeio gia to prwto An den thes na pas toso makria tote kane ayto poy soy eipa sthn prwth protasi.
parsifal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Καμμία εκτύπωση από τα στοιχεία του account σου στο site της OTENET? Αν αναφέρει εκεί 1024 Κbps, κάτι είναι κ αυτό...
briner Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 φιλε μου ποτε εκανες τη δηλωση? μηπως κατα την διαρκεια των δυπλασιασμων και καταλαβαν αυτοι οτι θελεις ναι μεν 1024 αλλα διπλασιασμενη 2048? ελεγχο χρειαζεται και οχι νευρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.