plokami Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Εχω αρχίσει πλέον να υποψιάζομαι ότι για την πτώση της σύνδεσης όταν κατεβάζω torrrents φταίει το modem και όχι η vivodi.(αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχω ανοίξει κάποιο port και όταν συμβαίνει δε φορτώνει ούτε το google μέχρι να κλείσω τα ports). Ποιό modem - router μου προτείνετε?Με ενδιαφέρει κάποιο με lan θύρα και να έχει δοκιμαστεί σε "δύσκολες συνθήκες" δηλαδή να κατεβάζει χωρίς να πέφτει η σύνδεση. Ευχαριστώ. Ξέχασα να πω ότι το modem που έχω τώρα είναι το jetspeed 520.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 sovaro router exeis iparxei firmware update gia to jetspeed alla genikos kane mia xari ston euato sou kai pare ena zyxel 660 ite to 660h me 4 ethernet kai firewall ite to660r me mia ethernet kai xoris firewall.osoi to exoun parei edomesa den exei akoustei parapono.antexei para pola.episis iparxei kai to 660hw pou ine kai wireless.auta apo mena.
kattistt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 οπως λεει και ο Poulinos με τον οποιο και συμφωνω οτι τα Zyxel ειναι πολυ καλα και σκυλια. απλα ειναι λιγο πιο ακριβα απο κατι αλλες επιλογεςαν θες καλα μου εχουν βγει και το Speedtouch 530. αρα 2 για Zyxel και 1 για Speedtouch 530 Αυτα και απο μενα!
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 kai ta speedtouch pragmati poli orea kai ta pio skilia se thema thorivou stin grammi.gia auto alloste kai o ote ta pernei mazi tou gia test.kai na exei psiloprovlima igrammi auto tha pexei.opos kai to jetspeed 520.
Vagos_46 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 kane mia xari ston euato sou kai pare ena zyxel 660 ite to 660h me 4 ethernet kai firewall ite to660r me mia ethernet kai xoris firewall. +1 πολυ καλα τα zyxel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.