vasilis 13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ Adsl ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ Internet ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ (ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ Peer To Peer) ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ. ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΕΝΕΤ Kai Fsecure Antivirus. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ Format.
gherudos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα εγώ πριν λίγες ημέρες.Κάνε απεγκατάσταση του modem και ξανά κάνε το εγκατάσταση.Άν στρώσει καλός αλλιώς έχει χαλάσει το modem σου.
kattistt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 1.Πες ας ποιο μοντεμ εχεις. καποια εχουν την ιδιοτητα μετα απο καποιον καιρο μολις ζεσταθουν λιγο κανουν disconnect... 2. ή μηπως κανεις πολλα simultanous downloads? τα μοντεμς δεν τα αντεχουν αυτα. δοκιμασε να του κανεις firmware update,μηπως βοηθησει. αλλιως σκεψου το ενδεχομενο να αγορασεις νεο μοντεμ αν και θα σου προτεινα router, αντεχουν περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.