louben Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Παιδια γεια χαρα σε ολους.Μια γρηγορη ερωτηση.Θελω να βαλω adsl(mallon to connx) αλλα δε θελω το usb modem toy ote.Μοντεμ με ενσυμαρτο ethernet δε βρηκα μονο με ασυρματο.Ομως δε θελω ακτινοβολιες κτλ(δεν υπαρχει και λογος ο υπολογιστης ειναι διπλα στην τηλ,γραμμη.Ωστοσο η πωλητρια μου ειπε οτι και με το ασυρματο μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη μου ενσυρματα ισχυει
Ventrix Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 δεν βρήκες πχ το speedtouch 530? η αλήθεια είναι πως μπορείς να πάρεις ένα ασύρματο και να απενεργοποιήσεις τελείως το wireless, αλλά δεν νομίζω να αξίζει οικονομικά, εκτός και αν σκέφτεσαι κάποια στιγμή στο μέλλον οτι θα το χρειαστείς.
alfista Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πιστεύω πως όλο και κάποια φορά στο μέλλον θα του χρειαστεί το ασύρματο, κανά καλοκαιράκι που θα θέλει να καθίσει το βράδυ στη βεράντα με το λάπτοπ. Φίλε φυσικά και γίνεται να το έχεις απενεργοποιημένο και απλά να το ανοίξεις όταν εσύ θες.
louben Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 παιδια δε μιλαω για αγορα μιλαω για το πακετο του connx.H pvlhtria moy eipe mono usb h wireless για αυτο και ρωτησα.Για τα usb δεν εχω ακουσει καλα λογια,ΜΑλλον το ασυρματο δε θα μου χρειαστει(εχω desktop)και ειμαι κατα της ακτινοβολιας(εδω ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι ειχα και τα αλλαξα).
Jojos170304 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Η ακτινοβολία του ασύρματου είναι μηδαμινή σε σχέση με τις λοιπές που δέχεσαι στην καθημερινή σου ζωή, οπότε μη φοβάσαι. Anyway. Εάν παρόλα αυτά σε διακατέχει ένας αόριστος φόβος για τις επιπτώσεις στην υγεία σου, παίρνεις ασύρματο modem/router απενεργοποιείς εντελώς το ασύρματο κομμάτι αυτού (άρα δεν εκπέμπει σήμα) κ συνδέεις το PC σου με LAN στην θύρα (ή θύρες) Ethernet που θα έχει το modem/router.
louben Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ok thanks αυτο περιμενα να ακουσω. Σχετικα με το θεμα της ακτινοβολιας σηκωνει πολυ κουβεντα (την οποια ευχαριστως να κανουμε καποια στιγμη).
vetony Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Η ακτινοβολία του ασύρματου είναι μηδαμινή σε σχέση με τις λοιπές που δέχεσαι στην καθημερινή σου ζωή, οπότε μη φοβάσαι. Anyway. Εάν παρόλα αυτά σε διακατέχει ένας αόριστος φόβος για τις επιπτώσεις στην υγεία σου, παίρνεις ασύρματο modem/router απενεργοποιείς εντελώς το ασύρματο κομμάτι αυτού (άρα δεν εκπέμπει σήμα) κ συνδέεις το PC σου με LAN στην θύρα (ή θύρες) Ethernet που θα έχει το modem/router. Αυτή είναι η μόνη λύση. Πάντως αν θες να μιλήσουμε για το περι ακτινοβολίας ... ενα θα σου πώ!!! Εφόσον ζεις μέσα στο σπίτι σου, και στο σπίτι σου έχεις ρεύμα τότε σκέψου μόνο ότι ζεις μέσα σε ένα μεγάλο πινίο....
dimi_p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αυτή είναι η μόνη λύση. Πάντως αν θες να μιλήσουμε για το περι ακτινοβολίας ... ενα θα σου πώ!!! Εφόσον ζεις μέσα στο σπίτι σου, και στο σπίτι σου έχεις ρεύμα τότε σκέψου μόνο ότι ζεις μέσα σε ένα μεγάλο πινίο.... και οχι μονο, γιατι κι εκτος σπιτιου ζεις επηρεζομενος απο καθε ειδους ακτινοβολια! π.χ. σε τρολλεϋ μπαινεις ; :???:
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ti sxesi exoun i syxnotita 50HZ pou exei to spitiko reyma..me ta 2.4GigaH re paidia..? to mono pou mporei na se epireasei apo to spitiko reyma eine an eise agkalia me ena kalorifer 2.000W gia ena mina synexeia! episis an to stiti sou eine dipla apo mia kolona ypsilis tasis metasximatisti tis DEH. to wifi an kai 0.3 Watt eine ekisou epikyndino an to exeis 24ora anoixto mesa sto spiti sou. (o kanonas kai o nomos lei oti an eine eos 0.3watt diladi 300miliwatt eine sta oria tou {akyndynou} eno an ta perasei 400~500 i kai 1watt apo mikrokymata eine epikyndino kai apogoreyete apo to nomo) an eise se desmi 1Watt mikrokymaton gia ena mina..(exete gia brisoules) kai sas roto.. eiste sigouroi oti o kataskeuastis pou lei oti oi kartes wifi & ta routers eine 300 miliwatt mono? eksalou oi idioi emeis..auksanoume tin ysxi tous me to na vazoume megaliteres kairees ews 24dp ! filoi mou.. gia to kalo sas to leo.. den eine telios akyndino pou lene merikoi.. eine sna na milas sto kinito synexeia ean to exeis dipla sou.. eine mikrokymata kai eine epikyndina oso kai liga watt an eine.. dioti pernoue panta kai tin diarkia pou mas bombardizoun ayta.. allo gia 10 lepta ,allo 24ora sinexeia.. kalo eine na eimsate genika metrimenoi stin katanalosi tis neas texnologias diladi pan metron ariston opos legan kai oi progonoi mas..
louben Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Παιδια ειμαι της αποψης οτι οι εποχες ειναι πονηρες και αυτο που σημερα θεωρειται ακινδυνο αυριο δεν ειναι(πχ κινητα αμιαντος).Συγκεκριμενα διαβασα μελετη για τα κινητα(αν θελετε την σκαναρω και την παραθετω) συμφωνα με την οποια οταν μιλας κανονικα δεχεσαι 20 φορες περισσοτερη ακτινοβολια απο οτι να μιλας με bluetooth λχ.Στην τελικη ειμαι της αποψης οτι μπορω να αποφυγω ας το αποφυγω(σιγουρα δε γινεται να προστατευτει καποιος 100% ουτε να γυρισει στην εποχη των σπηλαιων αλλα αρνουμαι να γινω πειραματοζωο στο βωμο του κερδους(και της ευκολιας οκ.)Θα μου πεις αμα ειναι να σου τυχει θα σου τυχει, συμφωνοι.Αλλο ομως να φαω ακτινοβλια για να κανω αξονικη και λλο για να μην εχει το μοντεμ η τα ηχεια καλωδιο(ασε που το ασυρματο ποντικι εχανε και πεταλιες με αποτελεσμα να αργει χαρακτηριστικα.
kyrillas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ... Εχω laptop και θέλω να βάλω το ασύρματο router της HOL.Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ακτινοβολία και δεν ξέρω τι να κάνω...Με βλέπω με καλώδιο μήκους 25 μέτρων να τριγυρνάω στο σπίτι! Αν μπορεί πάντως κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα, ας το κάνει!
chris_ma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Φιλε αν ειναι να εχεις 25 μετρα καλωδιο και σερνεται, πραγματικα περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να παθεις κατι αν το πατησεις και πεσεις παρα απο την "ακτινοβολια" αν χρησιμοποιησεις ασυρματο. Το προβλημα που πραγματικα θα επρεπε να απασχολει οποιον σκεφτεται για ασυρματο είναι η ασφάλεια του δικτύου του.
qspock Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Οπου μπορει να αποφευγεται το ασυρματο να αποφευγεται. Οταν εχεις desktop και το ρουτερ διπλα, ειναι ανοησια να το εχεις ασυρματο. Ακομα κι αν δεν σε βλαπτει. Αν υπαρχει εστω και μικρη πιθανοτητα να σε βλαψει, το καλωδιο εχει μηδενικη πιθανοτητα. Ασε και που ποιοτικα ενα ενσυρματο δικτυο ειναι παντα καλυτερο. Εγω εχω το ασυρματο ρουτερ Linksys της forthnet. Το εχω συνδεδεμενο ενσυρματα (4 LAN θυρες εχει...) και εχω απενεργοποιησει το wireless μεσω software, απο το μενου του ρουτερ. Δεν το εχω μετρησει κιολας (δεν εχω καρτα-δεκτη να δω αν πιανει τιποτα), αλλα φανταζομαι οτι αφου το λαμπακι του για το wireless πλεον δεν αναβει, αρα μαλλον δεν εκπεμπει καθολου. EDIT: Το ελεγξα με ραδιοφωνακι στα μεσαια (ΑΜ). Οταν ειναι αναμενο το λαμπακι, το ραδιοφωνο (αμα το φερω κοντα στο ρουτερ μονο) κανει οπως οταν τα σημαδευεις με τηλεκοντρολ. Οταν επενεργοποιω το wireless δεν ακουγεται τιποτα.
kyrillas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ θα βάλω το fritz της HOL. Ξέρει κάποιος να πει αν στο εν λόγω router μπορώ να απενεργοποιήσω όλες τις εκπομπές και να δουλεύω με καλώδιο όταν είμαι κοντά; Επίσης υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσω την ένταση εκπομπής, και αν ναι, τι ακτίνα κάλυψης θα έχω με τη μικρότερη ένταση;;; thanx...
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Παντως στο Linkys WAG345, το WiFi απενεργοποιειται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.