estenough Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Εδώ και 2 μέρες παρατήρησα οτι όταν κατεβάζω(ανεξάρτητα αν είναι torrent ή όχι) κάποια στιγμή μετά απο περίπου 15-20 λεπτά το pc κάνει restart και όταν ανάψει, βγάζει ένα μύνημα "windows have recovered from a critical error". Επίσης παρατήρησα το ίδιο, όταν κατέβαζα και έγραφα ταυτόχρονα και dvd. σε περιπτώσεις που δεν είμαι συνδεδεμένος στο internet, το pc δεν έχει κανένα πρόβλημα. pc: amd athlon64 3700, m/b asus a8r32-mvp deluxe, ram 4x 512 ddr400, vga asus x1600pro, modem sagem fast 840 isdn(αυτό που δίνει η otenet στο ondsl 1mbit) παίζει να φταίει το modem?? γιατί κάτι τέτοιο υποψιάζομαι.
toshi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Opwsdhpote to prwto pragma poy exeis na kaneis einai na koitaxeis gia ioys.Katharise to pc soy apo oti parasito exei, kai meta koita gia hardware.Kalytera na koitaxeis apo meria trofodotikoy, aerismoy ths mhtrikhs soy kai ths kartas grafikwn sou, kai genika aerismo oloy toy pc.
estenough Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 έχω ήδη κάνει format και περασει τους τελευταίους drivers. απο αέρα το κουτί έχει πάνω 3 x 120mm ανεμιστήρες, τροφοδοτικό 680w thermaltake με 2 δικούς του ανεμιστήρες, στη cpu έχω ανεμιστήρα απο 4400 x2 amd, και η καρτα γραφικών έχει πάνω το vf 900 cu της zalman. πριν απο λίγο ψαχνόμουνα με τις μνήμες. όλες περασαν 3 φορές το memtest, αλλα στην μια πρόσεξα οτι λείπει ένας πυκνωτής. άφησα προς το παρόν 2 χ 512, να δω πως θα πάει απο πλευρά μνήμης. κατέβασα και διαγνωστικο της wd για τους 3 σκληρούς που έχω, να δω και τους σκληρούς. αν βγαλω άκρη καλά θα είναι....μακάρι να φταίει η μνημη με το ξεκολλημένο πυκνωτή....
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 kana burn test sto pc na deis ti ginetai episis.isos oi drivers tis kartas diktiou?kai kana firmware update to router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.