nikapin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδω αλλά εμένα μου ήρθε Τάβλα στο κεφάλι! Η ΗOL έχει βρεί το εξής απαράδεκτο τέχνασμα για να μας τα παίρνει Χοντρα!: To Fritz που πρειέχει το πακέτο όλα πληρωμένα δεν μας ανοίκει αλλά το νοικιάζουμε!!!!! Αν ανοίκεται στους "έξυπνους" σαν την αφεντομουτσουνάρα μου που δώσατε και άλλα 50 για το wireless option ... τότε δώσατε επιπλέον λεφτά για να απολάυσεται το wireless σαν "προστιθέμενη υπηρεσία". Αν τώρα λ΄ήξει η συνδρομή μας ( όπως θα αρχίσει σιγα σιγα .... ) το στέλνουμε πίσω και εαν κριθεί οτι αλλοιώθηκε με οποιοδήποτε τρόπο (αμιχές κτλπ) τότε πληρώνουμε και τα σπασμένα. Στην ερώτησή μου που τα γράφει όλα αυτα ( και ε΄νω στην αρχή με διαβεβαίωναν πως το γράφει παντού .... τελικά συμβιβαστήκαμε πως αναφερεται μόνο στο συμβολαιο που υπογράφουμε οι περισσοτεροι (όπως κι εγώ στο πόδι)... Όσο για το τιμολόγιο που μπορεί να μας χρεωθεί ανάλογα με το κουστουμι που θα αποφασίσει η HOL αυτό απλά δεν υπάρχει! ΄Τελικά γιατί θα πρέπει να την πατάει πάντα ο (βασιλίας κατά τα άλλα) πελάτης???? Γιατί ο Κάθενας να διαφημίζει ανεξέλεγκτα τα προιόντα του με υποσ΄χεσεις ή εσκεμένες παραλήψεις???? Αν και το παραπάνω ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό, δεν νομίζεται πως θα πρεπε εμείς να κάνουμε την υπέρβαση και να αμυνθούμε? Εκτός και αν ο ωχαδελφισμός μας αποτελέι την κύρια αιτία αυτων των φαινομένων Νίκος Καπινάκης
nik7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 simfono apolita kai kala kaneis kai to anafereis ... pistevo o kosmos na dei to topic kai na ipopsiastei prin agorasei... kalo tha itan na to anafereis kai se alla forum
aGka8l Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 αυτο το χαμε παρει χαμπαρι απο οταν το αναλυαμε στο ανααλογο 8ρεντ
spirosta Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά νομικά η HOL ειναι καλυμένη... Το γράφει στο συμβόλαιο... Και επίσης μπορεί να είναι τσατσιά αλλά είναι όλα πληρωμένα.. Για όσο έχεις λογαριασμό μαζί της σου παρέχει τα πάντα... Απλά δεν σου κάνει δώρο το router...
nikapin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ... σωστά spirosta... απλα αν κάνεις τα μαθηματικά 200 ευρώ ΟΛΑ πληρωμένα ... --> ΟΤΕ + ΗΟL + Νοίκι Router = 200Eyro + Wireless Θα πρεπε να είναι ξεκάθαρη σε αυτό. Δεν νομιζετε πως η διαφημιση αποτελεί παραπλάνηση του Χρήστη? Να με θυμηθείτε... τώρα που θα αρχίσουν να τελειώνουν οι συνδρομές τι έχει να γίνει.... εδω ξέρω περιπτώσεις χρηστών που έχουν πουλήσει τον Ρούτερ..!
Dangelo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 αν ειναι έτσι... την κάτσανε αυτοί που πουλήσαν... ή ελπίζω να έχουν ακόμα τα λεφτα... ΑΝ αυτά ήταν η αξία του ρούτερ... που δεν πιστεύω....
nikapin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ..σωστά τελικά αυτο που λένε με την υπογραφή και το ... να προσέχεις που τα βάζεις.... Δεν διαφωνώ καθόλου... απλά το να μην αναφέρεσαι σε κάτι που δεν σε συμφέρει δεν προάγει τηνειλικρίνια σου δεν νομιζετε? Π.χ. Η οτενετ ( δεν έχω otenet ούτε και τις κάνω διαφήμιση.... ούτε σχετίζομαι μαζί της) σου λέει στα λεφτα αυτα το modem δώρο ( ι ας είναι low spec)... απλα και ξεκάθαρα
ribo7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ισχύει και για το φοιτητικό πακέτο της HOL? Μόλις πήρα τον εξοπλισμό.. τζάμπα χάρηκα?
spirosta Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά το Fritz box fon WLAN έχει 140Ε καινούργιο ενώ το Sagem έχει 17Ε..
schumacher_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δικαιολογίες του τύπου "σιγά μη διάβαζα το συμβόλαιο, κανείς δεν το κάνει" έχει τέτοιες επιπτώσεις: να πέφτεις από τα σύννεφα... Γιατί φυσικά μία εταιρεία δεν θα σου κάνει δώρο router 100?+ έτσι για πλάκα... Γι αυτό ή φροντίζεις να ενημερωθείς πιο πριν από αλλού, ή διαβάζεις τι υπογράφεις... Επίσης (τουλάχιστον για το πακέτο της HOL που έχω εγώ) και για να μην πέσει κανείς άλλος από τα σύννεφα, αναφέρεται ότι: "Η αρχική διάρκεια παροχής της υπηρεσίας HOL Circuit είναι ορισμένη και ορίζεται δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης και ανανεώνεται αυτόματα μετά από κάθε λήξη της για διάστημα κατ' ελάχιστον δώδεκα (12) μηνών εκτός αν ο Πελάτης ενημερώσει την Εταιρεία ότι δεν επιθυμεί την ανανέωσή της τουλάχιστον σαράντα πέντε (45) ημέρες πριν από τη λήξη της."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.