tkarakoulias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πήγα στης 17-11-06 το απόγευμα στα μουλτιραμα και παρήγγειλα μια κάρτα μνήμη έδωσα προκαταβολή 30 εύρο από τα 100 που έκανε. έπρεπε να πάω εγώ στης 22-11-06 για να την παραγγείλουν τελικά την έφεραν 24-11-06 και ήταν και καμένη και την έδωσα πίσω για να την αντικαταστήσουν και τους είπα ότι αν την βρουν να με πάρουν τικ αλλά τίποτα ακόμα. Παίρνω σήμερα το πρωί για να μαθό τι έγινε αλλά μου είπε οι κοπέλα ότι οι τεχνικοί δεν είναι εκεί και δεν ξέρει τίποτα αυτή τους πήρα πάλη στης 13:30 αλλά δεν είχαν γυρίσει οι τεχνικοί τι να κανό :evil: :evil:
madsc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πήγαινε κ ζήτα τα χρήματα σου πίσω, κ αγόρασε την από αλλού. /sc
Sellers Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Με εκενυρίζουν αφάνταστα τέτοιες καταστάσεις. Πάνε και πάτα τους δυο βρισίδια και σήκω φύγε.
theoritikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Σε πιο multirama αγόρασες την μνήμη? Θα πάρω νέο pc μια απο αυτές τις μέρες, για να ξέρω να το αποφήγω. Σε κάθε περίπτωση να πάρεις τηλέφωνο στο Ινστιτούτο του Καταναλωτή, δες εδώ http://www.inka.org.gr/contact.htm πως να μιλήσεις μαζί τους.
Socratis_g Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Οταν έδωσες τα 30 €υρώ πήρες κάποιο χαρτάκι? Αν δεν πήρες σε πιάσανε κότσο. Αν πήρες να πάς με αυτο να πάρεις πίσω τα λευτά σου. Offtopic : Μιλάς τόσο καλά τα Ελληνικά όπως και όταν τα γράφεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.