Προς το περιεχόμενο

Help σε άσκηση Fortran!Please!!

wizy1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello! Ένας φίλος μου έδωσε μία άσκηση που έχει σε Fortran αλλά πρέπει να την παραδώσει σύντομα και εγώ δεν έχω ιδέα από Fortran. Αν μπορούσε κάποιος που δεν βαριέται να αφιερώσει λίγο χρόνο για βοήθεια...please!

Η άσκηση είναι η εξής:

1. Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο να εξετάζει ένα δεδομένο πίνακα Α διαστάσεων ΝxΜ και να βρίσκει αν είναι αραιός ή όχι. (Αραιός είναι ένας πίνακας που έχει μεγαλύτερο από το 80% μηδενικά)

2. Έστω ένας μονοδιάστατος πίνακας ακεραίων με Ν στοιχεία.Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο να κατασκευάζει ένα δεύτερο πίνακα Β που να περιέχει τα στοιχεία του πίνακα Α με την ίδια σειρά έχοντας όμως τα μηδενικά μαζεμένα στο τέλος.

π.χ. Α=[1 0 3 7 0 0 6 4 0 9]

Β=[1 3 7 6 4 9 0 0 0 0]

3. Να γραφεί πρόγραμμα που να συγχωνεύει δύο δεδομένους πίνακες Α και Β διαστάσεων 5x5, σε έναν τρίτο πίνακα 5x10.

Ξαναλέω, αν κάθεστε και κοιτάτε την οθόνη ας βοηθήσει κάποιος ρε παίδες!

Δημοσ.

eksartatai apeirws apo poia ekdosi tis fortran milame.

Akatonomastos ka8igitis tou polytexneiou 8essalonikis didaske stous politikous mixanikous mia ekdosi tis fortran mesw enos bibliou pou stin eisagwgi egrafe:

"I kyria me8odos eisagwgis dedomenwn se enan ilektroniko ypologisti einai i diatriti karta".

W nai paides, akribws auto elege. Kai eprepe na katsw na diabasw mia fortran i opoia eixe diaforetika "while" analoga me ton poio epe3ergasti xrisimopoieeis (eixe 2i parametro-code).

Twra, den einai dyskolo na grapseis code gia auto to pragma. Grapsto se C i alli procedural kai aplws ri3e mia elafria metafrasi. Na se boi8isw parapanw den nomizw giati me epiase agria kata8lipsi meta apo ekeini tin e3etastiki kai automata esbisa apo tin mnimi mou ekeines tis 2 meres pou trabousa ta mallia mou.

Δημοσ.

Θέλει αρκετή δουλειά για topic στο insomnia, και έπρεπε να το μελετήσεις πριν ποστάρης εδώ όστε να διευκολήνεις και εμάς (γνώμη μου), εγώ θα το κοιτάξω και θα σου ανεβάσω αλγόρθμο εγγύηση όμως για γρήγορη εξυπηρέτηση δεν δίνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...