Inferno_lb13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα, πήρα πριν από λίγες μέρες το conn-x 1024 που είχα παραγγείλει από το δίκτυο το οποίο με διαβεβαίωναν από τον ΟΤΕ ότι θα έρθει στην πόρτα μου, ενώ βέβαια το μόνο που ήρθε στην πόρτα μου ήταν το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ το οποίο είχε επάνω την ένδειξη "πόρτα-πόρτα" κάτι που σημαίνει οτι θα το έφερνε courier των ΕΛΤΑ σπίτι, τρελλαμένος σηκώθηκα από το κρεββάτι με 40 πυρετό και πήγα στο ταχυδρομείο όπου ακολούθησε μια μικρή μάχη. Στη συνέχεια γυρίζω σπίτι κάνω τις απαραίτητες εγκαταστάσεις στο modem κλπ. για να διαπιστώσω ότι απλά αδυνατεί να συνδεθεί (σφάλμα 721). Τηλεφωνώ στο 134 και με παραπέμπουν στο 121, τηλεφωνώ στο 121 και με παραπέμπουν στο 1242, μετά απο μισή ώρα αναμονής επιτέλους το σηκώνει κάποιος εξηγώ την βλάβη και μου λέει οτι συγχρονίζει αλλά δεν πάιρνει IP να πάρω πάλι το 121 να το δηλώσω . Παίρνω το 121 το δηλώνω και μου λέει "το καταχωρώ και θα το διορθώσουμε", ρωτάω πότε και μου απαντάει "δεν ξέρω". Ξανακαλώ μετά απο 4 μέρες και μου λένε ότι δεν μπορούσανε να το διορθώσουν από τα κεντρικά και θα ερθει σε 1 με 2 ημέρες συνεργείο σπίτι μου! Και εγώ κατα τα άλλα τρώω στη μάπα κάθε μέρα τον Μιχαλάκη στις διαφιμήσεις να μου λέει να συνδεθώ γρήγορα και εύκολα. αν είναι ξέρω'γω να κάνει κάποιος κάποια 4μηνη ή 6μηνη σύνδεση και να του τρώνε τον 1 μήνα σε γραφειοκρατικές αηδίες να πάνε να πνιγούν. Και κάτι άλλο, έχω αρκετους γνωστούς που έχουν ADSL και παραπονιούνται για τεράστιους λογαριασμους, οι άνθρωποι είναι φοιτητές και δεν μιλάνε καθόλου στο σταθερό όλο το ποσόν του λογαριασμού είναι καθαρά από χρήση του Internet. Συγκεκρίμένα ένας από αυτούς (ΟΤΕ OnDSL 768) έχει πληρώσει σε ένα χρόνο πάνω από 1500 ευρώ!!! Αφού μου έλεγε σήμερα ¨κλείνω χρόνο αυτό τον μήνα και χαίρομαι γιατί θα το κόψω!!" Και δεν είναι ο μόνος! ξέρω πάρα πολλούς! Βασικά έχω τρομοκρατηθεί αφου σκέφτομαι και εγώ να το κόψω και ας μην έχω συνδεθέι ακόμα...
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Αφού μου έλεγε σήμερα ¨κλείνω χρόνο αυτό τον μήνα και χαίρομαι γιατί θα το κόψω!!" Και δεν είναι ο μόνος! ξέρω πάρα πολλούς! Βασικά έχω τρομοκρατηθεί αφου σκέφτομαι και εγώ να το κόψω και ας μην έχω συνδεθέι ακόμα... ti wraia....as vgoume sthn fush me ta ropala na kynhghsoume antilopes kai agriogourouna......
anthony_88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Γιατι φιλε Πατρινε, εχει αδικο το παιδι? Αν δεν βγουν οι full llu των αλλων εταιριων, ο ΟΤΕ θα ειναι ο αιωνιος εκμεταλλευτης χρηματων του ελληνικου λαου. Τελεια και παυλα. Και βγαζουν και αφισες και ανρωτιουνται γιατι πωλειται Ο ΟΤΕ. Μα για να μπορεσουμε επιτελους εστω και στο ελαχιστο να απολαυσουμε αυτα που πληρωνουμε.!! Εδω στην Αθηνα (ηρθα τον Οκτωβρη για σπουδες) γινονται φοβερα πραγματα οχι μονο στο ADSL αλλα και στην απλη τηλεφωνια. Ενας φιλος περιμενει 2 μηνες τωρα το περιβοητο ραντεβου, εγω 1,5 μηνα για ADSL klp klp Κανω υπομονη, ολοι να κανουμε υπομονη να εκσυγχρονιστει, να ιδιωτικοποιηθει πληρως και βλεποντας και κανοντας...
Vagos_46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Και κάτι άλλο, έχω αρκετους γνωστούς που έχουν ADSL και παραπονιούνται για τεράστιους λογαριασμους, οι άνθρωποι είναι φοιτητές και δεν μιλάνε καθόλου στο σταθερό όλο το ποσόν του λογαριασμού είναι καθαρά από χρήση του Internet. Συγκεκρίμένα ένας από αυτούς (ΟΤΕ OnDSL 768) έχει πληρώσει σε ένα χρόνο πάνω από 1500 ευρώ!!! συγνωμη αν καταλαβα καλα μπορει να υπαρξει ξεχωριστη χρεωση εκτος απο αυτη που πληρωνω καθε διμηνο?
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 thewrw tetrimenh thn syzhthsh afenos peri idiwtikopoihshs tou ote afeterou peri ekmetalleyshs,kathisterhshs klp klp.yparxoun ekatontades idia topic. ayto to opoio sxoliasa einai h OTEfovia....to na mhn valoume dhl DSL epeidh mporei kai na mas piasoun ton ""kwsta""....san thn giagia mou pou den ithele na parei kin giati fovotan mhpws xrewnei poly....
dimitris74 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 . Συγκεκρίμένα ένας από αυτούς (ΟΤΕ OnDSL 768) έχει πληρώσει σε ένα χρόνο πάνω από 1500 ευρώ!!! Αφού μου έλεγε σήμερα ¨κλείνω χρόνο αυτό τον μήνα και χαίρομαι γιατί θα το κόψω!!" Και δεν είναι ο μόνος! ξέρω πάρα πολλούς! Βασικά έχω τρομοκρατηθεί αφου σκέφτομαι και εγώ να το κόψω και ας μην έχω συνδεθέι ακόμα... και εγω ειμαι ο jim morrison. μεγαλυτερα φιδια απο αυτό δεν εχω ξανακούσει. Γιατι φιλε Πατρινε, εχει αδικο το παιδι?Αν δεν βγουν οι full llu των αλλων εταιριων, ο ΟΤΕ θα ειναι ο αιωνιος εκμεταλλευτης χρηματων του ελληνικου λαου. Τελεια και παυλα. Και βγαζουν και αφισες και ανρωτιουνται γιατι πωλειται Ο ΟΤΕ. Μα για να μπορεσουμε επιτελους εστω και στο ελαχιστο να απολαυσουμε αυτα που πληρωνουμε.!! Εδω στην Αθηνα (ηρθα τον Οκτωβρη για σπουδες) γινονται φοβερα πραγματα οχι μονο στο ADSL αλλα και στην απλη τηλεφωνια. Ενας φιλος περιμενει 2 μηνες τωρα το περιβοητο ραντεβου, εγω 1,5 μηνα για ADSL klp klp Κανω υπομονη, ολοι να κανουμε υπομονη να εκσυγχρονιστει, να ιδιωτικοποιηθει πληρως και βλεποντας και κανοντας... ειδαμε και τους εναλλακτικούς, δινουν σε συγκεκριμένες περιοχές, η vivodi Οπως ανέφερα και σε αλλο ποστ κλεινει κομβους εκτος αθηνών full llu και το κορυφαίο χρεώνει και το customer service που απο οτι εχω δει εχει κανα μισάωρο αναμονή μέχρι να συνδεθείς
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 opote erxomaste na symfwnhsoyme oloi me ton titlo oti "oloi einai athlioi" telika,OTE kai enallaktikoi....
dimitris74 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 opote erxomaste na symfwnhsoyme oloi me ton titlo oti "oloi einai athlioi" telika,OTE kai enallaktikoi.... εν μερη, εγω προσωπικά δεν μπορώ να πω τον οτε άθλιο, ας μας που πρώτα οι πάροχοι τι έκαναν τοσα χρήματα που εβγαζαν και τι επενδύσεις έκαναν και μετα το συζητάμε. οταν πλήρωνα κάποτε 10.000 ευρώ συνδρομή μονο στον παροχέα για ιντερνετ για pstn 56αρα και σημερα δινουν 1 Mbit Μαζί με γραμμή 23 ευρω το λιγότερο που μου φταίει ειναι ο οτέ. ας μην μιλήσουμε για την αστεία κάλυψη των ενναλακτικών
anthony_88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μπορει η vivodi να μην σε καλυψε εσενα και πολλους ακομα αλλα ας κανουμε υπομονη να δουμε τι θα κανει η forthnet η tellas klp klp. Mπορει και αυτοι τελικα να μην κανουν τιποτα. Τοτε ενταξει. Μην τα βαφουμε ομως μαυρα απο τωρα. Αλλα το θεμα με τον ΟΤΕ ειναι οτι δειχνει οτι ειναι ανικανος να ανταποκριθει στις ελαχιστες εστω απαιτησεις των πελατων του. Δυναμικη σιγουρα εχει μεγαλη, το θεμα ειναι καποιο διοικητικο καθεστως επιτελους να την εκμεταλλευθει προς οφελος των πελατων τους, και οχι για την εξυπηρετηση προσωπικων, οικονομικων και πολιτικων συμφεροντων. Ειμαι παραλογος δηλαδη?
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 einai oloi athlioi to lew me thn ennoia oti kai oi enallaktikoi pane na thn vgoune ston ote me ta idia paketa kai tis idies yphresies...kai me asteia kalypsh!!!e,aytos den einai antagwnismos ayto einai arpaxth! o ote ofeile na exei exixronistei edw kai poly kairo prin arxisoun na peftoun oi sfaliares ap'thn EE..oi sfaliares epesan,oi allages eginan sta xartia kai sthn pragmatikothta,ta idia kai xeirotera xalia!kai den nomizw na lysei tpt h idiwtikopoihsh (xekatharizw oti den mpainw se politika xwrafia ta opoia etsi ki alliws den einai sto thema mas!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.