Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Egw ehw ton P3-733 kai synhthws h thermokrasia kymainetai gyrw stous 35C kai to kalokairi ftanei maximun stous 45-46C (me full hrhsh). H psyktra kai o anemisthras pou ehw einai auta pou yphrhan sthn syskevasia tou epexergasth.
MY80- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Ki egw tetoia temp xtypaga me to stock cooler ston 650ari mou mexri pou phra neo cooler (Kai erixa kai OC meta ). Mh fovasai omws, ama de sou kolaei den prokeitai na exeis provlhma
kostaskontis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Το προβλημα μου ισως να μην ειναι ουσιαστικο αλλα με απασχολει αρκετο καιρο τωρα.Εχω εναν pentium 3 στα 800,motherboard qdi adance 10e,asus 7100 και soundblaster 5.1.Πειτε μου σας παρακαλω ποια ειναι η normal θερμοκρασια της CPU μου;Το BIOS μου δειχνει 51-52C ,δεν ειναι αρκετα μεγαλη;Ο υπολογιστης ομως λειτουργει πολυ καλα και χωρις κολυματα.Εαν ειναι λαθος η ενδειξη τοτε πως θα την κανουμε να δειχνει το σωστo;Εαν ειναι σωστη δεν κινδυνευει ο επεξεργαστης μου,το καλοκαιρι ας πουμε που οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες;Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια.
ODT Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 tha haraktiriza tis tehermokrasies sou fisiologikes koita edw ton diko mou PIII800@864mhz se idle kai se full load simfwna me to asus probe... (dyo teleytees fhotos)<p>[ 23-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: ODT ]</p>
panxris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Οι θερμοκρασια σου ειναι εντος οριων για PIII.Θα μπορουσε ομως να ειναι χαμηλοτερη.Να ανησυχησεις αν ανεβει πανω απο 60 (προσεχε τον το καλοκαιρι).Ειδικα αν το κουτι σου εχει ανεμιστηρα τροφοδοτικου μονο και οχι 2ο για εξαερισμο ειναι μαλλον δικαιολογημενη και φυσικα δεν θα εχεις κολληματα.Εγω εχω PIII-733 με ψυκτρα Spire 5000rpm για PIII>866Mhz (δηλαδη προδιαγραφων 866-1000Mhz) και φυσικα εχω χρησιμοποιησει απλη θερμοαπαγωγικη σιλικονη.Εχω την ατυχια να εχω QDI Synactix2E που εχει θερμομετρο που "παιζει" στην ενδειξη καπως και δεν βλεπω μικρες διαφορες στην θερμοκρασια.Γενικα μου δειχνει 30-45 οποτε εγω αναγκαζομαι με το μυαλο μου να βγαζω ενα μεσο ορο σαν συμπερασμα δηλαδη οτι σπανιως ξεπερνω τους 40.Με overclocking στα 815Mhz δεν βλεπω απολυτως καμια διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.