costas ioannoy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Tον Ιούλιο έκανα σύνδεση με τη forthnet adsl in-a-box 512/128 για 5 μήνες η οποία λήγει στις 19 Δεκεμβρίου 2006. Το Οκτώβριο με τον διπλασιασμό έγινε 1024/256. Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου αφού δεν μπορούσα να μιλήσω στο τηλ. τους έστειλα mail ζητώντας τους να μου πουν τις χρεώσεις και τον τρόπο πληρωμής σε περίπτωση ανανέωσης. Χτες 27 Νοεμβρίου και αφού δεν πήρα καμία απάντηση στο mail κατάφερα να τους πιάσω στο τηλ. Μου είπαν ότι έχει γίνει ήδη αορίστου χρόνου η σύνδεση και ότι η χρέωση θα είναι 25 euro το μήνα. Όταν ρώτησα πως έγινε αορίστου χρόνου χωρίς να ενημερωθώ μου είπαν ότι μάλλον η προσφορά του Ιουλίου υποχρέωνε την παραμονή για ένα χρόνο στην forthnet. Όταν την διαβεβαίωσα ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια δέσμευση στην αίτηση μου και ότι έχω κρατήσει αντίγραφο της μου είπε πως θα το ψάξει και θα μου απαντήσει. Όταν την ρώτησα εκνευρισμένος ποια είναι η διαδικασία για διακοπή της σύνδεσης μου είπε με ύφος ότι δεν θα σας το συνιστούσα κύριε διότι σε τέτοια περίπτωση θα παραμείνετε για ένα τουλάχιστον μήνα χωρίς adsl. Φυσικά μέχρι σήμερα καμία απάντηση. Έστειλα χθες mail ζητώντας την διακοπή της σύνδεσης και περιμένω εξελίξεις Επειδή έχω διαβάσει εδώ στο Insomnia ότι κάποιοι όταν τους τελειώνει η σύνδεση έχουν ανανεώσει με χαμηλότερες χρεώσεις και ότι η ίδια η forthnet επικοινώνησε μαζί τους θα ήθελα τις εμπειρίες σας εάν έχετε βρεθεί σε παρόμοια θέση και τη γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω….
thanassissis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Ego, 5 meres prin telliosei i sindromi mou(adsl in a box) tous pira til kai tous rwtisa ti me simferei gia ananewsi...mou ipan 25? aoristou(1024 me tin anavathmisi) i 20.50 me 12mino simvolaio...kathe dimino erhetai logariasmos 41.01?(.01? hahaha) gia tous epomenous 2 mines... Pantos ayto me to dwdekamino den to katalava...diladi an thelo na diakopso kai den tous pliroso...den tha mou to kopsoun?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 @costas ioannoy: αφού σιγουρευτείς ότι από πουθενά δεν προκύπτει υποχρέωση περαιτέρω παραμονής σου στην υπηρεσία, τους στέλνεις ένα fax με το οποίο τους ζητάς, σε περίπτωση που δεν το έχουν ήδη πράξει, την διακοπή παροχής υπηρεσίων μετά την τάδε ημερομηνία. @thanassissis: Μπορεί να σου κόψουν την παροχή, αλλά να μην σου αποδεσμεύουν την γραμμή, ώστε να μην μπορείς να βάλεις άλλον παροχό.
megas-ARIS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 file tha sto kopsoun alla o logariasmos sou tha trexei kai kapia stigmi tha sou poun plirose mas tosa giati tha exeis mpelades me tin eforia px...giauto prosexete !!!!!!!!!!!!!!
damis72 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Με την εφορία δεν έχει καμμία δουλειά η Forthnet και οποιαδήποτε Ιδιωτική Εταιρεία ... Εκτός από το Δημόσιο ή τις Δημοτικές Υπηρεσίες οι Ανώνυμες Εταιρίες μπορούν να διεκδικήσουν τα λεφτά που τους χρωστάς ΜΟΝΟΝ με δικαστικές ενέργειες. Με ότι αυτό συνεπάγεται ....
costas ioannoy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 @costas ioannoy: αφού σιγουρευτείς ότι από πουθενά δεν προκύπτει υποχρέωση περαιτέρω παραμονής σου στην υπηρεσία, τους στέλνεις ένα fax με το οποίο τους ζητάς, σε περίπτωση που δεν το έχουν ήδη πράξει, την διακοπή παροχής υπηρεσίων μετά την τάδε ημερομηνία. Αυτο εχω ηδη κανει, με το να μου λεει οτι δεν με συμφερει (και οχι οτι δεν μπορω) να κανω διακοπη εμμεσα δεν παραδεχεται οτι εχω αυτο το δικαιωμα; Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω καμια δεσμευση, στο συμφωνητικο λεει οτι μπορω να την κανω αοριστου χρονου μετα την ληξη των πεντε μηνων. Αυτο που με εκνευριζει ποιο πολυ ειναι οτι δεν μου εχουν απαντησει Θα περιμενω μερικες μερες και μετα θα δοκιμασω παλι να παρω τηλεφωνο να δω αν θα μου κανουν διακοπη και πότε.
nick_csd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 gia na fantasteite pantws me thn forthnet, mou esteilan e3wdiko gia poso 36.50 euro!!! 2 mhnes aplhrwto...(eixa 3exasei na ton plhrwsw ...) to poso to plhrwsa 3 meres prin er8ei spiti to e3wdiko (eixe ekdo8ei nwritera) o logariasmos htan gia to thlefwno (oxi dsl) Teleutaia pantws auth h etairia exei pesei polu sta matia mou,kai 8a to 3anaskeftw an 8a thn protimhsw kai na fantasteite oti hmoun apo tous prwtous sto hrakleio pou eixa balei forthnet telephony otan bghke...
briner Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 λοιπον costas ioannoy ακου πως εχουν τα πραγματα επειδη ειχα και εγω φορτθνετ η οποια εληγε τον νοεμβριο εκανα το εξεις: κανονικα πρεπει για να ανανεωθει η συνδεση σου να τους παρεις τηλ εως 3 μερες πριν την ληξη της συνδεσεις.εαν δεν το κανεις ειναι υποχρεωμενοι να προβουν σε διακοπη. εγω λοιπον δεν τους πηρα και αυτοι δεν μου το εκοψαν αλλα τι εκαναν... με πηραν τηλ 2 εβδομαδες μετα την ληξη της συνδρομης και μου ειπαν αν θελω να την διατηρησω εγω βεβαια τους ειπα οχι και μου ειπαν οτι θα γινει η διακοπη ομως δεν θα μπορω να βαλω αλλη συνδεση για 1 μηνα το εψαξα το θεμα μιας και μια συγγενης μου ειναι δικηγορος , τους πηρε τηλ , τους απειλησε με μηνησεις και ετσι εγω τωρα χαιρομαι 2048/256 στην οτενετ. ετσι απλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.