johnalepou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 O αέρας και το νοίκι που παίρνεις είναι για γέλια μέχρι στιγμής να ξέρεις. Πες του παλιού αν θέλει να φύγει στο καλό και πως θα το δουλέψεις εσύ ο ίδιος πλέον για να μην μπορεί να πει κουβέντα. Ψάξου λιγάκι παραπάνω πάντως γιατί βλέπω είσαι πολύ φτηνός . Ναι βεβαιως και ψαχνομαι πχ ρωτησα για περιπτερο στο κεντρο παλι αλλα οχι σε τοσο κεντρικο περασμα και θελουν 440 ευρω και 4000 αερα,ο οποιος θα παει στον δικαιουχο μονο (το περιπτερο ειναι κλειστο μεχρι να νοικιαστει,δεν εχει ενοικιαστη μεσα).Φυσικα αν ειχε ενοικιαστη μεσα θα ζητουσε και εκεινος περισσοτερο αερα για το εμπορευμα του και οχι μονον(αλλα ειναι κανενας μηνας που το βλεπω κλειστο,που σημαινει οτι δεν βρισκει ευκολα ενοικιαστη) Μετα ενα αλλο εκτος κεντρου (Καλαμαρια) σε οχι κεντρικο σημειο μου ειπε οτι δινουν 500 ενοικιο. Και αλλα διαφορα.Πρεπει να ψαξω περισσοτερο λοιπον διοτι οι αποψεις διίστανται. Απλα ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν θα σου πουνε ευκολα αυτοι που το δουλευουν πληροφοριες. (ουτε και η Νομαρχια λεει ποσά.παρα μονον γενικοτητες) Για να το δουλεψω τωρα ο ιδιος, το βλεπω δυσκολο, δεν νομιζω οτι θα μπορεσω...
madsc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εχει το δικαιωμα να κανει οικειοθελη αποχωρηση παντως... Φυσικά κ έχει. Το θέμα είναι αν θα πληρωθείς για τα υπόλοιπα ενοίκια μετά την υπαναχώρηση. Αν συντάξατε συμφωνία για x χρόνια οφείλετε κ από τις 2 μεριές να τηρήσετε την γραπτή συμφωνία σας. Αν ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί, όταν το επιθυμεί, ποιός ο λόγος της γραπτής συμφωνίας εκ των προτέρων; Τί αναφέρει το ιδιωτ. συμφωνητικό σας για αυτή την περίπτωση; Αναφέρει; Είναι νόμιμα αυτά που αναφέρει; Αν ναι, τα τηρείτε .- Οσον αφορα τον δικηγορο τωρα,δεν θα ηθελα,διοτι αυτος που χρησιμοποιησα οταν πηρα τον αερα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι τα εκανε πλακακια μαζι του για να με ριξουν,ζητησε και ενα διολου ευκαταφρονητο ποσοστο απο τον αερα τελευταια στιγμη σχεδον εκβιαστικα στην υπογραφη συμβολαιων και ετσι δεν θα ηθελα να χρησιμοποιησω αυτη την φορα. (ετσι κι αλλιως δεν ειναι υποχρεωτικο) Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά αν θες να είσαι καλυμμένος νομικά, κ η υπόθεση να γυρίσει υπέρ των συμφερόντων σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις δικηγόρο. Επέλεξε κάποιον άλλον, κάποιον που εμπιστεύεσαι. Μόνο ένας υπάρχει εκεί; Εφόσον δεν έχεις βρει άκρη μόνος σου, κ ρωτάς σε μη εξειδικευμένο νομικά forum αυτό σου προτείνω σαν την καλύτερη δυνατή λύση. Καλή συνέχεια. /sc
johnalepou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εφόσον δεν έχεις βρει άκρη μόνος σου /sc Τωρα πλεον εχω βρει. δηλ.ξερω οτι πρεπει να κανω σκληρο παζαρι αν ειναι να κανω την συμφωνια με αυτον που υποδεικνυει ή να ψάξω να βρω μονος μου ενοικιαστη. Αυτο που θελω ομως ειναι να μαθω τιμες και ποσα ωστε να συγκρινω και να αποφασισω κατι λογικο για ολους οσο γινεται...
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 http://www.xe.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=0&Keywords=%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf
johnalepou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστω για το link kage! Αρκετα χρησιμο! (κριμα που εχει λιγα Θεσσαλονικης,αλλα πολυ χρησιμο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.