Προς το περιεχόμενο

Forthnet=patata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ FORTHNET. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Μ...... ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΚΟΛ... ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ.....:mad:

Δημοσ.

den ftaiei i forthnet gia tin katastasi otan o ote exei gemata dslam k den frontise na kanei tin anavathmisi stis taxitittes ousiastikes. ego eimai apo tous tixerous pou eimai se sxetika adeio dslam k me sindesi 768 k grammi 1024 piano tin onomastiki taxitita tis sindesis mou (~90kb/s) me forthnet.

Δημοσ.

Φιλε makis05 καταραχας καλως ηρθες, αν και εισαι γραμμενος αρκετο καιρο... Κατα δευτερον καλο θα ηταν να μην γραφεις με κεφαλαια επειδη ειναι σα να φωναζεις και κουραζεις...

Στο θεμα μας τωρα, εγω εχω Forthnet στα 768 και κατεβαζω φουλ 80αρια και απο εσωτερικο και απο εξωτερικο. Οποτε δε φταιει τοσο το δικτυο της Forthnet οσο τα χιλιωειπωμενα DSLAM του ΟΤΕ που εχουν πηξει.

Κατι ακουστηκε οτι αυτες τις μερες θα κανει καποια αναβαθμιση η Fοrthnet και μπορει να υπαρχουν καποια προβληματα, εμενα παντως δε με εχει επηρρεασει. Δοκιμασε με καποια αλλη συνδρομη αλλης εταιριας και δες τι αποδοση σου δινει αυτη.

Δημοσ.

makis05

Μιας κ είσαι καινούριος στο forum πιάσε & διάβασε τα topics στο section adsl για να καταλάβεις γιατί δεν φταίει κάποιος isp συγκεκριμένα για αυτήν την κατάσταση όπως σου είπε ο kallair + o asmilon.

/sc

Δημοσ.

To εχουμε πει χιλιαδες φορες... Ο οτε δεν εχει αναβαθμισει τα DSLAM του γι αυτο γενικως σερνομαστε... (εγω οχι και τοσo με forthnet)

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η...:mrgreen:

Δημοσ.

με forthnet 2048 και ΠΙΤΑΡΙΣΜΕΝΟ dslam πιάνω >200kb μόνο το βράδυ (και σχετικά αργά). Όλη την υπόλοιπη μέρα πιάνω μέχρι 100-150 max

Δημοσ.

Ουφ... Πόσα θέματα ποια; Να βγει όλο το φόρουμ δηλαδή να κατηγορεί τον ΟΤΕ; Αλλιώς δεν το παίρνετε χαμπάρι; Και πετάει τη ^&%@#$^ του για τη forthnet και που τον είδατε...

Δημοσ.

Ρε παιδια μην ανοιγουμε το στομα μας και λεμε οτι π@@@ μας κατεβει?Θα πρεπει δηλαδη σ'αυτον τον κωλοτοπο οι συνδρομητες να ειναι υπολογοι απεναντι στην εταιρεια και να κανουν υπομονη?Για τιποτα πια δεν φταιει ο παροχος?Για ολα φταιμε εμεις?Μηπως και για τα ΦΟΒΕΡΑ PING(200-400) της FORTHNET φταιμε παλι εμεις?Φταιει μηπως παλι η καραμελα - Ο ΟΤΕ?Ημαρτον πια ρε Ελληναρες....Ημαρτον...

Δημοσ.

Το θεμα δεν εινα τα download αλλα τα Ping που απαραδεκτα για να μη πω καμια πιο βαρυα κουβεντα...

ΕΛΕΟΣ ειναι η κατασταση...Και μη μου λετε για οτε γιατι μολις βαλεις αλλο Provider το Ping πεφτει απο 400 σε 180.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...