daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δηλαδή αν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός και και πρέπει να τον δώσω για σέρβις, τί γίνεται με τα δεδομένα μου; Πώς μπορώ να νιώθω ασφαλής ότι δεν θα έχουν άλλοι πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν θα ήθελα; Εγώ θα σκεφτόμουνα ακόμα και να πάρω άλλον κατευθείαν.<p>Βόξον
yositosi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Den sou to eggiatai kaneis!! Pantws sta pio polla magazia einai poli apasxolimenoi gia na kathontai na psaxouleuoun ksenous diskous file mou! Parola auta se diavevaiw oti merikoi m@l@kes to kanoun... para to oti einai paranomo!!! Gia na exeis isixo to kefali sou kratas antigrafa asfaleias... svineis ta epimaxa folders kai ton dineis gia sintirisi!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Σωστός ο yositosi. Πού ξέρεις, τι θα κάνει ο κάθε τεχνικός με τα δεδομένα σου; Η καλύτερη και πιο εύκολη λύση είναι η εξής: τα επίμαχα αρχεία να τα συμπιέζεις σε ένα zipάκι με κωδικό μεγαλύτερο από 8 ψηφία!!! Δεν πάει να έχει το AZPR, θα θέλει 2-3 μέρες για να τον σπάσει!!! <p>Συν, το ότι δεν έχουνε ελεύθερο χρόνο για να ασχολήθουν με τα αρχεία του κάθε πελάτη. Αλλά, μερικές φορές η περιέργια έχει μεγάλη δύναμη!!!<p>ʼσχετο, όταν πήγαινα το pc μου για σέρβις, έβαζα ένα προγραμματάκι-ρουφιάνο (home-made) , ώστε να γράφει σε ένα log file, πότε άνοιξε και πότε έκλεισε ο Η/Υ. Δεν ήταν και κάτι το τρομερά χρήσιμο, αλλά πάντως δεν είχε μείνει το PC μου ανοιχτό παραπάνω από 40 λεπτά...
vagpap Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Φίλος έδωσε τον δίσκο του για service και τον βρήκε εντελώς άδειο... (format...). Οπότε καλό είναι ένα backup πριν τον δώσεις οπουδήποτε...
Melancholic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 An briskotan kapoios apo esas stin 8esi tou texnikou kai sas eferne kapoios enan disko me kana 2-3 Gbytes apo mp3 pou leipoune apo ti sylogi sas ti 8a kanate?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.