empsyl0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει σχετικά με το δίκτυο e-Trikala;
empsyl0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Το δίκτυο e-Trikala είναι ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο έχει υλοποιηθεί στην πόλη των Τρικάλων και προσφέρει υπηρεσίες ευρυζωνικότητας στους χρήστες του.
anthony_crete Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 monos sou ta les,monos sou taakous... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=28198&page=9 alli fora google it
mohic4n Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μου αρεσε που ρωτησες και απαντησες μονος σου, ασχετα οτι με ενα απλο search στο Internet θα εβρισκες σιγουρα κατι να διαβασεις: http://www.govtech.net/news/news.php?id=93395 http://www.uni-potsdam.de/db/elogo/ifgcc/index.php?option=com_content&task=view&id=8493&Itemid=93&lang=de_DE http://www.govtech.public-cio.com/newsStory.php?id=2005.03.15-93395
alfista Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω είχε συζητηθεί και στο insomnia παλαιότερα.
johnyboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 tha sou po ego pou meno trikala.eine mia p........a poli megali.oi kerees pou valane den ekpempoun oute 50 metra.gia na piaseis thes eksoteriki egatastasi me kostos 200 euros.xoris na mporeis na kaneis dowloading xoris na pezeis pexnidia kai genikotera mporeis na deis mono site.opote me 200 euro pare mia dsl gia ena xrono kai olla unlimited.ek peiras epeidi prospathisa poles fores na ballo den aksizei to kopo.kai eksoteriki kerea na valeis thes access point pou tis perisoteres fores pernei nero kai apodimei eis kirion.
capthookb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μακάρι να είχαμε και σε όλες τις πόλεις τέτοια δίκτυα...
theoritikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 tha sou po ego pou meno trikala.eine mia p........a poli megali.oi kerees pou valane den ekpempoun oute 50 metra.gia na piaseis thes eksoteriki egatastasi me kostos 200 euros.xoris na mporeis na kaneis dowloading xoris na pezeis pexnidia kai genikotera mporeis na deis mono site.opote me 200 euro pare mia dsl gia ena xrono kai olla unlimited.ek peiras epeidi prospathisa poles fores na ballo den aksizei to kopo.kai eksoteriki kerea na valeis thes access point pou tis perisoteres fores pernei nero kai apodimei eis kirion. Johnyboy, και εγω είμαι απο Τρίκαλα και το σκεφτόμουν για ένα διάστημα το δύκτιο του δήμου για να μην πληρώνω τα μαλιοκέφαλα μου στα net cafe (δεν έχω Internet στο σπίτι μου στα Τρίκαλα). Είναι όντως τόσο μάπα? Εσυ σε πια περιοχή μένεις? Το δικό μου σπίτι είναι κοντά στο ρολόι (υποτίθεται ότι εκεί έχεις πρόσβαση).
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ego meno se xorio konta sta trikala.sto kentro den tha emena pote. gnomi mou eine na pareis mia usb kerea (50e) kai des an pianei valtin alios den aksizei ton kopo.
alfista Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Theoritike το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις σε 1η φάση με το λαπτοπ κάποιου φίλου το οποίο θα περιέχει ασύρματη κάρτα. Προσωπικά κεραία για αυτό το ασύρματο δίκτυο των Τρικάλων δεν θα έβαζα. Το είχα δοκιμάσει πριν κανά χρόνο όταν ήταν σχετικά ανοιχτό και άδειο και είχα εντυπωσιαστεί, το δοκίμασα και το καλοκαίρι και μόνο lexotanil που δεν πήρα. Βέβαια λένε ότι θααααα το φτιάξουν διαφορετικά με ΟΤΕ κτλ. Οπότε θααααα δούμε.
Integrator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 yo man,ithela na sas rwtisw kati sxetika me to diktyo e-trikala...egw pou exw sto laptop mou wireless card ti "allo" tha xreiastw wste na syndethw sto asyrmato diktuo pou uparxei sta 3kala? thx mages...
alfista Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ένα username και ένα password που δίνανε από το δήμο.
Integrator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 nai alla den thelei na exw kai ekswterikh keraia sthn taratsa?
alfista Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Η κεραία ενισχύει το σήμα. Για να συνδεθείς θεωρητικά και η κάρτα του laptop σου την κάνει την δουλειά. Ανάλογα με το που μένεις θα δεις αν χρειάζεσαι κεραία κι αν αξίζει για αυτά που προσφέρει η υπηρεσία. Πάντως άκουσα περιπτώσεις όπου τοποθετήθηκε κεραία κοινόχρηστη από την πολυκατοικία στην ταράτσα και επιμερήστηκε το κόστος. Προχωρημένοι οι 3καλινοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.