Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Χριστουγεννιάτικες προσφορές

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να μπω κι εγώ για πρώτη φορά στον "μαγικό" κόσμο του ADSL, αλλά το καθυστέρησα επίτηδες, μήπως τώρα λόγω Χριστουγέννων προκύψει κάποια δελεαστική προσφορά. Βέβαια, δεδομένου ότι θα προτιμούσα να μη δεσμευτώ σε μια συγκεκριμένη εταιρεία-παροχέα για παραπάνω από 1 χρόνο, για να τεστάρω και τις ταχύτητές της, ψάχνω το εξής συγκεκριμένα: Σύνδεση για 12 μήνες στα 1024 Mbps ως προπληρωμένο πακέτο που να περιλαμβάνει τα πάντα μέσα και που το συνολικό του κόστος να μην ξεπερνά τα 240 euro. Θα προτιμούσα να είναι με OTE /οtenet γιατί οι άλλες εταιρείες ψάχνουν να σου φορτώσουν και δικιά τους γραμμή σταθερής τηλεφωνίας με "δωρεάν" χρόνο ομιλίας -μπορεί να σε μπλέξουν κι αυτές με μηνιαίες συνδρομές αργότερα. Επίσης, θα προτιμούσα να μην συμπεριλαμβάνονται στο λογαριασμό του σταθερού μου τηλεφώνου (από τον ΟΤΕ) extra τέλη από την ADSL σύνδεση, όπως, π.χ., τέλη ενεργοποίησης και άλλα...Απλά τα πάντα, από router μέχρι όλα τα σχετικά τέλη να καταβληθούν εφάπαξ και να περιλαμβάνονται στην τιμή των 240 euro που έδωσα αρχικά. Υπάρχει τέτοιο πακέτο ή... ονειροβατώ;; Έστω και φοιτητικό ας είναι. Θα βρω εγώ άκρη...Eπίσης να επισημάνω ότι έχω απλή γραμμή PSTN. Τέλος, ελπίζω η ΑDSL σύνδεση να είναι απεριόριστη, -χωρίς να με περιορίζει ως προς τον όγκο των upload/download δεδομένων, αν και έχω ακούσει ότι οι περιορισμοί αυτοί έχουν αρχίσει να καταργούνται.. Any idea κανείς;;; Thanx in advance!

Δημοσ.

768/192 δεν σου κάνει; Φοιτητικό από Forthnet στα 120 ευρώ για ένα χρόνο με όλα όσα θες εκτός από ρούτερ. Πάρε με 60 ευρώ εσύ ένα. Για ρούτερ επιλογή δες http://www.adslgr.com, είναι αδύνατο να συζητηθεί εδώ

Επίσης εξήγησε τι θες να πεις με αυτό:

Θα προτιμούσα να είναι με OTE /οtenet γιατί οι άλλες εταιρείες ψάχνουν να σου φορτώσουν και δικιά τους γραμμή σταθερής τηλεφωνίας με "δωρεάν" χρόνο ομιλίας -μπορεί να σε μπλέξουν κι αυτές με μηνιαίες συνδρομές αργότερα.

Σοβαρά δεν καταλαβαίνω... Με τι να σε μπλέξουν; Αν θες το βάζεις αν θες όχι

Καλώς ήρθες ;)

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ως προς την επιφύλαξή μου για τις άλλες εταιρείες με τους δωρεάν χρόνους ομιλίας δεν μου κάνει κάτι σε αθώο. Μπορεί, π.χ., με το που θα χρησιμοποιήσεις την γραμμή της Χ εταιρείας, έστω αξιοποιώντας τον δωρεάν χρόνο που σου δίνει, να ενεργοποιείται αυτόματα συμβόλαιο (ετήσιο, π.χ.), και να σε υποχρεώνει μετά το τέλος του δωρεάν χρόνου να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Γενικά ό,τι έχει σχέση με συνδρομές δε μου ακούγεται και τόσο ευχάριστα...

Anyway, βρήκα κι εγώ σήμερα μια προσφορά της Vivodi. Προσφέρει, λέει, 4Mbps για οκτώ μήνες προς 99 euros, με όλα συμπεριλαμβανόμενα από router μέχρι και τέλος ενεργοποίησης για τον Ο.Τ.Ε. Βέβαια εγώ, δεδομένης της απειρίας μου με το "ADSL άθλημα", διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις ως προς το αν όντως θα είναι 4 Mbps, αν και κοίταξα δίνοντας το τηλέφωνό μου ότι στην περιοχή μου υπάρχει διαθεσιμότητα για ADSL της συγκεκριμένης εταιρείας. Θα είναι όμως η γραμμή μου δυνατή ώστε να αντέξει τα 4 Mbps;;; Όπως και να'χει, πάντως, μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη προσφορά που έχω ακούσει, αφού για 12μηνη συνδρομή -χωρίς τα παρελκόμενα, τύπου έναν επιπλέον χρόνο ή αορίστου χρόνου δεσμευτικά, και όλα τα συναφή- δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Και καλά όλα αυτά. Εγώ ρώτησα και μου είπαν πως μετά το πέρας των 8 μηνών δεν υποχρεούσαι να συνεχίσεις τη σύνδεση. Λέτε όμως, με την ενεργοποίηση να ζητάνε και επιπλέον τέλη που θα μας έρχονται κάθε δίμηνο ως extra-φέσι στο λογαριασμό του Ο.Τ.Ε.;;;Συγχωρήστε με για την καχυποψία μου, αλλά δεν γνωρίζω καλά την όλη διαδικασία. Επίσης, τι γίνεται ως προς την εγκατάσταση;; Γνωρίζω ότι θα χρειαστούν περίπου 10 με 20 ημέρες για την ενεργοποίηση του ADSL, δεδομένου ότι έχω PSTN γραμμή. Είναι απλή η διαδικασία ή χρειάζεται να φωνάξει κανείς κάποιον τέχνικό για την όλη εγκατάσταση; Και κάτι τελευταίο: Δεν πιστεύω, αφού ενεργοποιηθεί το ADSL, να επηρρεαστεί ο λογαριασμός του Ο.Τ.Ε. προς το χειρότερο, επιβαρύνοντάς με, εκτός από τα τυχόν ADSL μηνιαία τέλη- που εγώ δεν έχω συνυπολογίσει, τύπου παροχής της γραμμής από τον Ο.Τ.Ε. άρα και ένα είδος ενοικίου προς τον τελευταίο- και αλλαγή του τρόπου των χρεώσεων των αστικών κλήσεων- προς το χειρότερο, πάντα, π.χ., αλλάζοντάς μου αυθαίρετα πακέτο χρέωσης. Ελπίζω να μην συντρέχει κανένας από τους παραπάνω κινδύνους. Θα το ψάξω κι άλλο, πάντως. Thanx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...