poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 min agxonesai gia ena dio crc errors.ama i grammi sou itan xalia tha eblepes ta crc error na anevenoun arketa grigora.exo dei grammes sta oria oi opoies anevazan ta crc para poli grigora.to margin sto uipload ine sto orio alla entaxei to attenuation ine poli kalo opote ok.sto download exeis telio margin kai fisiologiko attenuation opote ola kala.
limplixos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Please as koita3ei kapoios ta parakatw: Noise margin: 25.0 dB up / 31.0 dB down Attenuation : 18.0 dB up / 53.5 dB down !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: Errors CRC Errors : 1 up / 0 down HEC Errors : 0 up / 0 down Kapoios 8a mporouse na me pliroforisei gia to ti simvolizoun oi diaforetikoi typoi errors pou yparxoun kai an einai kako pou egw exw 1 CRC error sto up? :confused: Akomi, antimetwpizw provlimata me tin sindesi mou (me petaei sixna, ews poly sixna e3w, xamilo download rate -{ALI8EIA poso epireazetai i taxitita download me ta en logw epipeda 8oryvou?? }-...k.a.) :cry: kai 8a i8ela na mou peite an to mono pou mporw na kanw einai na prosmonw stin mellontiki voi8eia tou OTE. An kai apo oti exw akousei fovamai na tous to pw kai mono: 8a arxisoun na mou lene tis gnwstes vlakeies oti ola einai kala (kala me ton OTE... as gelasw:mrgreen: ) kai alla. Euxaristw ek twn proterwn gia opoiadipote voi8eia. :-D P.S. Exw grammi 768/192 kbps FORTHNET (me tin prosfora tis prwtis iouniou kai egw opws o filos kallair kai ena e3wteriko ADSL USB modem CRYPTO. (alli super etairia, me provlimatikous drivers... :( )
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Please as koita3ei kapoios ta parakatw: Noise margin: 25.0 dB up / 31.0 dB down Attenuation : 18.0 dB up / 53.5 dB down !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: Errors CRC Errors : 1 up / 0 down HEC Errors : 0 up / 0 down Kapoios 8a mporouse na me pliroforisei gia to ti simvolizoun oi diaforetikoi typoi errors pou yparxoun kai an einai kako pou egw exw 1 CRC error sto up? :confused: Akomi, antimetwpizw provlimata me tin sindesi mou (me petaei sixna, ews poly sixna e3w, xamilo download rate -{ALI8EIA poso epireazetai i taxitita download me ta en logw epipeda 8oryvou?? }-...k.a.) :cry: kai 8a i8ela na mou peite an to mono pou mporw na kanw einai na prosmonw stin mellontiki voi8eia tou OTE. An kai apo oti exw akousei fovamai na tous to pw kai mono: 8a arxisoun na mou lene tis gnwstes vlakeies oti ola einai kala (kala me ton OTE... as gelasw:mrgreen: ) kai alla. Euxaristw ek twn proterwn gia opoiadipote voi8eia. :-D P.S. Exw grammi 768/192 kbps FORTHNET (me tin prosfora tis prwtis iouniou kai egw opws o filos kallair kai ena e3wteriko ADSL USB modem CRYPTO. (alli super etairia, me provlimatikous drivers... :( ) TA NOUMERA.ATTENUATION den prepei na ine pano apo 50.idi exeis.margin oxi kato apo 9.ekei ise mia xara.apo ton ote diskolo na deis kati.,bale filtro sta tilefona ola kai ston sinagermo ama iparxei. mporeis na dokimaseis na to diloseis vlavi alla malon ise logo apostasis apo to dslam.b.to download epireazetai apo ta noumera alla stin dikia sou periptosi oxi dioti den exeis katholou errors sinithos gia tis taxitites pita dslam.ego tha sou lega xtipa ena speedtouch pou ine oti kalitero gia to thorivo pantos se sozei to kalo attenuation pantos.b.1 crc error isos tipota.an ta blepes na anevenoun grigora tote na anisixeis
k_w_t Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λοιπον εγω εχω αυτα τα νουμερα DSL Flavour = ADSL over ISDN Reserved Bandwidth (kbit/s) up/down = 256 / 1024 Uptime = 00:04:00 kBytes Tx/Rx = 184 / 2585 Properties Output Power (dBm) up/down = 12 / 11 Attenuation (dB) up/down = 5 / 8 Noise Margin (dB) up/down = 28 / 31 Vendor Id (local/remote) = ALCB / BDCM Και εδω τα αποτελεσματα του speedtest TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 21/03/2007 20:07:11 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.45Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 376.83kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Γιατι τοσο χαμηλο download ρε γ@μωτο ?
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 as to po gia 100 fora.ta noumera sou einai apla teleia alla ta noumera den exoun sxesi panta me to download.ama to dslam einai pita den tha pexei oso kala noumreakai na exeis.
k_w_t Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος του πΟΤΕ με εβαλε και αλλαξα την καλωδιοση απο την ρεκλετα μεχρι το διαμερισμα και οτι εφταιγε αυτο! Αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ σαν τις υπηρεσιες του πΟΤΕ!!!
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος του πΟΤΕ με εβαλε και αλλαξα την καλωδιοση απο την ρεκλετα μεχρι το διαμερισμα και οτι εφταιγε αυτο!Αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ σαν τις υπηρεσιες του πΟΤΕ!!! den xero an tha se parigorisei alla den ise o protos.apires fores exei ginei auto.kai na to po kai pio apla.protou allaxeis oli tin kalodiosi gia o tipota kane ena check ti margin kai attenuation exeis stin rekleta(katanemiti polikatoikias) kai meta ti margin exei sto spiti.an eine ta idia no need to change wires
limplixos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 poulinos euxaristw poly gia ti voi8eia sou kai tis plirofories sou. :-P Twra pou milame to attenuation down einai +54.2 dB!! Den exw sinagermo kai auto pou eipes gia to speedtouch omologw pws den to katalava:oops: :oops: . Mporeis na mou peis ti prepei na kanw wste na min paw na peta3w molotof sto ktirio tou pOTE:evil: :evil: :evil: ??? Akomi exw diavasei pws : :Αν έχεις Isdn θέλεις splitter αν έχεις Pstn ένα φίλτρο αρκεί.: Auto isxyei? Giati egw exw ISDN kai splitter, eimai ok? Kai to teleutaio: pws mporw na ma8w poso apexw apo ena dslam? Yparxei kanena site pou na ta perilamvanei ola? Menw nea smyrni. PS. To exw idi dilwsei vlavi, edw kai 4 meres kai tote mou eipan oti entos 3 imerwn 8a me paroune apo ton pOTE..... Akoma perimenw....:-? :-? P.S. 2 Gnwrizei kapoios kati sxetika me tous drivers tou Crypto F200? An einai provlimatikoi h kati sxetiko giati emena mou eipane oti oi arxikoi pou edine i Forthnet mazi me to paketo ADSL eixan provlima.
DarkOrion Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Kai to teleutaio: pws mporw na ma8w poso apexw apo ena dslam? Yparxei kanena site pou na ta perilamvanei ola? Menw nea smyrni. diaireis to attenuation me 13.81. to apotelesma einai i apostasi apo to dslam... me tetoio attenuation prepei na eisai 4 km makria apo to dslam... polu makria tha elega...
Dimitris22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 poulinos euxaristw poly gia ti voi8eia sou kai tis plirofories sou. :-P Kai to teleutaio: pws mporw na ma8w poso apexw apo ena dslam? Yparxei kanena site pou na ta perilamvanei ola? Menw nea smyrni P.S. 2 Gnwrizei kapoios kati sxetika me tous drivers tou Crypto F200? An einai provlimatikoi h kati sxetiko giati emena mou eipane oti oi arxikoi pou edine i Forthnet mazi me to paketo ADSL eixan provlima. kathe 15 dB thorivou isountai me ena xiliometro trexon kalodio apo ton topiko sou vroxo eos to DSLAM pou kataligi i grammi sou!
agouraki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Connection Status Connected Upstream Rate (Kbps) 256 Downstream Rate (Kbps) 1024 US Margin 26 DS Margin 16 Modulation MMODE LOS Errors 0 DS Line Attenuation 48 US Line Attenuation 52 Path Mode Fast Path xalia etsi? na alaksw kalodio? h ygrasia pezei rolo e? to MMODE ti einai re pedia exei kiales epiloges apo T1413 GDMT GLITE MMODE sto Select the Modulation type ksexasa na pw oti exw d-link dsl-300T gia modem
limplixos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 DarkOrion kai Dimitris22 euxaristw poly gia tin amesi voi8eia sas. Gnwrizete an ginetai na zitisw na me alla3oun DSLAM giati opws katalava me exoun sindesei me ena DSLAM pou vrisketai Komotini pleura..... :cry: Prwta apo ola exw plirwsei gia tin sindromi mou sti Forthnet... den mporei epeidi etsi tou kapnise tou pOTE na mou sterei tin omali prosvasi stin ADSL.:evil: :evil:
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 poulinos euxaristw poly gia ti voi8eia sou kai tis plirofories sou. :-P Twra pou milame to attenuation down einai +54.2 dB!! Den exw sinagermo kai auto pou eipes gia to speedtouch omologw pws den to katalava:oops: :oops: . Mporeis na mou peis ti prepei na kanw wste na min paw na peta3w molotof sto ktirio tou pOTE:evil: :evil: :evil: ??? Akomi exw diavasei pws : :Αν έχεις Isdn θέλεις splitter αν έχεις Pstn ένα φίλτρο αρκεί.: Auto isxyei? Giati egw exw ISDN kai splitter, eimai ok? Kai to teleutaio: pws mporw na ma8w poso apexw apo ena dslam? Yparxei kanena site pou na ta perilamvanei ola? Menw nea smyrni. PS. To exw idi dilwsei vlavi, edw kai 4 meres kai tote mou eipan oti entos 3 imerwn 8a me paroune apo ton pOTE..... Akoma perimenw....:-? :-? P.S. 2 Gnwrizei kapoios kati sxetika me tous drivers tou Crypto F200? An einai provlimatikoi h kati sxetiko giati emena mou eipane oti oi arxikoi pou edine i Forthnet mazi me to paketo ADSL eixan provlima. stin pstn mporeis na baleis pstn filter i pstn splitter.stin isdn ine ola pio eukola giati bazeis mono isdn splitter.gia tin apostasi kai apo ton ote to matheneis alla me kalipsan kai ta paidia.bebea auto pou lene ta paidia einai sxetiko dioti mporei na ise nai men konta alla to kalodio na ine xalia i otidipote allo opos na min exeis px kapou filtro kai gia auto na bgenoun tetoia noumera.den iparxei site gia apostaseis.apla kai ena kalodio me igrasia tha anevasei to attenuation kai as min ise makria. apla perimeneis ton ote den mporeis na kaneis kati allo tha mporouses na metriseis ston katanemiti tis polikatoikias sou gia na ise sigouros oti den einai kati mesa sto spiti stin kalodiosi tis polikatoikias diladi.opote prepei na erthei o ote kai na sou allaxei zeugos an ine provlima.mporeis na dokimaseis kai me allous drivers ite apo forthnet pou ine sto site ite sto site tis crypto alla den tha alaxei kati me auta ta noumera.oi drivers den allazoun kati sto margin apla kamia fora automatopoioun kapies epiloges gia na sigxronisei.to speedtouch antexei ton perisotero thorivo kai sigxronizei akoma kai se xalia grammes alla skopos einai na to diorthoseis.gia nea smirni den dikaiologountai tetoia noumera.n.smirni ine oxi sto vouno.den iparxoun provlimatikoi drivers.ston kathena pezoun diaforetikoi drivers.aloi den mporoun na pexoun me tous new alloi me tous paliousa DarkOrion kai Dimitris22 euxaristw poly gia tin amesi voi8eia sas. Gnwrizete an ginetai na zitisw na me alla3oun DSLAM giati opws katalava me exoun sindesei me ena DSLAM pou vrisketai Komotini pleura..... :cry: Prwta apo ola exw plirwsei gia tin sindromi mou sti Forthnet... den mporei epeidi etsi tou kapnise tou pOTE na mou sterei tin omali prosvasi stin ADSL.:evil: :evil: katarxin tha se allaxoun zeuygos xalkou. Connection Status Connected Upstream Rate (Kbps) 256 Downstream Rate (Kbps) 1024 US Margin 26 DS Margin 16 Modulation MMODE LOS Errors 0 DS Line Attenuation 48 US Line Attenuation 52 Path Mode Fast Path xalia etsi? na alaksw kalodio? h ygrasia pezei rolo e? to MMODE ti einai re pedia exei kiales epiloges apo T1413 GDMT GLITE MMODE sto Select the Modulation type ksexasa na pw oti exw d-link dsl-300T gia modem se sozei to margin.to dilon eis vlavi gia thorivo alla kaneis kai ta test pou ipame pio pano.to mmode simenei multimode oti dokimazei na klidosei tin grammi sta parakato protokola pou egrapses.den se pirazei kati./to pirazeis mono ama den sigxronizei.os tora to 99 tis ekato pezei me g.dmt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.