A3TeRnuS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον,ειμαι εδω και κανα μην με aDSL 1GBit απο Οτενετ και πηρα μαζι κι ενα SpeedTouch 535 modem/router... Αρχικα και επειδη δεν εβρισκα πουθενα τους drivers της Realtek καρτας Ethernet το συνεδεσα με το USB καλωδιο.Εγκατεστησα drivers,εφτιαξα το δυκτιο και ολα καλα... Απο χτες ομως,βρηκα επιτελους το CD της motherboard και πλεον το PC βλεπει κανονικοτατα την καρτα! Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Τι πρεπει να κανω τωρα για να χω ιντερνετ μονο μεσω ethernet ξεχνοντας την συνδεση usb; Πρεπει να απεγκαταστησω το modem ως usb συσκευη; Πρεπει απλα να βγαλω το καλωδιο usb και τελειωσα; Οταν κανω το τελευταιο δεν "βλεπω" ιντερνετ.Ουτε καν στο control panel του modem δεν μπορω να μπω κι ας ειναι το καλωδιο ethernet κανονικοτατα συνδεδεμενο... Σας παρακαλω καποια βοηθεια γιατι ημουν που ημουν ασχετος με τα δικτυα,τωρα κατεληξα και να τα μισω! :evil: Ν.
tsakonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 katarxas mallon ennoeis aDSL 1mbit kai oxi 1gbit Twra gia to problem sou ,vgazeis to usb kai logika exeis ena cd apto modem sou me kapoio wizard pou sou leei pws thes na sindetheis ,mesw usb i ethernet.Afou to kaneis afto kai valeis drivers gia ethernet kai gia to modem sou , tote prepei na pas sto control-panel-network connections-setup a home or small office network kai na ta kaneis apo kei pali.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 πήγαινε στον explorer σου και γράψε την ip του router θα σου ζητήσει Password και Username μετά διάλεξε στο advanced > easy setup και θα ξεκινήσει έναν οδηγό και θα βάλεις ότι σου ζητήσει και τελείωσες και εγώ το ίδιο router έχω ότι θες πόσταρε P.S να έχεις την κάρτα δικτύου σου να παίρνει μονη τις ip και μετά αν βρείς το router βάζεις στατική και Subnet mask συν πρόσεχε να βάλεις τα σωστά Dns Server αλλιώς internet δεν θα έχεις και μπορεί να ψάχνεις το γιατί
A3TeRnuS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 πήγαινε στον explorer σου και γράψε την ip του router θα σου ζητήσει Password και Username μετά διάλεξε στο advanced > easy setup και θα ξεκινήσει έναν οδηγό και θα βάλεις ότι σου ζητήσει και τελείωσες και εγώ το ίδιο router έχω ότι θες πόσταρε P.S να έχεις την κάρτα δικτύου σου να παίρνει μονη τις ip και μετά αν βρείς το router βάζεις στατική και Subnet mask συν πρόσεχε να βάλεις τα σωστά Dns Server αλλιώς internet δεν θα έχεις και μπορεί να ψάχνεις το γιατί Basika auto kano akribos,alla exo problhma...Den dinei kan thn dynatothta na mpo sto Control Panel tou Speedtouch gia na do ti paizei! Giati re gmt? Kammia idea? Shmera se nea WinXP Pro h syndesh meso Ethernet apetyxe pali eno meso USB eginan ola mia xara kai automatopoihmena! Giati lete? N.
ChPaNaG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 δοκιμασε να δωσεις απο command prompt : ping την_ip_του_ρουτερ_σου για να δεις αν υπάρχει επικοινωνία ρουτερ-pc
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 δες εδώ και θα σε βοηθήσει έχει τις σωστές ρυθμίσεις που πρέπει να βάλεις στις κάρτες δικτύου σου και στο router http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160405
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.