Προς το περιεχόμενο

Level One Access Point & Router& usb card!!!

dll53n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα ένα ασύρματο Μόντεμ/Ρουτερ της Level One (WBR-3460B-E) και μία ασύρματη Κάρτα USB για να μπορέσω να συνδέσω ασύρματα απο το κουτί ISDN του OTE στον υπολογιστή μου. Επειδή όμως η απόσταση ήταν αρκετά μεγάλη αναγκάστικα να πάρω ενδιάμεσα και ένα Access Point(LEVEL ONE WAP-0006 WIRELESS LAN 11G) για να μπορέσω να μειώσω την απόσταση. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν γνωρίζω τι πρωτόκολλα πρέπει να χρησιμοποιησω για να συνδέσω το AP με το Router. Σαν επιλογές μου έχει 1)ΑP,2)Station-AdHoC,3)ΑP-client,4)AP bridge-Point to Point,5)AP bridge- Point to MultiPoint,6)AP bridge- WDS και τέλος 7)Universal Repeater

Ποιό απο όλα αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω?? Στο ρουτερ έχω ρυθμίσει να δέχεται αυτόματα όλα τα AP

Δημοσ.

ας τα πάρουμε από την αρχή!

έχουμε 2 access point ! το ένα είναι και adsl modem! για την περίπτωση σου υπάρχουν 2 λύσεις ! 1. να εγκαταστήσεις το adsl modem και να μην ενεργοποίησης το wlan (wireless) , να πάρεις ένα καλώδιο και να το συνδέσεις με το άλλο access point σαν 1)ap! και 2. που είναι και προτιμότερο ίνε : το access point που έχεις το adsl να το βάλεις σαν 1)ap

και το δεύτερο να το βάλεις σαν 7)Universal Repeater και να το ρυθμίσεις να κάνει repeat μονο το δικό σου σήμα , αυτό του adsl modem access point δηλαδή! καταλαβαίνω ότι είναι λίγο μπέρδεμα αλλα αυτό που θες να κανεις είναι λιγάκι δύσκολο!

ας τα πάρουμε από την αρχή!

έχουμε 2 access point ! το ένα είναι και adsl modem! για την περίπτωση σου υπάρχουν 2 λύσεις ! 1. να εγκαταστήσεις το adsl modem και να μην ενεργοποίησης το wlan (wireless) , να πάρεις ένα καλώδιο και να το συνδέσεις με το άλλο access point σαν 1)ap! και 2. που είναι και προτιμότερο ίνε : το access point που έχεις το adsl να το βάλεις σαν 1)ap

και το δεύτερο να το βάλεις σαν 7)Universal Repeater και να το ρυθμίσεις να κάνει repeat μονο το δικό σου σήμα , αυτό του adsl modem access point δηλαδή! καταλαβαίνω ότι είναι λίγο μπέρδεμα αλλα αυτό που θες να κανεις είναι λιγάκι δύσκολο!

LOL .... pos egine afto ????

Δημοσ.

Η πρώτη λύση με το καλώδιο δεν γίνεται γιατι είναι κάπως μακριά το ένα απο το άλλο. Η δεύτερη λύση τώρα το μόντεμ/ρουτερ μου έχει επιλογή να δουλέψει μόνο σαν Μόντεμ ή ρούτερ ή τέλος σαν Bridge. Δεν μου γράφει κάποια άλλη επιλογή.

Μήπως ξέρεις τι ρυθμίσεις χρειάζονται στο AP για να κάνει repeat μόνο το σήμα του ADSL Modem?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Δημοσ.

Σε περίπτωση που καταφέρω να συνδέσω το Access Point με το Modem/Router

πως θα το καταλάβω? Θα έχω την δυνατότητα αν είμαι συνδεδεμένος απο το USB Wirelless Card στο AP να μπορώ να συνδεθώ στην σελίδα Configuration του Modem/Router??? Ποιό πρέπει να είναι το αποτέλεσμα για να καταλάβω?

Ρωτάω γιατι αυτή την στιγμή τα υλικά τα έχω στο σπίτι μου και δεν έχω την δυνατότητα να τα ελέγξω γιατι η γραμμή μου είναι PSTN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...