makaveli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Είμαι κάτοικος Νέας Σμύρνης, και είμαι συνδρητής ADSL αποκλειστικά στο δίκτυο της VIVODI. Τις τελευταίες 4-5 μέρες, η γραμμή μου αναβαθμίστηκε (ή ακόμα αναβαθμίζεται) από 384 σε 2Μb. Έχω παρατηρήσει βέβαια αλλαγή στην ταχύτητα, η οποία βέβαια δεν είναι για 2Mb αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Αυτό όμως που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι ότι κυριολεκτικά κάθε 5 λεπτά διακόπτεται η σύνδεση μου για μερικά δευτερόλεπτα και στην συνέχεια επανέρχεται! Αυτό βέβαια είναι πολυ εκνευριστικό γιατι πέρα απο το ότι όταν Surfάρω πρέπει κάθε τόσο να περιμένω, από Skype και Messengers κάθε λίγο και λιγάκι με πετάει έξω. Φαντάστηκα στην αρχή ότι αυτό συμβαίνει λόγω της αναβάθμισης. Αλλα δεν μπορεί αυτο να διαρκεί 4-5 μέρες τώρα. Είναι απαράδεκτο. Μήπως κάποιος από εδώ που μένει στην ίδια περιοχή με μένα η και κάπου αλλού έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα; Απλά θέλω να βεβαιωθώ μήπως τελικά είναι δικό μου το τεχνικό πρόβλημα και όχι γενικότερο... P.S.: Έχω πάρει βέβαια την Vivodi τηλέφωνο αλλά μετά απο 35 λεπτά αναμονής εγκατέλειψα την προσπάθεια.....
devout84 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείς να δείς τις τιμές που σου δίνει το modem για την ποιότητα της γραμμής? Δηλαδή το line attenuation, snr κτλ? Για πες μας...
tvagge Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Αγια Παρασκευη εδω, Vivodiκος κι εγω. Εδω δεν εχει προβλημα, ειμαι θεωρητικα στα 2MBps, (πρακτικα γυρω στα 1,7MBps). Βεβαια, μου ριχνει και μενα ενα reset ο router μια στο τοσο, αλλα αυτο γινεται οταν κατεβαζω απο torrent,mule και DC++ ταυτοχρονα... Κατα τ'αλλα ολα ΟΚ απο εδω πανω...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 gia to margin 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης an ta noumera sou pezoun sta oria an kai ligo diskolo gia n.smirni tote xanagirnas se mikrotero paketo ipoxreotika.
makaveli Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και καθυστέρησα πολύ στην απάντηση! Βασικά νομίζω ότι εντόπισα το πρόβλημα! Αποσυνέδεσα και τα 3 τηλέφωνα από όλα τα δωμάτια του σπιτιού και περίμενα ενα τεταρτάκι και δεν μου έκανα καμία διακοπή! Ίσως βραχυκυκλώνει κάπου! Αλλά αυτό πώς μπορώ να το διορθώσω (έχοντας όλα τα τηλέφωνα συνδεδεμένα)? Και μία άλλη πληροφορία! Τις παραπάνω τιμές που μου λέτε πως μπορώ να τις δω?
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 a.analogos to modem i to router to blepeis.an exeis to router microcom 2636 pou dinei i vivo to blepeis stin kartela adsl.oso gia ta tilefona ti tha kaneis.tha sindeeeis mia mia pano tis siskeues kai panta me FILTRAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.isos fteei kapoio apo ta filtrakia isoskapoia siskeui.to exo dei poles fores na fteei ite filtraki ite siskeui ite na min exei filtraki kai na peftei o sigxronismos otan xtipaei to til.
tacuma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 a.analogos to modem i to router to blepeis.an exeis to router microcom 2636 pou dinei i vivo to blepeis stin kartela adsl. τι εννοείς οταν λες στην καρτέλα adsl?Που ειναι αυτή?
mp3GR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψεις με την ViVodi, τοσο το καλυτερο για σενα. To support γινεται απο 1 ατομο για ολη την Ελλαδα. Τι να προλαβει ο καημενος...
tacuma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψεις με την ViVodi, τοσο το καλυτερο για σενα. To support γινεται απο 1 ατομο για ολη την Ελλαδα. Τι να προλαβει ο καημενος... Υπερβολες!!Απο ενα ατομο?? Πάντως ρωτησα κατι αλλα δεν απαντησε καποιος..
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 τι εννοείς οταν λες στην καρτέλα adsl?Που ειναι αυτή? an ine to 2636 otan mpeis sto 10.0.0.2 blepeis aristera na grafei adsl Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψεις με την ViVodi, τοσο το καλυτερο για σενα. To support γινεται απο 1 ατομο για ολη την Ελλαδα. Τι να προλαβει ο καημενος... entaxei den einai ena atomo alla ine xalia to suppoort.
Da_rudakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Paidia k i kopela mou akribos to idio problima me vivodi diktyo.. Mporoume na kanoume kati gia ayta ta disconnect ? ?
Forensick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Για το σαπορτ εχω καλη γνωμη, καθως 3 φορες που εχω παρει ως τωρα, το μεγιστο που περιμενα ηταν 5 λεπτα. Για την συνδεση, ακομα περιμενω απο 19 Δεκεμβριου που πηγαν τα χαρτια. Ελπιζω μεχρι μεσα του μηνα να εχει μπει.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 dne ine to poso perimeneis alla to ti akous sto tilefono.
alfista Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 dne ine to poso perimeneis alla to ti akous sto tilefono. Για πρώτη νομίζω φορά θα διαφωνήσω με τον poulinos. Περισσότερα "μαργαρητάρια" έχω ακούσει πχ από την οτενέτ παρά από τη vivodi. Γνώμη μου είναι πως το προσωπικό δεν είναι και το καλύτερα εκπαιδευμένο σε όλες τις εταιρείες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της vivodi είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ιδίως όσον αφορά την αναμονή. Ελπίζω τώρα που χρεώνουν την τηλεφωνική εξυπηρέτηση να επενδύσουν αυτά τα έσοδα στο να την οργανώσουν καλύτερα.
tacuma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδια εγώ απο vivodi εχω ασχημη εμπειρια οσον αφοραν το τηλ.κέντρο τους! Άκουσα πολλά ψέματα απο μέρους τους!Βεβαια για κραξιματα και παραπονα εχουν ανοιχτει πολλα topic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.