Προς το περιεχόμενο

Stepper και κάψιμο λίπους στην κοιλιακή χώρα

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεσπα ποσες θερμιδες λετε να τρωω την ημερα?Ειμαι 77 κιλα,184 υψος.Ψιλοφαινονται οι 4 πανω κοιλιακοι αλλα οι αλλοι οχι.Παντως και με 1500 που τρωω εχω αρκετη ενεργεια,στο χαλαρο βγαζω το προγραμμα με βαρη που ειχα ως τωρα που ετρωγα σαν ζωο.Βασικα εχω αρκετους μυες και δεν θελω να τους χασω γιατι μου βγηκε η πιστη να τους κανω.Σκορβουτο απο τους τονους πηγα να παθω

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τεσπα ποσες θερμιδες λετε να τρωω την ημερα?Ειμαι 77 κιλα,184 υψος.Ψιλοφαινονται οι 4 πανω κοιλιακοι αλλα οι αλλοι οχι.Παντως και με 1500 που τρωω εχω αρκετη ενεργεια,στο χαλαρο βγαζω το προγραμμα με βαρη που ειχα ως τωρα που ετρωγα σαν ζωο.Βασικα εχω αρκετους μυες και δεν θελω να τους χασω γιατι μου βγηκε η πιστη να τους κανω.Σκορβουτο απο τους τονους πηγα να παθω

τα κιλα σου ειναι πολυ λιγα για το υψος σου προσεξε το. κατι δεν παει καλα λογικα. οι 1500 θερμιδες ειναι πολυ λιγες.

Δημοσ.

ε τοτε γιατι δεν γινομαι φετες?Βασικα cardio δεν εκανα μεχρι πριν 1,5 βδομαδα.Λετε να φταει αυτο?Να περιμενω κι αλλο?Ποσο?

Δημοσ.
ε τοτε γιατι δεν γινομαι φετες?Βασικα cardio δεν εκανα μεχρι πριν 1,5 βδομαδα.Λετε να φταει αυτο?Να περιμενω κι αλλο?Ποσο?

ποσο καιρο τρως αυτες τις 1500 θερμιδες και πριν απο αυτες τι ετρωγες και ποσα κιλα ησουν?

Δημοσ.

πριν δεν ξερω τι ετρωγα.lol.Αυτες τις τρωω 2 βδομαδες τωρα.Εχω χασει 1,5 κιλο.Ημουν κολλημενος στα 78-79 οτι και να τρωγα

Δημοσ.
πριν δεν ξερω τι ετρωγα.lol.Αυτες τις τρωω 2 βδομαδες τωρα.Εχω χασει 1,5 κιλο.Ημουν κολλημενος στα 78-79 οτι και να τρωγα

μυικο ογκο δεν αποκτας με το να τρως λιγο. το τι τρως ειναι το θεμα. τα κιλα σου ειναι λιγα για το υψος σου γιατι δεν παιρνεις αρκετες θερμιδες δηλαδη πρωτεινες και υδατανθρακες. δεν ειμαι και ειδικος οτι ξερω σου λεω. οταν λες φετες θες γραμωση η ογκο? παντως η διατροφη σου δεν ειναι σωστη γιαυτο και εχεις αυτα τα κιλα. τι προγραμα κανεις κανεις κυκλικο δηλαδη ανα δυο μηνες να ανεβαζεις κιλα κατεβαζεις επαναληψεις και μετα επανερχεσε στις περισοτερες επαναληψεις αφου εχουν δυναμωσει οι μυες σου?

Δημοσ.

1500 Θερμίδες την μέρα είναι λίγες. Προσπάθησε να τρως λιγότερα λιπαρα.

Το οτι δεν ήξερες τι έτρωγες είναι σημαντικό. Αρχισε να τρως 5 γευματα κα8ε τρεις ώρες. Αερόβια κάνεις ? ή κανεις το κλασσικο που πάνε καποιοι καθε μέρα γυμναστήριο και πλακώνονται στα βάρη και ρωτάνε μετά γιατι δεν γινονται "φετες"

Πάντως ρίξε και μια ματια στο φορουμ http://www.bodybuilders.gr έχει πολυ χρησιμα άρθρα και τοπικς

Δημοσ.

οχι ανεβαζω αβερτα εδω και δυο χρονια.Μερα παρα μερα βαρη κανω και τις ενδιαμεσες cardio (παλια μονο μερα παρα μερα πηγαινα).Δεν θελω ογκο φετες θελω και να μην χασω τον ογκο που εχω(οσο παραξενο και αν σου φαινεται εχω αρκετο ογκο).thanks που συζητας

ποσες να φαω?2000?

Δημοσ.
1500 Θερμίδες την μέρα είναι λίγες. Προσπάθησε να τρως λιγότερα λιπαρα.

Το οτι δεν ήξερες τι έτρωγες είναι σημαντικό. Αρχισε να τρως 5 γευματα κα8ε τρεις ώρες. Αερόβια κάνεις ? ή κανεις το κλασσικο που πάνε καποιοι καθε μέρα γυμναστήριο και πλακώνονται στα βάρη και ρωτάνε μετά γιατι δεν γινονται "φετες"

Πάντως ρίξε και μια ματια στο φορουμ http://www.bodybuilders.gr έχει πολυ χρησιμα άρθρα και τοπικς

ενοειτε οτι θελει πολυ αεροβια. γενικα πρεπει να ιδρωνεις πολυ αλλοιως δεν κανεις δουλεια. αμα συνεχισεις με αυτες τις θερμιδες αντι να παιρνεις ογκο θα χανεις ειναι πολυ λιγες για αντρικο οργανισμο.

Δημοσ.

αρα να τρωω 2500-3000 που ετρωγα και απλα να βαλω την αεροβια καθημερινα στο προγραμμα?Μαλλον στο οτι δεν εκανα αεροβια ηταν το λαθος ε?

Δημοσ.
οχι ανεβαζω αβερτα εδω και δυο χρονια.Μερα παρα μερα βαρη κανω και τις ενδιαμεσες cardio (παλια μονο μερα παρα μερα πηγαινα).Δεν θελω ογκο φετες θελω και να μην χασω τον ογκο που εχω(οσο παραξενο και αν σου φαινεται εχω αρκετο ογκο).thanks που συζητας

ποσες να φαω?2000?

μα δεν ξερω τι αναγκες εχει το σωμα σου και απο τι αποτελειτε σε ποσοστα δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο και θα ηταν ανευθυνο να σου πω τρωγε τοσες.

και τις θερμιδες να βρεις ειναι και το τι τρως. καλα αν μπορεσω και βρω χρονο θα σου αντιγραψω ενα προγραμα και δοκιμασε το και βλεπεις. καταρχας να πινεις 2 λιτρα νερο την μερα και να πινεις δυο ποτηρια νερο πριν την προπονηση , να περνεις ενα ροφημα με υλεκτρολυτες μαζι σου και ανα 15 λεπτα στην αεροβια να πινεις ξερεις τα γνωστα ροφηματα και οταν γυρνας απο το γυμναστηριο ενα ποτηρι πορτοκαλι. α καλα χωρις αεροβια δεν κανεις τιποτα δεν μου το ειπες αυτο.

Δημοσ.

οταν λετε καθε 3 ωρες ρε παιδια να τρωω.Πεστε ενα παραδειγμα για το τι να τρωω.Πχ 2 αυγα και ενα τοστ ξερω εγω?Τι?

Δημοσ.
οταν λετε καθε 3 ωρες ρε παιδια να τρωω.Πεστε ενα παραδειγμα για το τι να τρωω.Πχ 2 αυγα και ενα τοστ ξερω εγω?Τι?

παραδειγμα προγευμα ενα τοστ και μια μπανανα. καπως ετσι φαντασου το. αλλα ειναι συνδυασμος ολη την εβδομαδα και τιποτα δεν στο βαζουν στην τυχη και δεν τρως καθε μερα τα ιδια εχει εναλλαγες. στο αυγο που ανεφερες τηγανητο και θα τρως μονο το ασπρο οχι τον κροκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...