Προς το περιεχόμενο

Stepper και κάψιμο λίπους στην κοιλιακή χώρα

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο παιδια επιστημη το κανατε....

Πεινας = Τρως... >> Δεν πεινας = Δεν τρως...

ε δεν παει ετσι. θελει αυστηρη πειθαρχεια στις ωρες. μα ειναι ολοκληρη επιστημη.

Δημοσ.

Εγω εχω το ακριβως αντιθετο 'προβλημα' απο τον Galis.. Είμαι 1,77 και 69 κιλα.. Θέλω να βαλω λιγο βάρος αλλα δεν μπορώ.. Τρώω συνήθως 5 φορες την ημερα, προσπαθω να μειωσω το λιπος που παίρνω (αν και μπορει να φαω και μια πιτσα καποιο μεσημερι), και εχω δοκιμασει διαφορα για να παρω κιλα αλλα τπτ.. Μέχρι και παιδικες φρουτοκρεμες δοκιμασα (καλες είναι:-D :-D !!) για να παιρνω πολλες θερμιδες με λιγη τροφή.. Κανω 3-4, μπορει κ παραπανω, μερες την εβδομαδα κολυμβηση (χαλαρα ομως, δεν ειμαι κολυμβητης) και κατα καιρους βαρη..

Θα ηθελα να έβαζα 4-5 κιλα, οχι παραπάνω.. Τρώω πολλους υδατανθρακες.. Πρωτεινες που τις βρισκετε χωρις λίπος;; Αντε κοτοπουλο, τονος κ γαλοπουλα, αλλού;; Το να βαλω 5 κιλα γενικως ειναι ευκολο, το να βαλω 5 κιλα κ σωστα (δλδ μυες) πως θα το καταφερω;;

Υ.Γ. Να αναφερω οτι εχω χασει εδω κ 2 χρονια γυρω στα 20 κιλα, ο μεταβολισμος μου πιστευω ειναι αρκετα καλος και η κοιλια εχει 'κρεμασει λιγο'. Οχι οτι φαινεται κρεμασμενη αλλα ενω ειχα περυσι σφικτους κοιλιακους απο μεσα, απ'εξω δεν φαινοταν τπτ (εκτος απο τους 2 πανω φυσικα)..

Δημοσ.
Εγω εχω το ακριβως αντιθετο 'προβλημα' απο τον Galis.. Είμαι 1,77 και 69 κιλα.. Θέλω να βαλω λιγο βάρος αλλα δεν μπορώ.. Τρώω συνήθως 5 φορες την ημερα, προσπαθω να μειωσω το λιπος που παίρνω (αν και μπορει να φαω και μια πιτσα καποιο μεσημερι), και εχω δοκιμασει διαφορα για να παρω κιλα αλλα τπτ.. Μέχρι και παιδικες φρουτοκρεμες δοκιμασα (καλες είναι:-D :-D !!) για να παιρνω πολλες θερμιδες με λιγη τροφή.. Κανω 3-4, μπορει κ παραπανω, μερες την εβδομαδα κολυμβηση (χαλαρα ομως, δεν ειμαι κολυμβητης) και κατα καιρους βαρη..

Θα ηθελα να έβαζα 4-5 κιλα, οχι παραπάνω.. Τρώω πολλους υδατανθρακες.. Πρωτεινες που τις βρισκετε χωρις λίπος;; Αντε κοτοπουλο, τονος κ γαλοπουλα, αλλού;; Το να βαλω 5 κιλα γενικως ειναι ευκολο, το να βαλω 5 κιλα κ σωστα (δλδ μυες) πως θα το καταφερω;;

Υ.Γ. Να αναφερω οτι εχω χασει εδω κ 2 χρονια γυρω στα 20 κιλα, ο μεταβολισμος μου πιστευω ειναι αρκετα καλος και η κοιλια εχει 'κρεμασει λιγο'. Οχι οτι φαινεται κρεμασμενη αλλα ενω ειχα περυσι σφικτους κοιλιακους απο μεσα, απ'εξω δεν φαινοταν τπτ (εκτος απο τους 2 πανω φυσικα)..

δεν πιστευω να πινεις αναψυκτικα και λοιπες βλακιες? ενοειτε ξεχνας ολες τις

αηδιες τα τυποποιημενα.ουτε για πλακα πιτσες σουβλακια κτλ. πρωτεινες ενα που μου ερχετε στο μυαλο τωρα ειναι το ασπρο απο το αυγο ειναι καθαρη πρωτεινη. μοσχαρισια μπριζολα επισης μπορεις να φας και δυο φορες την βδομαδα μακαρονια με κιμα. βαλε και οσπρια και πολλα βραστα λαχανικα. μπορεις να παρεις και τεχνητες πρωτεινες αμα θελεις.

Δημοσ.

Αναψυκτικα δεν πινω σχεδον καθόλου (για να μην πω καθόλου).. Οσο αφορα τα λαχανικα εδω υπαρχει ενα προβλημα... Δεν μου αρεσουν καθολου και τρωω σπανια.. Αντε που και που να φαω κανα φρουτο ή καμια ντοματα αλλα ως εκει.. Επίσης, δεν θελω να παρω οτιδηποτε εκτος του κανονικου φαγητου (τα συμπληρωματα εννοω)..

Edit: Πίνω αρκετο γάλα κ τρωω κ πολυ τυρι..

Δημοσ.
Αναψυκτικα δεν πινω σχεδον καθόλου (για να μην πω καθόλου).. Οσο αφορα τα λαχανικα εδω υπαρχει ενα προβλημα... Δεν μου αρεσουν καθολου και τρωω σπανια.. Αντε που και που να φαω κανα φρουτο ή καμια ντοματα αλλα ως εκει.. Επίσης, δεν θελω να παρω οτιδηποτε εκτος του κανονικου φαγητου (τα συμπληρωματα εννοω)..

Edit: Πίνω αρκετο γάλα κ τρωω κ πολυ τυρι..

τυρι και γαλα απαχο ενοειτε ετσι. τα λαχανικα χρειαζονται παρα πολυ οπως και οι

σαλατες. δεν ξερω κατι αλλο να σου πω.

Δημοσ.
Δυστυχως όχι.. Τα βρισκω αγευστα..:-? :-? :???: :?

ε δεν κανεις δουλεια ετσι. το τυρι το κανονικο ειναι τιγκα στα λιπαρα.

Δημοσ.

Καλο θα ειναι να επικεντρωνομαστε συγκεκριμενα σαυτο που θελουμε να πετυχουμε.

θελω να χασω λιπος (χωρις να χασω μυς ή εστω ελαχιστους):

- Kανω συχνα (5 φορες τη βδομαδα) αεροβικη γυμναστικη (τρεξιμο π.χ. 30-40 λεπτα)

-τρωω 5-6 γευματα οπου ΟΛΑ εχουν πρωτεινη (κοτοπουλο,ψαρι,γαλοπουλα). Τα δυο πρωτα ειναι πρωτεινη με υδατανθρακα (βρωμη,ρυζι) και τα επομενα πρωτεινη με καλα λιπη (ταχινι,ελαιολαδο,ψαρολαδο) και σαλατες.

- κανω βαρη

- πινω πολυ νερο

θελω να βαλω μυς (με ελαχιστο λιπος):

-τρωω σαν βοδι , ποιοτικα παντα. Διατροφη σαν την παραπανω αλλα με παραπανω υδατανθρακα και κανα γευμα παραπανω.

-τα δινω ολα στα βαρη (αυτα δινουν το ερεθισμα να βαλω μυς), φροντιζω να ανεβαζω δυναμη στις ασκησεις και επισης να εχω τρομερη ενταση στις προπονησεις.

-αεροβικη γυμναστικη 2-3 φορες τη βδομαδα χαλαρα 25-30 λεπτα.

(αν ειστε ηδη με πολυ χαμηλο λιπος δε χρειαζεται η αεροβικη)

Δημοσ.

Επειδή ψιλο-κοιμάμαι ακόμα δεν έχω κουράγιο να κάνω εκτενές post.

Bodybuilding.com έχει άπειρα στο forum και πολύ καλά άρθρα.

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και να βάλεις ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης για να το πετύχεις.

Τα γεύματα πρέπει να είναι 6 ισορροπημένα τη μέρα, δηλαδή να περιέχουν πρωτεΐνες-υδατάνθρακες-λίπος-ίνες κτλ. σε σωστές αναλογίες γι' αυτό που θες. Το λίπος είναι καλό, πρέπει να παίρνουμε :) Χαρά ε; Όχι το λίπος από την πίτσα όμως, αλλά από φυτικές πηγές (πχ. αμύγδαλα) και επίσης Omega 3-6-9 από ψάρια.

Βοηθάει επίσης να υπολογίσουμε σε γραμμάρια πόσο από τα θρεπτικά συστατικά χρειαζόμαστε κάθε μέρα και να μετράμε μετά ανάλογα τις μερίδες μας. Δύσκολο στην αρχή, συνήθεια και απαραίτητο στη συνέχεια.

Και τέλος για να βάλουμε πολύ μυικό όγκο χρειάζεται πρωτεΐνη σε σκόνη γιατί ποιος μπορεί να πάρει την ποσότητα που χρειάζεται καθημερινά χωρίς να αυξήσει και το λίπος ή να κηρύξει πτώχευση; :)

Αυτά για τώρα.

Δημοσ.

Καλό το bodybuilding (με την στενή έννοια του όρου) δεν λέω αλλά η ενασχόληση μόνο με αυτό δυστυχώς δεν χτίζει ομοιόμορφα την φυσική κατάσταση ακόμα και με την προσθήκη αερόβιας η οποία ούτως ή άλλως δεν συνοδεύεται με μεγάλη ένταση με αυτόν τον τρόπο προπόνησης. Είναι μια "κακή" συνήθεια. Μπορεί να φτιάξεις ένα σώμα με όγκο με γράμμωση αλλά στην ουσία δεν μπορεί να αντεπεξέλθεις ικανοποιητικά σε άλλου είδους δραστηριότητες πέρα από το να σηκώνεις . . . βάρη, σε κινήσεις που δεν έχουν άλλο αντίκτυπο. Ωστόσο η σοβαρή και κατα συνείδηση ενασχόληση με το bodybuilding είναι μια respect κατάσταση αρκεί να ξέρεις θέτεις στόχους αναφορικά με το αντικείμενο.

Η πρόταση η δική μου είναι να προσθέσετε επιπλέον δραστηριότητες, και κάντε εναλλακτικές προπονήσεις με τα βάρη που δεν στοχεύουν μόνο σε αύξηση όγκου , υπάρχει και η αντοχή στην δύναμη , υπάρχει και η εκρηκτικότητα, πάσης φύσεως , αλτικότητα, ταχύτητα κτλ . Γενικότερα ο οργανισμός χονδρικά έχει τρία διαφορετικά ενεργειακά μονοπάτια στα οποία καταφεύγει για να αντεπεξέλθει, αυτό φυσικά αν τον ασκούμενο τον ενδιαφέρουν τα σπορ, άλλα όλοι παίζεται πιστεύω κανα 5χ5,μπασκετ, τεννις κτλ Μάθετε να φροντίζετε την βιολογική μηχανή πιο ολοκληρωμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...