S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Kαλημερα σε ολους. Εχω βαλει adsl και το ρουτερ μου ειναι το Linkys WAG345G.Το ρουτερ αυτο ειναι wireless. Το ερωτημα μου ειναι αν μπορει η Vodafone 3G Mobile Connect Card που εχω(PCMCIA), να συνδεθει μεσω του ρουτερ στο ιντερνετ.Η συγκεκριμενη καρτα ειναι στο λαπτοπ μου και υποτιθεται πως μπορει να ανιχνευσει Wlan και να συνδεθει.Το προβλημα ειναι πως ενω ειναι ενεργοποιημενο το Wireless, η Vodafone 3G δεν το βλεπει. Εχετε μηπως καποια ιδεα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 xlomo to kovo kai akoma kai na ginotan tha to ixe klidosei i vodafone.pantos mia pcmcia karta gia wi fi einai ftini.
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω για την απαντηση. Αλλα πως γινεται να βρισκει Wlan δικτυα σε καποιες τοποθεσιες που αναφερει η Vodafone στο site της?Μηπως ειναι ''κατασκευαστικως'' προκαθορισμενες?
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 auto pisteuo kai ego.kapos tha einai klidomeno gia na anagnorizei sigkekrimena.i simfona me ta ekastote standards.
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Eτσι το κοβω... Αν παρω ενα usb stick Wlan θα ειμαι καλυμμενος φανταζομαι.Ευχαριστω για τον χρονο σου!
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Eιπα usb επειδη απο οτι ειδα ειναι παμφθηνες, συν το οτι μπαινουν σε καθε pc.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 i usb e3exei min po pos.eno i pcmcia xanetai mesa kai exexei ligo idika ama thes na bazeis to laptop opos ine stin tsanta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.