Προς το περιεχόμενο

Adsl Forthnet+voip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia Se Olous As Paroume Ta Pragmata Apo Thn Arxi

Gia Na Katalabo.

1.exo Isdn Kouti

2.exo Adsl Forthnet 1024 Kai Kai Einai Sindemeno Pano Sto Isdn(router)

3.telo Na Agoraso Mia Voip Siskevi Pou Na Mpeni Pano Sto Exoplismomou(d-link)

4.to Erotima Einai Ginete Ayto. Ta Mporo Na Balo Mia Siskevi Kai Na Milao Me Ta Statera Thlefona Meso Internet?(giati Dino Kati 200)

5.exo Di Arketa Pragmata Alla Mperdeytika

Δημοσ.

ego sou proteino na deis prota se ti katastasi einai i adsl stin perioxi sou. diladi posa paketa stelnei. ego printin anavathmisi imoun sta 180-200 paketa kai tora paizo metaksi 30 -180 k den ksero ti mou ksimeronei. piga kai agorasa router pou exei ensomatomeno ata gia na sindeo pano tin tilefoniki siskeui, kai mou exei bgei san peritta eksoda logw tis poiotitas twn grammwn adsl. kalo programma gia na deis ta paketa sou einai to all-seeing eye.

Δημοσ.

Dhladi Ean Ta Paketa Einai Sta 200 Einai Entaxei?

Ta Xreonomai Parapano Ean Milao Meso Voip?

Den Telo Na Allaxo Router Telo Mia Siskevi Pou Na Mpeni Sto Router

Kai Na Sindeo Ta Apla Thlefona Kai Na Kano Klisis Pros Statera Kai Kinita. Ginete?

Δημοσ.

ginetai. ego epeidi eixa us modem, protimisa na paro to zyxel 2602r pou einai router me ensomatomeni tin siskeui pou les esi. pantws koita ta paketa sou se oles tis ores tis imeras prin agoraseis kapoio eksoplismo pou den tha sou einai xrisimos (toulaxiston stin parousa fasi).ta paketa prepei na einai ap oso ksero 150-200.

Δημοσ.
Gia Se Olous As Paroume Ta Pragmata Apo Thn Arxi

Gia Na Katalabo.

1.exo Isdn Kouti

2.exo Adsl Forthnet 1024 Kai Kai Einai Sindemeno Pano Sto Isdn(router)

3.telo Na Agoraso Mia Voip Siskevi Pou Na Mpeni Pano Sto Exoplismomou(d-link)

4.to Erotima Einai Ginete Ayto. Ta Mporo Na Balo Mia Siskevi Kai Na Milao Me Ta Statera Thlefona Meso Internet?(giati Dino Kati 200)

5.exo Di Arketa Pragmata Alla Mperdeytika

naihhhhhhhhhhh

Δημοσ.
naihhhhhhhhhhh

kalos irthes sto forum

Dhladi Ean Ta Paketa Einai Sta 200 Einai Entaxei?

Ta Xreonomai Parapano Ean Milao Meso Voip?

Den Telo Na Allaxo Router Telo Mia Siskevi Pou Na Mpeni Sto Router

Kai Na Sindeo Ta Apla Thlefona Kai Na Kano Klisis Pros Statera Kai Kinita. Ginete?

xreonesai ligotero me to voip.to voip buster edine dorean kliseis gia ellada se stathera.gia to skype iparxei idi asirmatos skype certified.gia na sindeseis aplo tilefono thes voip router oxi aplo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...