KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Αν εχω κατι (ταινια,προγραμμα,οτιδηποτε) σε μορφη .bin/.cue και θελω να το καψω σε dvd,απλα τα γραφω με Νero ως ISO ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Στο nero πας file>open και ανοιγεις το cue.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ωπα ακυρον!!! Τελικα ηταν 69 rar-ακια που με unrar μου δωσανε ενα "Εικονικο αρχειο" (το οποιο να υποθεσω ειναι ISO ) και οχι cue+bin Μηπως μπορειτε να μου πειτε ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ την διαδικασια να το καψω σε ενα DVD με Νero γιατι δεν το εχω ξανακανει ποτε με αυτη την μορφη?
blackwar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ορίστε ολόκληρο tutorial:Εδώ Υ.Γ: Η έκδοση του Nero που δείχνει είναι αρκετά παλιά, αλλά μην σε προβληματίσει αυτό, η διαδικασία είναι ιδια και με τις νεότερες εκδόσεις…!
blackstar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ypopsin an exeis nero 7, h epilogi briskete sto recorder>burn image.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Σκατα!!! Κολλησε στο image recorder που εβαλα στο Nero καταλαθος και τωρα το DVD-RW του λαπτοπα δεν διαβαζει ΤΙΠΟΤΑ!!!Δεν υπαρχει πλεον επιλογη να το ξαναδει ως DVD-RW !!Τι να κάνω!??
blackstar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 katarxi pou den blepeis to dvd-rw? ston explorer h sto nero? an einai sto nero, pata ctrr+r kai sou bgazi thn lista me ta recorder, dialegis to fisiko kai eisai ok.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Τον ειχε χασει απο παντου...τεσπα,εκανα uninstall το εικονικο,βρηκε το κανονικο ως cd,του εβαλα και εβγαλα ενα cd, το ειδες ως dvd και μετα έπαιξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.