skyler_gray Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 αγορασε ενας φιλος μου εναν υπολογιστη με corsair 2048mb 533MHz Asus motherboard ,asus x1300pro 256mb k core 2duo 6600 , καναμε εγκατασταση τα winxp sp2 κανονικα αλλα μεσα στα winXP δεν ηταν γρηγορο δηλαδη τα παραθυρα κ τα προγραμματα αργουσαν να ανοιξουν να τρεξουν oso enas celeron 1.8 παραδειγμα καμια σχεση για το υλικο που εχει δεν ηταν η ταχυτητα του..Ξερετε γιατι?? Ευχαριστω!!
@topos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Α)Τι μητρικη εχει πανω? Β)Τι σκληρο? Παντωςτην ιδια εντυπωση ειχα και εγω οταν πρωτοειδα 3800χ2 μεχρι που ανοιξα 5-6 εφαρμογες ταυτοχρονα...Εκει θα σου φανει η διαφορα.Και στα games,βεβαια η ατι χ1300 ειναι απλα απαραδεκτη για αυτον τον επεξεργαστη και θα τον "πνιγει",απο 7600gt και πανω επρεπε να παρετε...
vags Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Σε συστημα με Asus P5W DH Deluxe & E6600 ειχα παρατηρησει καθυστερηση στα παραθυρα & ελαφρυ τρεμουλο στο βελος του ποντικιου οταν δεν ειχα εγκαταστησει το Jmicron raid, αν η mobo σου εχει Jmicron raid καλο ειναι να το εγκαταστησεις και ας μην χρησιμοποιης τη διαταξη raid σημ. το driver που ειχε το cd εγκαταστασης της Asus κτυπαγε απο την πρωτη μερα & ετσι κατεβασα αλλο απο την σελιδα της μαλλον παλαιοτερο, σημ.2 αυτο που ειχε το cd δεν υπηρχε καθολου στη σελιδα.
skyler_gray Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω παιδια..motherboard exi tin ASUS P5B RETAIL και σκληρο δισκο maxtor sata ii 250 GB
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εγκατέστησες ό,τι drivers χρειάζονταν από το CD της μητρικής;
The_Mentor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Τον 6600 τον έχω και εγώ πάνω σε μία ASUS P5 (όχι την deluxe) με 2x1Gb Kingston 667. Το σύστημα πάει σφαίρα χωρίς να κάνω update το bios (όταν την πήρα έγραφε πάνω της Core 2 Duo Ready). Το σύστημα που αντικατέστησε ήταν ένα [email protected] Prescott με 1gb RAM DDR400 dual channel και οι διαφορέςπου είδα ήταν (για εμένα) εξωπραγματικές! Η κάρτα γραφικών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εγώ χρησιμοποιώ μία Nvidia Quadro Fx (openGL καθαρή κάρτα) λόγω εφαρμογών που τρέχω (3D CAD, CAM, CAE). Επίσης είχα εγκαταστήσει ΟΛΟΥΣ τους Drivers από το CD της ASUS. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με της Βιβλιοθήκες της INTEL για Linear Algebra που τις χρησιμοποιεί το πρόγραμμα για τον υπολoγισμό FEA (Finite Element Analysis) αλλά μάλλον πρέπει να έγινε μπινιά με τα windows και να μην αναγνωρίζεται καθόλου... Shit Happens!!! Βέβαια η επεξεργαστική ισχύς αντισταθμίζει άνετα την έλειψει τον βιβλιοθηκών αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.