Προς το περιεχόμενο

Audigy kai digital syndesi DVD (gia cd audio) kai digital ix

madrules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O aderfos mou pire xthes tin sound blaster audigy kai exei DVD pioneer 106s kai ixeia creative soundworks digital.<p>Exei syndesei apo to pioneer to kalwdio gia digital out stin karta ixou (mono ayto exei balei oxi to allo pou einai gia cd audio) kai apo tin karta ixou pernei digital out sta soundworks digital.<p>Paizei kanonika o ixos apo to audio cd alla an anoikseis ton mikti tis creative to volume tou dvd (to opoio einai opos anefera syndemeno me to digital kalodiaki) paizei me to volume control pou exei o miktis gia wave/mp3 kai oxi me to volume control tou cd digital.<p>Mipos den exei kanei swsta tis syndeseis? confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Paizei kanonika twra o ixos pou bgainei apo to audio cd sta ixeia os digital i oxi?

Eyxaristo prokatabolika.<p>[ 26-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: madrules ]</p>

Δημοσ.

xexe anti na pas na to kaneis kai na deis an douleyei pa skai xanarwtas.. anyway , to xemarkareis giati an to exeis markarismeno to cdrom (dvd) kanei real time audio extraction ta data pane sto dac tis kartas hxou kai paizei apo to wave out.

an xemarkareis to digital playback to cdrom paizei kanonika se monh taxythta ta audio cds, omws esy to shma den to pairneis apo to audio out tou cdrom alla apo to spdif tou cdrom, diladi pairneis ta digital data pou diabazei to cdrom. Ta data ayta pane sto spdif in tis kartas hxou opou tote o dac ths ta paizei kai exeis to hxo.. totse ston mikth o hxos tha einai sto digital in, i cd digital i opws alliws to leei..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...