poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 time to live .dokimase to an mporeis se ena allo pc giati opos to blepo malon to router it's ok.na sou po tora na perseis allous drivers kai tetoia eina diskolo.
JOHNX2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 drivers? ma o router den xriazetai drivers gia na epikinonisi me ton ipologisti....
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 drivers gia tin karta DIKTIOuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.O ROUTERRRRRRRRRRRR den exeiiiiiiiiiiiiiiiii
devout84 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το έχω συναντήσει κι εγώ αυτό. Δεν είναι πρόβλημα. Απλά ο dhcp κάνει renew την ip του pc σου. Φυσικά του δίνει πάντα την ίδια ip αφού παίρνει ως πληροφορία την ίδια mac-address απο την κάρτα δικτύου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δηλώσεις καρφωτή/στατική ip στην lan σου πχ. 192.168.1.2 ή να μεγαλώσεις το dhcp lease time από το interface του zyxel... Ελπίζω να βοήθησα.
imitheos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το έχω συναντήσει κι εγώ αυτό. Δεν είναι πρόβλημα. Απλά ο dhcp κάνει renew την ip του pc σου. Φυσικά του δίνει πάντα την ίδια ip αφού παίρνει ως πληροφορία την ίδια mac-address απο την κάρτα δικτύου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δηλώσεις καρφωτή/στατική ip στην lan σου πχ. 192.168.1.2 ή να μεγαλώσεις το dhcp lease time από το interface του zyxel...Ελπίζω να βοήθησα. Εγώ πάντος έχω στατική IP στο PC και έχω απενεργοποιημένο τελείως το DHCP του zyxel και πάλι το κάνει.
JOHNX2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 kai static ip exo kai apenergopoiimeno to DHCP ston router exo... ala autos epimeni ekei!! tespa afou den mou emfanizei kati pio sovaro ti na kano as to exo etsi...
devout84 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δε δοκιμάζεις να ξετικάρεις την επιλογή που φαίνεται εδώ? Ίσως μπορεί να βοηθήσει και αυτό...
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ama ta xetsekarei kai ta dio isos den tha tou bgei katholou to minima dioti den tha iparxei ikonidio.den xero ama balei tin karta diktiou sta 10 ama tha allaxei kati.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.