Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Test Drive

kaci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το πρόγραμμα του υπουργείου μεταφορών για την θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών (Τest Drive). Το πρόβλημα είναι οτι μετά την εγκατάσταση μου ζητάει να βάλω το CD στον οδηγό, παρόλο που υπάρχει ήδη!! Έχω διάβασει διαφόρα άλλα σχετικά threads, αλλά και πάλι δεν μπόρεσα να λύσω αυτό το πρόβλημα! Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

loipon,kata pasa pithanothta,to drive pou zhtaei na valeis to cd den einai to idio (gramma) me ayto pou exeis esy hdh to cd mesa

to programma pantws einai teleiws ilithio,sovarh douleia ekane to TEI athinas...einai anhkousto na prepei na kaneis 1002 rythmiseis MONO gia ayto to programma....

(pistepse me argotera tha synanthseis ki alla provlhmata)

Δημοσ.
paliotera pou to eixa egkatasthsei 8ymamai oti h8ele ry8mish ths analyshs o8onhs. De 8ymamai omws kala, chekare to.

to provlhma me tis rythmiseis othonhs einai argotera,ena ena parakalw,ap'ola exei o mpaxes!! den exei ftasei akoma s'ayto to shmeio,otan ftasei tha tou pw ti na kanei,apla twra,sorry kiolas,variemai....

Δημοσ.
h diadikasia exei ws exhs.egkathistas to prg sto sklhro,meta sou zhtaei na valeis to cd kai antigrafei kati eikones.mhpws to cd sou periexei ki alla pragmata ektos ap'to en logw programma?kafto mono tou se ena cd....

Στο cd έχω γράψει μόνο οτι κατέβασα από τη σελίδα του υπουργείου και το ονόμασα και TESTDRIVE όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες. Ο οδηγός του cd έχει το γράμμα F: όπως το ζητάει το πρόγραμμα. Other ideas?

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς πως, αλλά το έχω καταφέρει να παίζει χωρίς cd. Αν δεν τα καταφέρεις έτσι θα σου πω πως. Αλλά πρέπει να ανεβάσω κάπου κάτι αρχεία ξεχωριστά απ' αυτά που παίρνει στο site του υπουργείου.

Υ.Γ. Θα τα ανεβάσω στο rapidshare αυριο μάλλον.

Δημοσ.

Τώρα ανεβαίνει με το rapidshare και στο τέλος του ποστ θα είναι το λινκ.

Testdrive

Το έβαλα σε winrar μορφή. Το αποσυμπιέζεις. Είναι φάκελος. Το έχεις εγκαταστήσει το testdrive από αυτό που κατέβασες από το υπουργείου; Γιατί μέσω αυτού γίνεται. Θα αντιγράψεις όλα τα περιεχόμενα του Φακέλου που ανέβασα(τα περιεχόμενα, όχι τον ίδιο τον φάκελο ctrl+Α και δεξί κλικ αντιγραφή) και θα τα αντιγράψεις μέσα στο φάκελο testdrive που θα έχει δημιουργηθεί από το install του υπουργείου ( C:/Program Files/Testdrive ). Πατάς ναι σε όλα ναι (να τα αντικαταστήσει δηλαδή. Και μετά ανοίγεις την εφαρμογή που είναι μέσα σ' αυτόν τον φάκελο testdrive (του C:/... κι όχι τον δικό μου). Σε3 τουλάχιστον υπολογιστές που το ΄'εχω δοκιμάσει, δούλεψε.

Όμως, μην ξεχάσεις, για να τρέξει το πρόγραμμα, πρέπει να βάλεις ανάλυση οθόνης 1024χ768 (στην επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ ιδιότητες, ρυθμίσεις.) Στις ρυθμισεις πάλι, πατάς για προχωρημένους και κεί που λέει κανονικό μέγεθος, βάλε μεγάλο. Πατάς εφαρμογή και το κλείνεις. Θα σου βγάλει λογικά ένα παραθυράκι που θα σου λέει στο τέλος¨σε περίπτωση που πατήσετε όχι, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το cd των windows. Εσύ πάτα ναι. Μετά από αυτή τη διαδικασία θέλει restart για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Σε λίγο θα βάλω και το λινκ του rapidshare.

Άντε το βάζω και στο τέλος

Είμαι το link του rapidshare

Δημοσ.

theok2005 κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου. Κατέβασα το φάκελο και έκανα οτι μου είπες. Πήγα και Properties/Appearance/Font Size και το έκανα Large Fonts (η ανάλυση μου ήταν ήδη 1024χ768 ). Όντως δεν μου ζητάει πια το cd, όμως τώρα μου λέει οτι πρέπει να ρυθμίσω την ανάλυση στα 1024χ768 και τα fonts μεγάλα. :evil: Μήπως έκανα κάτι λάθος; Οι ρυθμίσεις είναι σίγουρα αυτές που ζητάει, έχω κάνει και restart αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Έτσι είχε παίξει παλιότερα σε μένα.

1) Κάνεις mount to image με το alcohol.

2) Γράφεις το iso σε CD.

3) Στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών ρυθμίζεις το DPI στο 120,

την ανάλυση στα 1024*768 & στο μενού "Εμφάνιση" επιλέγεις

Μεγάλες γραμματοσειρές.

4) Restart!

http://rapidshare.de/files/6164512/TESTDRIVE.iso.html

Δημοσ.

Μόλις ρύθμισα την κάρτα στα 120 DPI και έπαιξε κανονικά!!! Σας ευχαρστώ πολύ παιδιά!!! :grin: :grin: :grin:

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...