ggiannakopoulos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 γειά σας παιδιά. έχω ένα προβληματάκι με το test drive από το υπουργείο εσωτερικών. μου βγάζει συνεχώς ως πρόβλημα την ανάλυση. την ρυθμίζω όπως λέει αλλά συνεχίζει να μου βγάζει την ένδειξη. βοήθεια!!!
UpToDate_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 γειά σας παιδιά. έχω ένα προβληματάκι με το test drive από το υπουργείο εσωτερικών. μου βγάζει συνεχώς ως πρόβλημα την ανάλυση. την ρυθμίζω όπως λέει αλλά συνεχίζει να μου βγάζει την ένδειξη. βοήθεια!!! Μηπως λεει και κατι ακομα κ δεν το εχεις προσεξει? Το λεω επειδη πριν λιγο καιρο,ενας φιλος το ειχε εγκαταστησει και του εβγαζε εκτος απο την αναλυση,κ προβλημα με την "γραμματοσειρα" το οποιο και του διορθωσα (τωρα το πως δεν θυμαμαι διοτι ειχε βιστα τα οποια τωρα εχω ξεχασει διοτι εχω βαλει παλυ τα XP στο pc μου...) Παντως για ξανατσεκαρε τι σου βγαζει για καλο και για κακο....
ggiannakopoulos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 και εγώ ΧΡ έχω. το πρόβλημα πράγματι αναφέρεται και στην γραμματοσειρά. την ρύθμισα κι αυτήν όμως και πάλι τα ίδια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Αντι να βαλετε το ΗΛΙΘΙΟ προγραμμα του υπουργειου γιατι δε μπαινετε εδω να κανετε τα "official" τεστς που μπορουν να σας πεσουνε?
ggiannakopoulos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ ρε φιλαράκι. πολύ ωραίο το site που πρότεινες.
gastez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 παιδια να ρωτησω κατι?αυτο το τεστ που δινει το σαιτ του υπουργειο εχει μεσα ολες τις ερωτησεις που μπορει να πεσουν η ειναι ενα ντεμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.