gtsamour Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Είδατε χθες βράδυ την εκπομπή του Εισαγγελάτου για τις καπότες; Έμαθα ότι πρόκειται για την εταιρία καποτών "Life" οπότε μακρυά, για να μην βγάλετε τίποτε περίεργο και εσείς και η κοπελιά, εκεί που δε φέγγει ο ήλιος. Συγκεκριμένα η εταιρία αυτή φέρνει τα προφυλακτικά χύμα σε πλαστικές σακούλες κλεισμένες με σελοτέϊπ από Μαλαισία και μετά τα συσκευάσει εδώ. Η κρυφή κάμερα κατέγραψε άθλιες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής για τέτοια "ευαίσθητα" προϊόντα, εργάτες να τα πιάνουν με γυμνά χέρια πρίν τα συσκευάσουν (ποιός ξέρει τι έξυναν λίγο πιο πρίν) και το χειρώτερο.... παραδοχή του ιδιοκτήτη στην κρυφή κάμερα ότι ΔΕΝ αποστειρώνονται γιατί λέει ότι είναι αυαίσθητα προϊόντα και υφίστανται φθορά κατά την αποστείρωση. Είναι η μεγαλύτερη βλάκεία που έχω ακούσει ποτέ, τέτοια προϊόντα αποστειρώνονται μετά τη συσκευασία με ακτινοβόληση. Δηλαδή το τελικό συσκευασμένο προϊόν ακτινοβολείται με ιονίζουσα ακτινοβολία γ, οπότε ότι μικρόβιο έχει κλειστεί μέσα στο φακελάκι παρέα με την καπότα, ψοφάει. Φανταστείται και τι βρωμόχερα τα έχουν πιάσει στη Μαλαισία πρίν έρθουν εδώ, για να είναι συσκευασμένα έτσι χύμα. Και μετά θα αναρρωτιέσαι που τον άρπαξες το μύκητα και την ψευδομονάδα...
andrip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ρε τι άκυρα είναι αυτά; ειλικρινά δηλαδή ποιος έχει πάρει προφυλακτικά πέραν των 4-5 γνωστών μαρκών; βασικά δεν έχω δει και καμιά παράξενη μάρκα
metmat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ούτε εγώ έχω δει, αλλά ούτε κι έχω ακούσει αυτή τη μάρκα. Πάντως βλέπω ο Ευαγγελάτος να θέτει ως επόμενο στόχο τον εντοπισμό καρκινογόνου πετονιάς έτσι ώστε να καταρρίψει και την περίφημη ατάκα: "Δεν μαμείς που δεν μαμείς, δεν πας και για ψάρεμα;"
Eternity Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ούτε εγώ έχω δει, αλλά ούτε κι έχω ακούσει αυτή τη μάρκα. Πάντως βλέπω ο Ευαγγελάτος να θέτει ως επόμενο στόχο τον εντοπισμό καρκινογόνου πετονιάς έτσι ώστε να καταρρίψει και την περίφημη ατάκα: "Δεν μαμείς που δεν μαμείς, δεν πας και για ψάρεμα;" ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ θεός ! Παιδιά αυτά τα Life πρέπει να είναι αυτά που πουλάνε στα περίπτερα.. που έχουν μια ξεβράκωτη στη συσκευασία.
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως όποιος καημένος χρησιμοποιεί αυτά τα Life και είδε χθες την εκπομπή πρέπει να πέθανε απο το άγχος...
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Imo αν όντως ισχύουν τα άνωθεν για τις καπότες life θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας έτσι ώστε να μετονομαστούν σε death. Για να ξέρουμε τι αγοράζουμε.
Forensick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 βασικα ημαρτον. ποιος χρησιμοποιει κατι αλλο εκτος απο 3-4 γνωστες μαρκες? και ποιο φθηνα να ειναι, ποιος θα κοιταξει αν ειναι πιο ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ KAI NA TA ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ???E, αμα τα παρει για αυτον τον λογο, ας προσεχε.
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 βασικα ημαρτον. ποιος χρησιμοποιει κατι αλλο εκτος απο 3-4 γνωστες μαρκες? και ποιο φθηνα να ειναι, ποιος θα κοιταξει αν ειναι πιο ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ KAI NA TA ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ???E, αμα τα παρει για αυτον τον λογο, ας προσεχε. Σίγουρα χρειαζεται να προσέχουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα προφυλακτικά πρέπει να εισάγονται χωρίς έλεγχο στην Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι είτε αδαείς είτε φτωχοί και αγοράζουν τέτοιου είδους προιόντα, θεωρώντας ότι είναι ασφαλή και ελενγμένα.
Forensick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα χρειαζεται να προσέχουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα προφυλακτικά πρέπει να εισάγονται χωρίς έλεγχο στην Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι είτε αδαείς είτε φτωχοί και αγοράζουν τέτοιου είδους προιόντα, θεωρώντας ότι είναι ασφαλή και ελενγμένα. προφανως. εννοειται οτι πρεπει να ελεγχονται και να μην μπαινουν στην αγορα ετσι, αλλα μιλαμε για προφυλακτικα, θα πηγαινες να παρεις καποια αγνωστη μαρκα για τον οποιονδηποτε λογο?ξερεις ας πουμε οτι η ταδε γνωστη μαρκα ειναι εγγυημενα καλη και κυριως σε προστατευει απο αρρωστιες(οχι απολυτα αλλα με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας), θα επαιρνες τα "abalos" (λεμε τωρα) επειδη εχουν ωραιο ονομα και ειναι πιο φθηνα? εννοω, οτι με τετοια πραγματα δεν παιζουν και δεν ειναι χωρος για "πειραματισμους". εννοειται ομως οτι υπαρχουν και αδαεις στους οποιους πρεπει με καποιο τροπο να τους "ανοιξουν τα ματια", αλλα απο κει και περα, οσο φτωχος και αν εισαι 3 ευρω για την τριαδα θα εχεις να δωσεις. και αν δεν εχεις, δεν μου φαινεται να εισαι σε φαση "θα γαμησω σημερα ή δεν θα γαμησω", αλλα θα εισαι "θα βρω να φαω σημερα ή δεν θα βρω?".(χωρις καμια σκεψη για προσβολη σε κανεναν)
NINJA_MOUSE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 φανταστείτε οτι βρισκόσαστε στο γαιδουρονησι με μια πανέμορφη φίλη σας! βγαίνετε έξω τα τσούζετε λίγο παραπάνω και γυρνάτε στο δωμάτιο-ξενοδοχείο-σκηνή για ύπνο! Απο εκεί που δεν το περιμένατε αρχίζετε να τρίβεστε! Η κοπέλα σας κοιτάει με νόημα και ξαφνικά με μια κίνηση ανεβάζει το υπέροχο μπουστάκι της αφήνοντας τα δυο πανέμορφα ζουμερά πορτοκαλάκια της να ξεχυθούν ανέμελα μπροστά στα μάτια σας! "Φαντάζομαι έχεις προφυλακτικά έτσι δεν είναι;" σας ρωτάει ενώ ταυτόχρονα γλύφει τα όμορφα χειλάκια της κοιτώντας σας επίμονα στον καβάλο του παντελονιού σας! Σηκώνεστε σαν τρελοί και αρχίζετε να τρέχετε χαρούμενοι που το περίπτερο είναι μόλις 100 μετρά άπο το δωμάτιο-ξενοδοχείο-σκηνή! Σε 8 " σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 μέτρων, βρίσκεστε αναψοκοκκινισμενος να κοιτάτε την απορημενη μάπα του περιπτερά ενώ ταυτόχρονα ψάχνετε ψιλά στην τσέπη σας! "Ναι για σας ένα πακέτο καπότες ...εεε προφυλακτικά θα ήθελα" Ο περιπτεράς με ένα ανώμαλο χαμογελακι ακουμπά μπροστά σας ένα άθλιο τσαλακωμένο κουτάκι που γράφει LIFE. "εεεε μήπως έχετε durex-duo-trojan-stop??? Γιατί τα LIFE με σφίγγουν λίγο ...." Σας κοιτάει με απάθεια και σας λέει "Αυτά έχω… τα θες η να τα κρατήσω για την πάρτη μου??" Αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο για το πως κάποιος μπορεί να καταλήξει να χρησιμοποιήσει μια άγνωστη μάρκα προφυλακτικών! (Όποιος θέλει να συνεχίσω την ιστορία ...το τι ακολουθεί με την φίλη δηλαδή απλά ας μου στείλει ένα pm)
iparou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 φανταστείτε οτι βρισκόσαστε στο γαιδουρονησι με μια πανέμορφη φίλη σας! βγαίνετε έξω τα τσούζετε λίγο παραπάνω και γυρνάτε στο δωμάτιο-ξενοδοχείο-σκηνή για ύπνο! Απο εκεί που δεν το περιμένατε αρχίζετε να τρίβεστε! Η κοπέλα σας κοιτάει με νόημα και ξαφνικά με μια κίνηση ανεβάζει το υπέροχο μπουστάκι της αφήνοντας τα δυο πανέμορφα ζουμερά πορτοκαλάκια της να ξεχυθούν ανέμελα μπροστά στα μάτια σας!"Φαντάζομαι έχεις προφυλακτικά έτσι δεν είναι;" σας ρωτάει ενώ ταυτόχρονα γλύφει τα όμορφα χειλάκια της κοιτώντας σας επίμονα στον καβάλο του παντελονιού σας! Σηκώνεστε σαν τρελοί και αρχίζετε να τρέχετε χαρούμενοι που το περίπτερο είναι μόλις 100 μετρά άπο το δωμάτιο-ξενοδοχείο-σκηνή! Σε 8 " σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 μέτρων, βρίσκεστε αναψοκοκκινισμενος να κοιτάτε την απορημενη μάπα του περιπτερά ενώ ταυτόχρονα ψάχνετε ψιλά στην τσέπη σας! "Ναι για σας ένα πακέτο καπότες ...εεε προφυλακτικά θα ήθελα" Ο περιπτεράς με ένα ανώμαλο χαμογελακι ακουμπά μπροστά σας ένα άθλιο τσαλακωμένο κουτάκι που γράφει LIFE. "εεεε μήπως έχετε durex-duo-trojan-stop??? Γιατί τα LIFE με σφίγγουν λίγο ...." Σας κοιτάει με απάθεια και σας λέει "Αυτά έχω… τα θες η να τα κρατήσω για την πάρτη μου??" Αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο για το πως κάποιος μπορεί να καταλήξει να χρησιμοποιήσει μια άγνωστη μάρκα προφυλακτικών! (Όποιος θέλει να συνεχίσω την ιστορία ...το τι ακολουθεί με την φίλη δηλαδή απλά ας μου στείλει ένα pm) Όπως τα λέει ο φίλος είναι. Μάλιστα μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό σε εφημερεύον φαρμακείο (τίποτε άλλο δεν ήταν ανοιχτό). Μου έδειξε που είχε τα προφυλακτικά και, προς έκπληξή μου, καμία μάρκα από όσες είχε δεν ήταν γνωστή. Όταν ρώτησα αν υπάρχουν DUO, μου είπε χαρακτηριστικά ο ευγενέστατος κατά τα άλλα κύριος ότι "τα DUO είναι προφυλακτικά περιπτέρου, εμείς εδώ έχουμε φαρμακείου"... Το πώς τα πουλάνε βέβαια τόσα φαρμακεία, δεν ξέρω... Anyway, τι να κάνω λοιπόν, ανάμεσα στις τόσες άγνωστες μάρκες, πήρα κάποια στην τύχη. Condomi Virtual Skinware, για όποιον έχει την απορία, σε πράσινο κουτάκι και με το σήμα του MTV παρακαλώ !!! Φυσικά την επομένη πήγα και αγόρασα αυτά που έπαιρνα συνήθως. Αλλά κοίτα να δεις τι γίνεται αμα σε βρίσκει η ανάγκη... Πάντως, ευτυχώς, δεν αντιμετώπισα μετά τίποτα περίεργες παρενέργειες και έχουν περάσει και παραπάνω από 9 μήνες χωρίς να αυξηθούν οι πρώτου βαθμού συγγενείς μου, οπότε πάλι καλά.
Forensick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ναι συμβαινει αυτο. απο την αλλη βεβαια, υπαρχει και ο ορος ¨αυτοσυγκρατηση, το οποιο σημαινει οτι επειδη δεν θελει καποιος να παιζει με τετοια θεματα, απλα δεν παιρνει προφυλακτικα που δεν ξερει. Ναι, το ξερω, δεν ειναι απαντηση αυτη(που να καλυπτει ολες τις περιπτωσεις), αλλα που πα ρε καραμητρο χωρις προφυλακτικα σε διακοπες? Και δεν ειναι θεμα "ωπ, ο γαμιας που εχει προφυλακτικα παντου, λες και θα του κατσει το συμπαν", αλλα ακριβως αυτο που περιγραφεται. Σιγουρα δεν μπορεις να καλυψεις και παλι ολες τις περιπτωσεις, αλλα τουλαχιστον προσπαθεις να προφυλαχθεις. Επισης το να διαλεξω safe sex(λεμε τωρα), απο το να βγαλω και τριτο @ρχιδι η οτιδηποτε, τοτε ναι, προτειμω να κρατησω τις ορμες μου για μια μερα. edit:και να το θεσω και διαφορετικα: ποτε δεν εχω παρει προφυλακτικα απο περιπτερο.απο κολλημα και μονο. οπως επισης δεν θα επαιρνα και τα τσοντοπροφυλακτικα(αυτα με γυμνες απ εξω), αν ειναι βρισκω μια τσοντα στο νετ και τελειωσε η υποθεση. μια φορα που ειχε "χρειαστει" να παρω βραδυ, απλα εψαχνα εφημερευων φαρμακειο. αν εβρισκα μαρκα που δεν ηξερα, δεν θα παιρνει. ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.