Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιήθηκε??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω την εξής απορία.Έχω κάνει έτηση στην FORTHNET και μπαίνω να δω την εξέλιξη της έτησης μου.Και είναι αυτή:

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

05/12/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

04/12/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

01/12/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

01/12/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

30/11/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

\Τι εννοεί με το "Ενεργοποίηση υπηρεσίας "?¨Οτι έχει ενεργοποιηθεί ?Από την Forhtnet δεν με έχουν πάρει (και ούτε ελπίζω τοσο νωρίς).Απλά θέλω να ξέρω τι εννοεί με αυτό.Δηλαδή τ'ωρα εξαρτάται απο την forthnet το πότε?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στην ForthNet να σου στείλουν τους κωδικούς. Σε μένα μου τους έστειλαν μέσα σε μισή ώρα με SMS.

Δημοσ.

Λοιπον πήρα την Forthnet και μου είπε ότι σημερα δεν μπορούν να μου δώσουν κωδικούς και να πάρω από δευτερα.Μα καλα είναι δυνατον να έχουν περάσει 4 μερες και 10 σεναν φίλο μου και να μην έχουν πάρει να ενημερώσουν και να δώσουν τους κωδικούς??Δηλαδή αν δεν ένδιαφερομουν και εγώ ακομα δεν θα το ηξερα...Anyway ελπίζω απο δευτερα.

Ευχαριστώ πολύ παιδια

Δημοσ.

Αν επιγεσαι μπορεις να αγορασεις με 5€ μια net-carta της ALTEC/ACN οπου εκτος απο pstn/isdn μπορεις να την χρηισμοποιησεις και για DSL.

Τουλαχιστον μεχρι την Δευτερα θα την ξεμπουκωσεις λιγο την γραμμη.

Δημοσ.
Πάρε τηλέφωνο στην ForthNet να σου στείλουν τους κωδικούς. Σε μένα μου τους έστειλαν μέσα σε μισή ώρα με SMS.

Ναι και εμενα, σε 1μιση βδομαδα:-D

Δημοσ.

Παιδια για να μην περιμενετε τους κωδικους αγοραστε μια νετ-καρτα ή παρτε online demo απο HOL.

Δεν φταινε οι παροχοι σ'αυτο. Γιατι; Γιατι ο ΟΤΕ αργει να στειλει το ο.κ προς τον ISP οτι η γραμμη εχει ενεργοποιηθει. Εαν δεν παρει το οκ δεν δινει κωδικους.

Και σε εμενα ειχε ενεργοποιηθει Δευτερα πρωι και η ΟΤΕΝΕΤ με πηρε Τριτη βραδυ στις 21:00 και μου ειπε ο.κ

Ειναι θεμα ΟΤΕ κ'αυτο δυστυχως.

Δημοσ.

Ειδικα στη δικη μου περιπτωση, δεν ισχυει αυτο.

Οι ιδιοι μου ελεγαν πως ειχαν παρει το οκ απο τον ΟΤΕ αλλα για καποιο λογο το αντιστοιχο τμημα καθυστερουσε.

Δημοσ.

Αυ΄τό που λέει ο caveman μου είπαν και έμανα σήμερα.Παιρνω χαροπος χαροπος στη forthnet ότι θα ακούσω τους κωδικούς σημερα και μου λέει η κυριά "θα περιμένεται στο κινητό σας", μα από τις 5 του μήνα έχει ενεργοποιηθεί και εός φίλου απο της 30/11 και δεν έχει πάρει μην,"λέω."κάνουμε αναβαθμισει απαντά μέσα στη βδομάδα θα τους πάρετε.Αντε να δούμε.¨Οχι τπτ αλλά να μην κατηγορούμε μόνο τον πΟΤΕ.

Κατι που θέλω ρε παιδιά τώρα είναι να κατεβάσω τους καινούργιους drivers απο το crypto f200.Ένα link που έχει το forum δεν λειτουργει και η crypto και η forth.δεν έχουν την v6 εκδοση.Greekparot εχω μια net-carta της ALTEC και θέλω (μέχρι να αγοράσω άλλο modem) να δω αν όλα πάνε καλά με την γραμμή και το μόντεμ,ώστε όταν θα'χω τους κψδικούς να'μαι έτοιμος.

Ευχαριστώ πολυ

Α και κάτι ακόμα.Ο αριθμός κλίσης ποιός θα'ναι πχ,8962499999 που είναι της ALTEC ή κάτι μηδενικά που μου βγαζει για ο dsl runner toy f200???

Δημοσ.

K κατι τελευταίο(σορυ για τις πολλές ερωτησεις αλλά αρχάριος εδω) θα πρέπει να γίνει η ΄σύνδεση (f200) να είμαι ήδη συνδεδεμένος στο ιντερνετ από το acess runner ή να ΄συνδεθει πρώτα απο το control panel και μετα να συνδεθώ??

thns

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...