lagatzik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 για το PC μέχρι 200 ευρώ. Δοκίμασα λοιπόν τα logitech 5400 αλλα ο ήχος όταν τα συνέδεα αναλογικά με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου( Realtek ALC 655) ο ήχος απο το subwoofer ήταν πολύ μπάσος. 'Eπρεπε να χαμηλώσω την ένταση του sub για να μην είναι ενοχλητικό κατα την ακρόαση μουσικής. Όταν συνέδεα μέσω οπτικής ο ήχος ήταν πολύ πιο καθαρός. Σκεφτόμουν μήπως έφταιγε η κάρτα ήχου αλλά μετα διάβασα σε review στο internet ότι τo sub βγάζει booming sound. 1) Στην οπτική σύνδεση το sub αναλαβάνει τις χαμηλές? Ή μήπως απλώς ακουω στερεο για αυτό δεν υπάρχει το booming που ανέφερα. 2)Μήπως με τα ίδια περίπου λεφτα θα μπορουσα να αγοράσω ένα σετ όπως αυτό http://www.pixmania.com/gr/gr/440430/art/philips/aieo-oo-o-tuner-c-asa-5-1.html 3)το παραπάνω λέει ότι έχει 6 analog outputs. Οι κάρτες ήχου έχουν 3 analog γίνεται αυτά να συνδεθούν αναλογικά? Δεν θέλω μέσω οπτικής ώστε να έχω 5 καναλο και στα παιχνίδια και στη μουσική. 4)Τα set ηχείων που έχουν ενεργό υπογούφερ δεν χρεάζονται εξωτερικό ενισχυτή? Τι ακριβώς σημαίνει το "ενεργό"? Σορρυ για το κουραστικό post
Vagos_46 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 τα 5400 σε αυτα τα λεφτα πιστευω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις...
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 gia mena pare creative. twra, 4)oxi,energo shmainei oti ta syndeeis analogika me ta 3(?) kalwdia me to pc kai eisai komple,den xreiazesai tpt opws pre-amplifier,amplifier klp.. 3)kata pasa pithanothta einai 3x2 RCA gia to kathe kanali,opote eisai komple.sta paixnidia kai sth mousikh tha akous men ki ap'ta 6 alla o hxos tha einai stereo 1)ta perissotera woofer gia na kanoun kala th douleia tous theloun kalh rythmish sto equalizer ths kartas hxou
FocusX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 για το PC μέχρι 200 ευρώ. Δοκίμασα λοιπόν τα logitech 5400 αλλα ο ήχος όταν τα συνέδεα αναλογικά με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου( Realtek ALC 655) ο ήχος απο το subwoofer ήταν πολύ μπάσος. 'Eπρεπε να χαμηλώσω την ένταση του sub για να μην είναι ενοχλητικό κατα την ακρόαση μουσικής. Όταν συνέδεα μέσω οπτικής ο ήχος ήταν πολύ πιο καθαρός. Σκεφτόμουν μήπως έφταιγε η κάρτα ήχου αλλά μετα διάβασα σε review στο internet ότι τo sub βγάζει booming sound. 1) Στην οπτική σύνδεση το sub αναλαβάνει τις χαμηλές? Ή μήπως απλώς ακουω στερεο για αυτό δεν υπάρχει το booming που ανέφερα. 2)Μήπως με τα ίδια περίπου λεφτα θα μπορουσα να αγοράσω ένα σετ όπως αυτό http://www.pixmania.com/gr/gr/440430/art/philips/aieo-oo-o-tuner-c-asa-5-1.html 3)το παραπάνω λέει ότι έχει 6 analog outputs. Οι κάρτες ήχου έχουν 3 analog γίνεται αυτά να συνδεθούν αναλογικά? Δεν θέλω μέσω οπτικής ώστε να έχω 5 καναλο και στα παιχνίδια και στη μουσική. 4)Τα set ηχείων που έχουν ενεργό υπογούφερ δεν χρεάζονται εξωτερικό ενισχυτή? Τι ακριβώς σημαίνει το "ενεργό"? Σορρυ για το κουραστικό post Έχω τα ίδια ηχεία και για τα λεφτά τους είναι απλά κορυφαία. Αυτό που έχω κάνει είναι σύνδεση αναλογικά με την κάρτα ήχου και επιπλέον στο εξωτερικό bay που έχει η κάρτα μου (Audigy 2 Platinum EX) έχω κάνει και σύνδεση με optical. Ανάλογα τι χρήση κάνω επιλέγω αντίστοιχα από το panel των ηχείων. Δηλ. μουσική/παιχνίδια επιλέγω input 6 ch. direct και για ταινίες/dvd το πάω στο optical αφού ταυτόχρονα έχω προρυθμίσει το power dvd ->spdif. Έτσι την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει ο decoder των ηχείων. Σε κάθε περίπτωση δε μπορώ να αυξήσω την ένταση πάνω από το 50%, είναι πολύ δυνατά! Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις με onboard κάρτα, αλλά πιστεύω οτι αξίζει ξεχωριστή κάρτα ήχου για τέτοια ηχεία. Το sub το έχω ρυθμίσει αρκετά χαμηλά αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.