MoUCLAs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 meta apo software upgrade se 3.73 (nomizw) moy anabosbhnei synexws to ledaki toy R.P.....shmainei kati auto 3erei kaneis?exw to netmod me to usb...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι νορμάλ στην αναβάθμιση σε firmware 3.73. Μην ανησυχείς.
MoUCLAs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 makari na einai etsi file moy....giati to exw paei hdh mia fora kai moy alla3ane ston ote.........
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 kai mena anabosminei synexeia. Apla de thimamai an to ekane prin 'h meta ti 3.73 anabathmisi. Doyleyei kanonika padws se USB.
panxris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Ωραια μου λύθηκε και μενα η απορια ,δηλαδη οτι δεν ειμαι ο μονος που αναβοσβηνει το R.P. Οντως με την αναβαθμιση σε 3.73 αρχιζει να γινεται αυτο.Επισης οταν σηκωνεις το ακουστικο αναβει πλεον το λαμπακι στο καταλληλο καναλι.Πριν δεν αναβε.Ομως πρεπει να υπαρχει και ενα ψιλοbug.Δοκιμαστε το λιγο να μου λυθει και η τελευταια απορια.Αν πατησεις reset σβηνουν ολα τα λαμπακια ,μετα αναβουν ολα και τελος ξανασβηνουν.Ομως ετσι που ειναι συνδεδεμενο στην USB τα λαμπακια μενουν ολα σβηστα και το τηλ κομμενο.Διαπιστωσα οτι πρεπει να βγαλω το βυσμα στο USB ωστε να ξαναναψει το R.P. και να επανελθει η γραμμη.Για πεστε μου το κανει σε σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.