Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xμμμ το "ελιωσαν" αλλα δεν παρατηρησαν οτι λειπει το 1/6 των pixels...

Παντως παρολη την "ελλειψη" μιλανε για χειροτερο frame rate στο PS3 και περισοτερο popping στο 360 λογω streaming απο DVD.

Αρα απο muscular προοπτικη...χαος

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
yakuza βαριεμαι να συζητησω αλλο.

Καταλαβαινω απο το ποστ σου οτι δεν εχει νοημα.Ελευθεροι ειμαστε να πιστευουμε οτι θελουμε.Αλλα μην υποτιμας και την νοημοσυνη μας...

Οι ανθρωποι στα reviews αυτο ειδαν αυτο ειπαν.Ειπαν δλδ αυτο που φαινεται αφου το ειχαν λιωσει-τερματισει.

Ειδαν οτι ειναι καλυτερο στο ps3.

Αν εσυ θες να μεινεις σε αυτα που λεει αυτος o καποιος για την αναλυση,δλδ σε κατι που δεν παρατηρησε κανεις απο τους reviewers,κανενα προβλημα.:-)

Σε ολα τα φορα(πχ neogaf) εχουν δωσει την αξια που πρεπει σε αυτο το ''νεο'' του κυριου ταδε και θεωρουν την ps3 εκδοση καλυτερη.

Εσεις εδω θα μας βγαλετε τρελους.

Δεν γινονται αυτα ρε.Τι λες τωρα.:-D

Εαν εχεις βαρεθει κατι αυτο θα επρεπε να ηταν η καταντια σου! Με τιποτα δεν πιστευω οτι ειναι καλυτερο στο ps3! Θα το δω παιδες και θα σας πω! Απο τα δικα μου ματια που διακρινω την λεπτομερεια απο χιλιομετρο! Το 99% των παιχνιδιων ειναι χειροτερα στο ps3, δεν πιστευω με τιποτα οτι ειναι καλυτερο , ολο και κατι θα εχουν πετσοκοψει! Ειπαμε Cell Power!

Ρε P3TRAN εισαι ΜΕΓΑΛΟ TROLL ! Δεν ξερεις οτι το PS3 ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ 1080P ΚΑΙ FULL 120 FRAMES σταθερα!

To παλικαρι μιλαει στον πληθυντικο γιατι πια τον εχei προαγει το αφεντικο του σε κυβερνητικο εκπροσωπο!

Δημοσ.

ρε πάτε καλά??? που την είδατε εσείς την αναλύσει στα 630p....μην λέτε βλακείες...οι αναλύσεις είναι στάνταρ 576p(SD Definition) 720p, 1080i-1080p (HD Definition)....

Giannis από Ps3forum για οποιους με ξέρουν

Δημοσ.
ρε πάτε καλά??? που την είδατε εσείς την αναλύσει στα 630p....μην λέτε βλακείες...οι αναλύσεις είναι στάνταρ 576p(SD Definition) 720p, 1080i-1080p (HD Definition)....

Giannis από Ps3forum για οποιους με ξέρουν

Post of the year...oh god

Δημοσ.
ok pds. δε θα σε βγάλω εγώ τρελό. έβγαλες εσύ εμένα.

630p > 720p

Τώρα ποιός υποτιμά τη νοημοσύνη και δε μπορεί να καταλάβει πότε μια σύγκριση είναι άτοπη άστο να το κρίνουν όλοι οι άλλοι και μη μιλάς στο πληθυντικό εκτός και αν εκπροσωπείς κάποιους.

Απάντησε μου τουλάχιστον σε μια τελευταία ερώτηση. Πες ότι έχεις και τις δύο κονσόλες. Ποιά έκδοση θα αγόραζες ?

Θες να σου απαντήσω εγώ? PS3 λόγο του FREE online....και μην αρχίσεις για 630p και κολοκυθια τούμπανα....

Δημοσ.
630p > 720p

Ποτε ειπα κατι τετοιο Lol.

Kαλα σου λεω οτι προσπαθεις να με βγαλεις τρελο.

Δεν προσεξες τι ειπα πριν μαλλον

Οι ανθρωποι στα reviews αυτο ειδαν αυτο ειπαν.Ειπαν δλδ αυτο που φαινεται αφου το ειχαν λιωσει-τερματισει.

Ειδαν οτι ειναι καλυτερο στο ps3.

Λοιπον ειναι καλυτερη η 360 εκδοση.οκ τωρα?

Απάντησε μου τουλάχιστον σε μια τελευταία ερώτηση. Πες ότι έχεις και τις δύο κονσόλες. Ποιά έκδοση θα αγόραζες ?

Εχω πει 100δες φορες οτι δεν με ενδιαφερουν αυτες οι λεπτομεριες εφοσον το παιχνιδι ειναι το ιδιο,η ιδια εμπειρια.Οποτε φανταζεσαι που πιθανον θα το επερνα ααν ειχα 360.

Εσυ?

Δημοσ.
Αρχισαν τα οργανα, βαριεμαι να απαντισω στους πικραμενους και την κανω σημερα. Οποιος εχει κουραγιο ας απαντηση στα παλικαρια! Γιατι εγω θα πρεπει να τους ξεκινησω απο το ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

PDS GO! φερε και αλλα στρατιωτακια....

Εσυ που ησουν?σε ξεμπαναραν?Αντε κι εις ανωτερα να σπασεις κανα ρεκορ ban/h.Eισαι πολυ καλος.:-D

Παντως σοβαρα χαιρομαι που περασες στο αλλο στρατοπαιδο(γιατι ετσι το βλεπεις).Ταιριαζεις καλυτερα εκει νομιζω:-D

Δημοσ.

Κανείς δε θα απαντήσει ρε φίλε.

Δε νοιώθουν τα παλικάρια!

Το λέμε μια, το λέμε δυο, δε καταλαβαίνουν με τίποτα!

Είναι τόσο πωρωμένοι που δε δέχονται ούτε τα αυτονόητα...

Άμα δουν το Live θα καταλάβουν τη διαφορά και δε θα σχολιάσουν περί του Free, δείθεν On-line, τους...

Δημοσ.
Ρε, ο Slay δεν τους μαθαίνει ουτε τα βασικα...

Κατευθειαν στη μάχη τους στέλνει, σαν προβατα για σφαγή...

Καμικαζι

Ενω ο petran σας κανει καλο μαθημα.Σε αυτο εχεις δικιο.λολ

Δημοσ.

Εμενα δεν με έχει φέρει κανένας και ούτε πρόκειται....μην ακούω βλακείες....συγκεντρωθείτε και προσέξτε τι λέτε....μην λέτε ότι κοτσάνα σας έρθει

Δημοσ.

και για να μην λέτε μετά ότι είμαι fan κάποιας κονσόλας...τις έχω και τις 2 και δεν ξεχωρίζω καμια....και ούτε υποστηρίζω καμια από τις 2 αλλα λέω τα πράγματα έτσι όπως είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...