Ulukai Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εκτός του ότι φαίνεται για fun video νομίζω είναι κι αυτό marketing trick από τη rockstar ή take2.
biscoto Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Εκτός του ότι φαίνεται για fun video νομίζω είναι κι αυτό marketing trick από τη rockstar ή take2. ναι γιατι δεν εκανε αρκετες πωλησεις και ψαχνει τρικ να τις ανεβασει
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Από χτες βράδυ τέλος και για μένα. Και με τους 2 τρόπους. Τώρα τι κάνουμε;
GR.destroyerH20 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ερχεται ερχεται το καλο το gta4 για pc http://www.youtube.com/watch?v=L4qO1ZsRGfI
dkmaster Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παιδιά μια ερώτηση για όσους έχουν παίξει το GTA Iv. Η λέξη μαλάκας είναι διεθνής ή έχει δίκιο ο Λιακόπουλος και τελικά οι Έλληνες είμαστε παντού; Το ρωτάω αυτό γιατί αν σε τρακάρει ταξιτζής ή πέσεις πεζός πάνω του λέει : stupid, malaka. Ακούστε και πείτε μου.
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Εχθές πήγα να πάρω για πρώτη φορά ελικόπτερα και σκουντάω έναν και άρχισε να μου ρίχνει μπινελίκια..."κοπρόσκυλο, α γ@μίσου μ@λ@κ@, I will F@ck you like a turkish whore" και σε μια φάση τον σημαδεύω με το όπλο και λεει "I didn't come from Greece to America to die" και άρχισε να τρέχει
anamenos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Εχθές πήγα να πάρω για πρώτη φορά ελικόπτερα και σκουντάω έναν και άρχισε να μου ρίχνει μπινελίκια..."κοπρόσκυλο, α γ@μίσου μ@λ@κ@, I will F@ck you like a turkish whore" και σε μια φάση τον σημαδεύω με το όπλο και λεει "I didn't come from Greece to America to die" και άρχισε να τρέχει και φαντάζομαι τον λυπήθηκες επειδή είναι Έλληνας??? :-D:-D
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Που πήγες να πάρεις ελικόπτερα? Δεν ξέρω αν ρωτάς γενικά ή συγκεκριμένα για την περίπτωση του φίλου αλλά ελικόπτερα έχει εδώ: αν μπεις σαν επιβάτης σου κάνουν ξενάγηση αλλά μπορείς να τα κλέψεις κανονικά
gRim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Που πήγες να πάρεις ελικόπτερα? Εκεί ακριβώς που σου αναφέρει ο φίλος από πάνω. Έκανα μία αποστολή σε μία οικοδομή εκεί δίπλα και μόλις τελείωσα πρόσεξα τα ελικόπτερα και έγινε αυτό που αναφέρω με τον έλληνα. Α! Τον άφησα να ζήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα