johntas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 μαζί με τη νέα μου adsl σύνδεση έχω πάρει και το speedtouch 585 i το ερώτημα μου είναι. πώς να το συνδέσω στον υπολογιστή; με ethernet ή ασύρματα; και τι κάρτα δικτύου ή wireless συσκευή να προτιμήσω; :confused: thanksss
asmilon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Αν εχεις υπολογιστη 4ετιας τουλαχιστον θα εχει στανταρ ενσωματωμενη καρτα δικτυου στην μητρικη του. Κοιτα απο πισω στο κουτι σου, μοιαζει η υποδοχη με αυτη του modem απλα ειναι πιο πλατια... Η καλυτερη συνδεση ειναι ενσυρματα, αν δε σε βολευει τοτε παμε σε καποια ασυρματη υλοποιηση...
johntas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 apo to "diaxeirisi ilikou" eida pws den exw karta diktiou kamia protasi gia ensirmati lisi?
asmilon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μπορει να ειναι απενεργοποιημενη απο το BIOS η καρτα δικτυου ή να μην εχει περαστει ο οδηγος της οποτε στη Διαχειρηση θα βλεπεις ενα κιτρινο (?). Αν δεν εχεις, μια καρτα δικτυου PCI δε εχει κοστος πανω απο 10€ και ειναι πανευκολη στην εγκατασταση της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.