beretta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.έχω την εξής απορία:Υπάρχει ε΄νας υπολογιστής που χρησιποποιεί ένα USb ADSL ROUTER(ZYXEL P-660R).μπορώ να βάλω στο ιντερνετ άλλον ένα υπολογιστή δημιουργόνταςένα δυκτιάκι μεταξύ τους?Ή πρέπει να αγορασθει ενα router σύνδεση ethernet?
beretta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ΕΥχαριστώ για την απαντηση καταρχης,αλλα πως θα το κάνω?θα φτιάξω απλως το δύκτιο ή χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση?
glougr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 βασικά λογικά έθερνετ έχουν και τα 2 πισακια σου άρα λογικά ένα καλωδιάκι Crossθέλεις και μετά να κάνεις κοινόχρηστη την σύνδεση στο πισι που την έχει. αφού είναι και ρούτερ, λόγικά αν τα έχεις όλα στο obtain automaticly θα παίξει
beretta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση για να γίνει κοινόχρηστηΔεν είναι Αdsl modem αλλα router.Kατευθείαν σύνδεση στη usb και έχει σύνδεση στο Ιnternet
DJ-RaZieL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε beretta μια χαρά στα λέει ο glougr. Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα και έννοιες και ο λόγος είναι η ελειπής ενημέρωση. Δέν φταίς εσύ! Δέν θέλουν να ενημερώνουν τον κόσμο για να μένει στο σκοτάδι... Τέλος πάντων. Η συσκευή που έχεις είναι ένα κλασικό ADSL MODEM/Router. Θα βρείς το Connection που σου δημιούργησε λογικά το modem στα Network Connections των Windows. Από εκεί θα ενεργοποιήσεις την επιλογή για διαμοιρασμό της συνδεσής του Internet. Εάν και τα 2 PC σου έχουν κάρτες Ethernet τότε πολύ απλά και θέλω να πιστέυω χωρίς ρυθμιστικά από μέρους σου θα έχεις αυτό που ζητάς. Θα χρειαστείς επίσης ένα καλώδιο UTP Cat5e Crossover για να συνδέσεις τα 2 PC. Τώρα θα σου εξηγήσω τι μπερδεύεις και θα σου δώσω δύο link για να ενημερωθείς... Τα modem για ΑDSL χωρίζονται σε κατηγορίες. Τα κλασικά τύπου Dial-Up και τα Modem/Router. Στην πρώτη ανοίκουν κυρίως τα USB ενώ στην δεύτερη τα Ethernet και τα Wireless. H διαφορά τους είναι ότι τα μέν πρώτα είναι μόνον ADSL MODEMS και τίποτα παραπάνω ενώ τα δεύτερα συνήθως περιλαμβάνουν και τυπικές λειτουργίες ενός Router. Το δικό σου τυγχάνει να είναι ένα υβριδικό. Πάντως σε καμιά περίπτωση αυτό που έχεις δέν είναι router και φυσικά σου δίνω και 2 links να διαβάσεις και να διαφωτιστείς. http://en.wikipedia.org/wiki/Router http://en.wikipedia.org/wiki/ADSL_modem Ούφ τό 'βγαλα το θηρίο!
capthookb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ απ'ότι βλέπω από το site της Zyxel το P-660R είναι router με 1 θύρα switch: Hardware specification ADSL: One RJ-11 or RJ-45 LAN: One Port Switch,10/100M Auto MDI/MDIX Reset Button Status LEDs Indicator Power 9V Usb δε βλέπω πουθενά. Σίγουρα είναι αυτό το μοντέλο; Αν ναι, λογικά είναι συνδεδεμένο στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή. Αν δεν έχει δεύτερη κάρτα δικτύου αυτή η μητρική θα πρέπει να πάρεις άλλη μία. Συν το ότι για να έχει ίντερνετ και ο δεύτερος υπολογιστής ο πρώτος θα πρέπει να είναι συνεχώς ανοιχτός. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις beretta είναι να πάρεις ένα switch (όχι hub) και ένα straight καλώδιο, ώστε να συνδέσεις, το router και τα δυο pc πάνω στο switch.
beretta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.Δεν σημαίνει ντε και καλα ότι τα modem router που συνδέονται στην usb ,δημιουργόυν connection εικονίδιο.Για παράδειγμα το speedtouch που προσφέρει η ΟΤΕΝΕΤ που μπορείς να το συνδέσδεις είτε σαν δυκτιακό είοτε sth usb και να έχεις κατευθείαν ιντερνεt χωρίς connection εικονίδιο.Μπορεί να έχω κάνει λάθος στο μοντέλο γιατί το συγκεκριμένοι που είδα εγώ(δεν είναι το δικό μου) είχε μόνο usb θύρα και χωρίς connection εικονίδιο στον υπολογιστή που ήταν συνδεμένο. Το ερώτημα το έθεσα εξαρχής γιατί όταν παλαιότερα δοκίμασα να κάνω share μια adsl σύνδεση που χρησιμοποιούσε ένα adsl modem crypto f200 έκανα μια τρύπα στο νερό ότι και να δοκίμασα.
capthookb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ε πες ποιο είναι το μοντέλο ακριβώς, καθόμαστε και ψάχνουμε τζάμπα.. :|
glougr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 beretta δημιουργεί μια σύνδεση το Modem γιατί κάπου συνδέετε........δεξί κλικ "My Network Places" - properties - πας στην σύνδεσή σου - properties Και τικαρε το show icon in taskbar when connected. Για να μην μπερδευτείς, κατέβασε το Ccproxy βάλτω στο pc Που έχεις την σύνδεση, πάρε και ένα cross καλώδιο, παίξε με τα settings του ccproxy και θα βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.