Exoskeletor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη guys χτες μου ηρθε να το γρεμισω που εκανα μιαμιση ωρα δρομο τσαμπα για να το βρω κλειστο το τει αθηνας, υπαρχει καποιο site που να γραφοντε οι καταληψεις απεργιες κτλ?
tornado21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να βρεις κατι τέτοιο.Εγω ενημερώνομαι απο συμφοιτητές.Πάντα κάτι ακούγεται ...Και ακόμα καλύτερα αν έχεις κπ μεσα απο τα κόματα.Αλλωστε αυτοί τα ανοιγοκλείνουν
constance Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Και σημερα αποφασισε ο πρυτανης να την κλεισει τελευταια στιγμη σε νιωθω απολυτα...Τζαμπα δρομολογια. Καλυτερα να εχεις το τηλ καποιου παιδιου μεσα απο τα κομματα η καλυτερα το τηλ απο την κεντρικη πυλη του τει. Αυτοι κατι ξερουν! θα ηταν πραγματικα πολυ χρησιμο ενα τετοιο site που να μπορουμε να ενημερωνομαστε για τις καταληψεις και τις απεργειες των καθηγητων μας
constance Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Για οποιον σπουδαζει στο ΤΕΙ αθηνας Αιγαλαιο μολις με πληροφορησαν οτι το τει ειναι κλειστο αυριο με αποφαση του προεδρου. Καλον υπνο! Υ.Γ Καλου κακου ρωτηστε πιο συγκεκριμενα για το καθε τμημα αν και δεν νομιζω να γινουν εξαιρεσεις.
Exoskeletor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 αυριο θα εχουμε στο τει αθηνας?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 το indymedia ίσως να λέει κάτι...το καλύτερο απο συμφοιτητές και ... ενεργό συμμετοχή εγώ προτείνω
Oberon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη guys χτες μου ηρθε να το γρεμισω που εκανα μιαμιση ωρα δρομο τσαμπα για να το βρω κλειστο το τει αθηνας, υπαρχει καποιο site που να γραφοντε οι καταληψεις απεργιες κτλ? από κάποιον συμφοτητή ίσως ?
chill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εμείς αδερφέ μου έχουμε το Δ.Α.Π. (Δίκτυο Άμεσης Πληροφόρησης) Ζευς. Μήνυμακι στο κινητό σου για τα τεκταινόμενα. Και επιπλέον υπάρχει και φοιτητική σελίδα για πιο λεπτομερή ενημέρωση με forum για να κράζουμε τους καθηγητές \0/.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 δε μας λές και μας αυτή τη σελίδα? να τους κράξουμε όλους μαζί... καθηγητές κ φοιτητές... (το πιασες έτσι?)
Giourkas1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Στοhttp://www.edopolytexneio.org δείχνει σε ποιες σχολές και μέχρι πότε ισχύει μια κατάληψη και μερικές φορές δημοσιεύονται και οι αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των σπουδαστών
Lucifer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό? Έχω μια ξαδέρφη στο τεχνολογίας τροφίμων που κάνει κανονικά θεωρίες και εργαστήρια και ας το έχει στην κατάληψη μέχρι και τις 17/12.
Giourkas1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα, το καλύτερο θα ήταν να ενημερώνει η κάθε σχολή ξεχωριστά στο δικό της ιστότοπο για τα "κλεισίματά" της. Το edopolytexneio.org αποτελεί μια καλή αρχική προσπάθεια για την άμεση ενημέρωση που θα βελτιωθεί άν οι γνώστες των πραγμάτων των καταλήψεων θα μπορούν να ανανεώνουν το topic της δικιάς τους σχολής στο συγκεκριμένο site.
Exoskeletor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 σιγα μην κατσει κανεις να το κανει. στην ελλαδα δεν ειμαστε?
nik7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 βρές στο site του ΤΕΙ σου το τηλέφωνο του θυρωρού σας και πέρνε εκεί τηλ... αυτός και με κατάληψη είναι εκεί απο τις 6 το πρωί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.