Προς το περιεχόμενο

Taxytites Adsl #@%#$^$#%!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas...kserw anoigw ena koinotypo post...alla den ginete re pedia....mexri pote tha mas douleuoun? kanw test prwi lew an min ti allo ta prwina i kinisi einai meimwnh tha pianw taxitites kales kai petaei to poli 500 aria me 1 mbit sindesi!diladi einai na trelenese tous akoumpas ta zesta sou eurw kai se grafoun sta @@ tous...e oxi den paei allo...OTE POULA NA SWTHOUME!!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω εχώ συνδεση 768 και ξερεις ποσο πιανω 320-300.Καταλαβαίνεις με τι ταχύτητες κατεβαζω.Παίρνει τον ΟΤΕ η forthnet για βλάβη και με παίρνουν τηλ.ότι θα ειδοποιήσουν το πότε θα έρθουν...Και όταν θα ερθουν θα θέλουν να πάρουν και επίσκεψη..θα σου πω εγω τι θα πάρουν όταν έρθουν,που πληρώδα για 768 και έχω την μιση ταχύτητα.Αστα να πάνε

Δημοσ.

To να κατεβαζουμε με ταχυτητα ιδιας την ονομαστικης που αγορασαμε ειναι ολιγον τι αδυνατον...

Και οι δυο σας κατεβαζετε με παρα πολυ καλη ταχυτητα...

Σου λενε οτι μια νορμαλ ταχυτητα να κατεβαζεις ειναι η ταχυτητα η ονομαστικη / 8.

Εγω με 2 ΜΒ κατεβαζω με 120 - 200 Kbps... κεντρο αθηνας, αμπελοκηποι, που εχει ναι μεν καλο dslam αλλα επυβαριμενο...

Δημοσ.

1 byte= 8 bit οι ταχυτητες που πουλανε οι ISP ειναι σε bit, οι ταχυτητες download στα περισοτερα προγραμματα-browsers μετριουνται σε bytes... δηλ. 1Mbps (1024bps) ειναι στην πραγματικότητα 1024/8= 128kbytes/s οπότε καποιος με 1024 το maximum που μπορει να κατεβασει ειναι 128kbytes/s το οποιο πρακτικα είναι αδυνατο, γυρω στα 120kbytes ισως και αν...

Δημοσ.

Δεν πολύ ξέρω από αυτά αλλά κανονικα-μου το είπαν και απο την forthnet-στο receive rate θα έπρεπε να έλεγε 768 εμένα λέει 320.Aυτό θέλω να πω , ούτε ονομαστικά δηλ.δεν έχω την ταχυτητα.Όταν λοιπόν κατεβάζω πχ κπ αρχείο κατεβάζω με 32 κbits/s.Αυτή η ταχύτητα αντιστοιχεί στα 768???Δεν νομίζω όταν ένα φιλαρακι με 512 κατεβάζει με 60 -70 kbits.Σωστα??

Δημοσ.
Δεν πολύ ξέρω από αυτά αλλά κανονικα-μου το είπαν και απο την forthnet-στο receive rate θα έπρεπε να έλεγε 768 εμένα λέει 320.Aυτό θέλω να πω , ούτε ονομαστικά δηλ.δεν έχω την ταχυτητα.Όταν λοιπόν κατεβάζω πχ κπ αρχείο κατεβάζω με 32 κbits/s.Αυτή η ταχύτητα αντιστοιχεί στα 768???Δεν νομίζω όταν ένα φιλαρακι με 512 κατεβάζει με 60 -70 kbits.Σωστα??

Αν στο adsl modem/router το down δεν ειναι 768 τοτε δεν συγχρονιζει σωστα, κανε reboot... Οσο για τα bit που αναφερεις ειναι bytes μην τα ξαναλεμε.. το max στην 768 σου ειναι 96 Kbytes/s... Αν συγχρονίζει στα 320kbps όπως λες τοτε το max ειναι 40kbytes/s οπότε γιαυτο κατεβάζεις με 32kbytes/s....

Δημοσ.

Έχω το καταραμένο crypto f200 και έκανα διάφορες ρυθμίσεις για να το συγχρονίσω.Βεβαια όχι αυτες που έλεγε το βιβλιαράκι γιατι με αυτες δεν συγχρωνιζε.Λοιπον στο control panel λεει 320 κbits/s όπως το γραφω kbits και στο receive rate έχει 96 kbits/s.Αλλά όταν κατεβάζω πιανει 32 με 36 KB/s.Τι παίζει τότε γιατι ο τεχνικος της forth.μου είπε ότι είναι πρόβλημα γραμμης ΟΤΕ -του εξηγησα ότι δεν συγχρονιζόταν με τον τρόπο που έλεγε το βιβλιαράκη και το συγχρονησα με άλλο τρόπο

Δημοσ.

Αυτο το f200! , δηλ. απορω ωρες ωρες, δεν ντρεπονται καθόλου αυτοι που το δίνουν..?

εδώ είδες, ετσι τα εκανες ή δεν δοθλευε ετσι..?

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10007171

καπου δίνει και τους "καινούργιους" drivers

Δημοσ.

Προσωρινα το έχω γιατι θα πάρω καινούργιο.Ασε τι τραβαμε.Εβαλα τον καινουργιο drive της κρύπτο που βρ'ηκα εδω.Και διάβασα όλα τα topic που αναφερονταν σε προβλήματα.Τελικά έκανα διάφορα πειράματα και κατάφερα να το συγρονήσω όχι όμως όπως έλεγε το βιβλιαράκι πέτσι δεν συγχρονιζόταν με τπτ.Θα ξανα πάρω την forth.γιατί μάλλον σε ηλίθιο έπεσα αφού μου είπε ότι είναι η γραμμή του ΟΤΕ

Δημοσ.

Όταν δεν συνγχρονιζείς όντος είναι προβλημα ΟΤΕ κατά 99 τις 100%. Κράτα 1 τις % μήπος έχεις μεγάλη απόσταση από το dslam (θεωρητηκά μπορεις να έχεις πρόβλημα όταν είσε πάνω απο 3,5km) η να έχεις θορύβο στην γραμμή μέσα στο σπίτι σου

Δημοσ.

Mολις συγχρονίστηκα και όπως έλεγε το βιβλιαράκι της crypto.Ε πάλι της ίδιες ταχύτητες έχει.Άρα???Φταίει ο ΟΤΕ.Περιεργο!Το θέμα είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συγχρονίζομαι απλά η ταχυτητα είναι η μιση

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις το 1242 και να τους πεις το προβλημα συγχρονισμου, αν εχεις κανενα router φιλου να βαλεις επανω για 5 λεπτα να δεις αν συγχρονιζει σωστα καντο και αυτο, μην τους κραξεις αδικα..

Δημοσ.

Κοίτα δεν τους έκραξα.Εγω στην forth.είχα πάρει και μου είπαν ότι θα πάρουν αυτοί τον ΟΤΕ να δήλώσουν βλάβη.Εγω αυτό που΄είδα ήταν ψιλο αδιαφορία απο μέρος της forth. δεν ασχολήθηκαν καν να δουν μήπως καμία ρυθμιση το φτιάξει το θέμα.Βεβαια κ γω με όποιον τρόπο και αν προσπάθησα να συγχρονιστο και συγχρονιστηκε η ταχ.ήταν η ίδια.Άρα δεν φταίει η γραμμη του ΟΤΕ λογικα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...