Προς το περιεχόμενο

sms από τετραψήφιο 4873

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη τελευταία εβδομάδα λαμβάνω ηλίθια μηνύματα από το συγκεκριμένο τετραψήφιο νούμερο. Βασικά τη Δευτέρα έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε ότι μία Μαρία διάβασε σε ένα fórum ένα πρόβλημα που είχα και ήθελε να με ρωτήσει κάτι. Ο βλάκας απάντησα για να της πώ ότι έχει κάνει λάθος και να ξαναψάξει το νούμερο. Αυτό ήταν. Από εκείνη τη στιγμή λαμβάνω περί τα 20 μηνύματα κάθε μέρα. Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω; Να μην ξαναλάβω τίποτα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επικοινώνησε με τον παροχέα σου κινητής τηλεφωνίας μήπως μπορούν να κάνου κάτι.Εσυ δεν νομίζω οτι μπορείς από μόνος σου...

Δημοσ.

Το ίδιο μήνυμα ακριβώς έλαβα κι εγώ πριν λίγες μέρες...

Ευτυχώς κατάλαβα ότι είναι από κάποια "υπηρεσία" μιας και έλεγε ότι είναι από μια Μαρία και το είχε στείλει από το 4873...

Καλό θα ήταν να μην είχες απαντήσει... Εμένα που δεν απάντησα, δεν μου έχει έρθει τπτ...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

H εταιρεία λέγεται Charbis και είναι γνωστή για αυτού του τύπου μηνύματα ...

Πάρε τηλέφωνο και ζήτα να διαγράψουν το νούμερο σου από την βάση τους ...

Κόστος του κάθε μηνύματος αν θυμάμαι καλά... 1,43Ε

Δημοσ.
H εταιρεία λέγεται Charbis και είναι γνωστή για αυτού του τύπου μηνύματα ...

Πάρε τηλέφωνο και ζήτα να διαγράψουν το νούμερο σου από την βάση τους ...

Κόστος του κάθε μηνύματος αν θυμάμαι καλά... 1,43Ε

Μα είναι δυνατόν να χρεώνεσαι όταν λαμβάνεις μηνύματά τους?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ..ΚΑΙ ΣΑ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΜΕ 7 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
210-5768012 Einai O Arithmos Ths Etairias(4873) Pou Stelnei Ta Mhnumat Sto Kin Sas.Kaleste Kai Peite Na To Kopsoun.

Alla Kati Prepei Na Ginei Me Auto To Thema.Oi Anthrwpoi Einai Kleftes...Stelnoun Sthn Tuxh Kai Kanoun Ton Kosmo Na Xrewnetai.Giati Estw Kai Ena Mhn Tha To Steilei O Allos.Den Kserw An Me Katalabainete.

Auta...

ΕΣΥ ΑΜΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ EMAIL ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ MICROSOFT; XAXAXAXAXAXA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μα είναι δυνατόν να χρεώνεσαι όταν λαμβάνεις μηνύματά τους?

Φυσικά και γινεται αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς. Δεν θυμάστε πχ την "υπηρεσία πληροφόρησης μέσω sms" από την εκπομπή Big Brother που σε χρέωνε μια περιουσία για να έρχονται στο κινητό σου μ***κίες του τύπου "Η Νικόλ τώρα τηγανίζει αυγά", "Ο Τσάκας τώρα ξύνει τα π**άρια του" και τέτοια?

Προσοχή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...