Προς το περιεχόμενο

xamiles taxitites diktiou

apostol1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

a.an metafereis mikra arxeia tote min perimeneis na piaseis full speed.episis dokimase me allo kalodio gia dokimi oste na apokliiis ti mporei na fteei.episis klise tipota firewall gia dokimi.(Den xero an pezei kai hardware firewall).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Πολύ χαμηλή ταχύτητα κατά την μεταφορά αρχείων.

Κοίταξα καλώδια, driver κάρτας δικτύου άλλαξα και τπτ. Firewall δεν έχω μόνο το Avast να τρέχει. Τί άλλο να δω;

Δημοσ.
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Πολύ χαμηλή ταχύτητα κατά την μεταφορά αρχείων.

Κοίταξα καλώδια, driver κάρτας δικτύου άλλαξα και τπτ. Firewall δεν έχω μόνο το Avast να τρέχει. Τί άλλο να δω;

genikos na metaferetai ena megalo arxeio kai oxi pola mikra.

Δημοσ.

Ναι έτσι το δοκίμασα. Με αρχεία 200+ΜΒ και η διαφορά είναι τραγική στην ταχύτητα. Αλλά δεν μπορώ να βρω τι φταίει και πάει τόσο αργά;

Δημοσ.

Ελεγχε αν απο τα καλωδια του δικτυου σου περνανε αλλα καλωδια,πχ ρευματος της ΔΕΗ.Μπορει να προκαλει θορυβο στο δικτυο σου

Δημοσ.

ανοιξε ενα .txt και γραψε

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanserver\parameters]

"SizReqBuf"=dword:0000ffff

save as --> temp.reg

διπλο κλικ καντω add στην registry και πες μας αν δουλευει

Δημοσ.

Δεν το κάνει γιατί λέει "το καθορισμένο αρχείο δεν είναι δέσμη ενεργειών του μητρώου" και μπορώ να εισάγω μόνο δυαδικά.

Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω manual από regedit?

Πάω στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanserver\parameters και μετά;

Δημοσ.

Στο Task Manager στην καρτέλα Networking στο βγάζει σε %

Στο δικό μου στα 100Mbps φτάνει στο ~80% και πάρε και δώσε. Μάλλον είναι νορμάλ έτσι?

Δημοσ.
Πως να το μετρήσω ακριβώς αυτό; Σε ένα αρχείο 50ΜΒ ο Explorer μου λέει 28 λεπτά...

ΟΚ! :-) Δεν φαντάστηκα ότι λέγατε για τέτοιες τιμές. Τα 100Mbps είναι κοντά 12MB/s.

Τα MB/s τα βλέπω στον xplorer². Π.χ., τώρα κάνω αντιγραφή από ασύρματο και μου δείχνει 2,4MB/s, δηλ. περίπου 20Mbps...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...