fostier Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον αυτο που γινεται στο ιντερνετ ειναι για ψαξιμο.εννοω το καθε ειδους σαιτ με παιχνιδια online με στοιχημα.ενα παραδειγμα το zoo.gr εχουν ενα σωρο εικονικους παιχτες και παιζεις μερικα παιχνιδια τραπουλας-ταβλι και αλλα αγοραζοντας μεσω sms καποιες μοναδες και αμεσως χανεις μολις παιξεις.αντε παλι νεο μηνυμα.νεα χρεωση,νεες μοναδες και παει λεγοντας........προσεξτε γιατι παει η απατεωνια συννεφο...........
Gigenis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Όταν λες εικονικούς παίκτες τι ακριβώς εννοείς; Μπορείς η χρήστες που υποτίθεται ότι είναι online να μην είναι ίσως τόσοι πολλοί, αλλά αυτοί που είναι στα τραπέζια και παίζουν δεν είναι εικονικοί σίγουρα. Έχω παίξει πάρα πολλές φορές στο zoo και έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο απ' όλη την Ελλάδα και όχι μονο. Και μάλιστα την κοπέλα μου που είμαστε μαζί 14 μήνες εκεί έτυχε να την γνωρίσω στο εντελώς ξεκάρφωτο.
Parasight Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον αυτο που γινεται στο ιντερνετ ειναι για ψαξιμο.εννοω το καθε ειδους σαιτ με παιχνιδια online με στοιχημα.ενα παραδειγμα το zoo.gr εχουν ενα σωρο εικονικους παιχτες και παιζεις μερικα παιχνιδια τραπουλας-ταβλι και αλλα αγοραζοντας μεσω sms καποιες μοναδες και αμεσως χανεις μολις παιξεις.αντε παλι νεο μηνυμα.νεα χρεωση,νεες μοναδες και παει λεγοντας........προσεξτε γιατι παει η απατεωνια συννεφο........... Καλά το "εικονικοί παίχτες" δεν ξέρω πώς το συμπέρανες αλλά τεσπα.. Το θέμα είναι ότι αφού τους "κατάλαβες" ότι είναι απατεώνες στο site γιατί εσύ στέλνεις και ξαναστέλνεις SMS;; Παίξε καλύτερα κανένα στοίχημα που εκεί δεν είναι απατεώνες τουλάχιστον
fantomas3004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον αυτο που γινεται στο ιντερνετ ειναι για ψαξιμο.εννοω το καθε ειδους σαιτ με παιχνιδια online με στοιχημα.ενα παραδειγμα το zoo.gr εχουν ενα σωρο εικονικους παιχτες και παιζεις μερικα παιχνιδια τραπουλας-ταβλι και αλλα αγοραζοντας μεσω sms καποιες μοναδες και αμεσως χανεις μολις παιξεις.αντε παλι νεο μηνυμα.νεα χρεωση,νεες μοναδες και παει λεγοντας........προσεξτε γιατι παει η απατεωνια συννεφο........... Eικονικοί παίκτες θα εννοείς οτι υποτίθεται παίζεις το παιχνίδι με κάποιον άλλον, ενώ στην πραγματικότητα παίζεις με κομπιούτερ όπως το κινητό. Δέν το αποκλείω αφού υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες, αλλά μπορείς και να το καταλάβεις απο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις αφού τέτοιοι παίκτες πολύ δύσκολα χάνουν.
andrip Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 στημένοι φαντάζομαι οτι εννοεί του site... κράχτες!
pern112 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 θα συμφωνησω οτι σε μερικα σιτες και ειδικα σε καζινο δημοφιλων σιτες μερικα τραπεζια αν οχι τα περισσοτερα ειναι στημενα. Ειχα πετυχει τραπεζι που καθε 4 γυρο στη ρουλετα εβγαζε 0, βγαλαμε καποιοι λεφτα εκεινη την μερα μεχρι που το πηραν πρεφα και το αλλαξαν Εχω πετυχει επισης ρουλετα να βγαζει 14 φορες κοκκινο συνεχως (φυσικα ολοι πονταριζαν μαυρο) καθοτι και μπλακ τζακ να πεταει η μανα. Δυστυχως θα συμφωνησω οτι μονο το στοιχημα ειναι καπως πιο δικαιο. Και λεω καπως γιατι εχω δει το πιο απιθανο στη ζωη μου, αποδοση καμια κοκκινη 1.40 σε live bet, ανοιχτη αποδοση σχεδον για ολο το ματς και χωρις να πεφτει (ματς φεγενορντ με μια αλλη), σκορ 1-3 ή 1-4, καμια κιτρινη καρτα σε ολο το παιχνιδι και στο 93 ο διαιτητης εδωσε απευθειας κοκκινη σε εναν παιχτη. Ε αν αυτο δεν ειναι στημενο τοτε τι ειναι...
2arkoudi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 θα συμφωνησω οτι σε μερικα σιτες και ειδικα σε καζινο δημοφιλων σιτες μερικα τραπεζια αν οχι τα περισσοτερα ειναι στημενα. Ειχα πετυχει τραπεζι που καθε 4 γυρο στη ρουλετα εβγαζε 0, βγαλαμε καποιοι λεφτα εκεινη την μερα μεχρι που το πηραν πρεφα και το αλλαξαν Εχω πετυχει επισης ρουλετα να βγαζει 14 φορες κοκκινο συνεχως (φυσικα ολοι πονταριζαν μαυρο) καθοτι και μπλακ τζακ να πεταει η μανα. Δυστυχως θα συμφωνησω οτι μονο το στοιχημα ειναι καπως πιο δικαιο. Και λεω καπως γιατι εχω δει το πιο απιθανο στη ζωη μου, αποδοση καμια κοκκινη 1.40 σε live bet, ανοιχτη αποδοση σχεδον για ολο το ματς και χωρις να πεφτει (ματς φεγενορντ με μια αλλη), σκορ 1-3 ή 1-4, καμια κιτρινη καρτα σε ολο το παιχνιδι και στο 93 ο διαιτητης εδωσε απευθειας κοκκινη σε εναν παιχτη. Ε αν αυτο δεν ειναι στημενο τοτε τι ειναι... Οντως εχω παιξει σε ρουλετα και εβγαλε 11 ζυγα!! και εχασα 500? !!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχουν στο zoo.gr παίκτες που είναι bot (και δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο), πάντως σίγουρα υπάρχουν πολλοί και κομπλεξικοί administrators που τα γυαλάκια και τα σπυράκια τους δημιουργούν σύνδρομα εξουσίας. Αυτό το λέω γιατί όσες φορές έσπασα το... παγκόσμιο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στις "λεξομαχίες" που μετονομάστηκαν σε "σταυρολεξίες", ο λογαριασμός μου... εξαφανίστηκε. Είναι για πολλές κλωτσές τα άτομα, αλλά τι να κάνουμε, παίζω scrabble από τα 8 ετών. Για να έχει ενδιαφέρον κοπανάω 2-3 κονιάκ.
fostier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω μερικους φιλους που συμφωνουν μαζι μου.οσο για τον φιλο που γνωρισε την κοπελα του στο zoo θα ηθελα να του θυμισω οτι στον καθε κανονα υπρχουν και οι εξαιρεσεις.οποτε αυτος ηταν τυχερος και του ευχομαι οτι καλυτερο.
hackermon1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 η αλήθεια αυτή είναι και το zoo.gr ειναι μία καλοστημένη επιχείριση που σκοπό έχει το κέρδος!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δε βαριέσαι, αυτό σημαίνει πως είναι μια υγιής επιχείρηση και έτσι έπρεπε να είναι, είναι κανόνας της προόδου. Γιατί υπάρχουν και επιχειρήσεις που έχουν σκοπό να μας χρεώνουν, σα την Ολυμπιακή. Βέβαια χρειάζεται και μερικούς ιθαγενείς για να βγάλει λεφτά, απ' ότι φαίνεται δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα για να βρει.
Gigenis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να πληρώσεις στο zoo, αφού όλα είναι δωρεάν. 1 1/2 χρόνο που μπαίνω σ' αυτό το site δεν έχω δώσει ούτε δραχμή. Τώρα αν εννοείς για να παίξεις τάβλι με στοίχημα... μάλλον λάθος μέρος διάλεξες. Στοίχημα στο τάβλι βάζεις μόνο με το κολλητάρι σου σε ζωντανό παιχνίδι και όταν χάνεις του το φέρνεις στο κεφάλι για να εκτονωθείς. Το ίντερνετ δεν είναι για να βγάζεις λεφτά (εκτός απο πολύ λίγες περιπτώσεις) αλλά για ενημέρωση και ΧΑΒΑΛΕ!!
panagos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δεν παίζω αλλά είχα την εντύπωση οτι μπορείς να μιλήσεις με τον άλλο παίχτη.. άρα δεν γίνεται να είναι εικονικός.. ή όχι;;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Kαι να μπορούσες να μιλήσεις, κανένας δεν μπορεί να σου επιβεβαιώσει πως δεν είναι ένας administrator και δεν σε έχει βάλει να παίξεις με ένα πρόγραμμα που ποτέ δεν θα το κερδίσεις.
panagos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Και αν παίζουν πολλά άτομα ταυτόχρονα; Υπάρχει ένας admin για τον καθένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.