dimkar2405 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Eιχα αποθηκευσει στο εν λογω κινητο ενα rar αρχειο, συγκεκριμενα το partition magic για να το μεταφερω σε ενα αλλο pc. Τελειωνω τη δουλεια μου και συνδεω παλι το κινητο με το λαπτοπ μου(συνδεση με καλωδιο usb) και παω να σβησω το αρχειο rar μιας και δεν το χρειαζομουν αλλο. Κανω την εξης λαλακια προσπαθωντας να το σβησω ομως: Παταω καταλαθος να το σβησω με το tune up shredder και μολις το καταλαβαινω προσπαθω να το σταματησω πατωντας χ και αρχιζει ο υπολογιστης να κολλαει και να βγαζει την επιλογη τερματισμος τωρα γιατι το προγραμμα δεν αποκρινεται. Το αφηνω ετσι για δεκα λεπτα, δεν γινεται τιποτα και μετα αποσυνδεω το usb καλωδιο απο το λαπτοπ. Απο εκεινη τη στιγμη το κινητο δειχνει μια λευκη οθονη και κλεινει μονο αν βγαλω τη μπαταρια. Ανοιγει ομως κανονικα με το κουμπι που εχει αλλα απο εκει και περα υπαρχει μονο η ασπρη οθονη. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω τωρα η κατεθειαν σε καποιον ειδικο. Α, να πω οτι το εχω 6 μηνες αν και αμφιβαλλω αν με καλυπτει η εγγυηση με αυτο που εκανα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Turbisios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 πειραξες το λογισμικο του μαλλον πανε σε κανενα γερμανο η sony ericcson για επαναπρογραμματισμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.